888sport Vedonlyönti Kokemuksia ja Arvostelu 2021

Arvostamme: 84/100
 • Tervetulobonus ja muut 888sportin kampanjat
 • Maltan lisenssi: verovapaat voitot
 • Runsas kohdevalikoima

888sport on vedonvälittäjä, joka viihdyttää asiakkaitaan monipuolisilla kohteilla ja loistavilla bonuksilla. 888sport on osa 888 Holdings PLC -yhtiötä, joka on perustettu vuonna 1997, ja joka tunnetaan myös nimellä 888.com. Se on pörssiyhtiö, jonka pääkonttori on Gibraltarilla. 888sportilla on sekä Ison-Britannian peliviranomaisen, UK Gambling Commissionin lisenssi että Maltan peliviranomaisen eli Malta Gaming Authorityn lisenssi. Maltan lisenssi takaa turvallisen pelaamisen lisäksi suomalaisille verovapaat voitot. 888sport on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien, mutta suomalaisilla markkinoilla se on vielä aika uusi tuttavuus.

Suomenkielinen sivusto tekee vedonlyönnistä vaivatonta. Sivustoa on kokonaisuudessaan helppo käyttää, ja pääset tuota pikaa lyömään vetoa lukemattomista kohteista, joiden joukosta suomalainen vedonlyöjä löytää varmasti mieleisensä. Mukana on esimerkiksi jalkapalloa, jääkiekkoa ja muita talvilajeja, joista suomalaiset erityisesti pitävät. Lisäksi kilpailukykyiset kertoimet tekevät vedonlyönnistä omalta osaltaan innostavaa. Rekisteröityminen 888sportiin kannattaa senkin takia, että kaikkia uusia pelaajia odottaa tervetulobonus, jonka myötä pelaaja saa ilmaista pelirahaa käytettäväksi suosikkikohteisiinsa. Lisäksi tarjolla on vaihtuvia tarjouksia ja kampanjoita, jotka pitävät pelaajan mielenkiinnon yllä.

SäätöGibraltar
Vedonlyönti Markkinat
30
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
Palveluemail, Live-Chat, Hotline
Vedonlyöntisuhde
94%
Maksutavat
Erityiset piirteetKäytöstä
100€
100% Tervetuliaisbonus

888sportin hyvät ja huonot puolet (kokemuksemme)

888sport on hyvä kokonaisuus, jossa vedonlyönnin perusasiat ovat kunnossa. Laaja valikoima lajeja ja kohteita sekä monipuoliset talletus- ja kotiutusmenetelmät lämmittävät varmasti kaikkien vedonlyöjien mieltä. Selkeä sivusto tekee vetojen asettamisesta helppoa. Lisäksi Maltan lisenssi on iso plussa, sillä se takaa luotettavuuden lisäksi verovapaat voitot suomalaisille vedonlyöjille. Valitettavaa on kuitenkin se, että asiakaspalvelussa ei ole tarjolla chat-vaihtoehtoa, ja sen puhelinnumero on maksullinen. Myös suomenkielisessä sivustossa on puutteita, eikä kaikkea ole käännetty englannista suomeksi. Se ei kuitenkaan ole ongelma, jos kielitaitoa riittää.

 • Laaja valikoima kohteita ja lajeja
 • Maltan peliviranomaisen lisenssi
 • Useita talletus- ja kotiutusmenetelmiä
 • Asiakaspalvelu: tarjolla ei ole chat-vaihtoehtoa
 • Suomenkielisessä sivustossa puutteita

Minkälainen valikoima lajeja 888sportilla on?

888Sport Ulkoasu

888Sport Ulkoasu

888sport on ottanut tehtäväkseen ilahduttaa pelaajaa suurella määrällä eri lajeja. Lajien suurimman edustuksen saa jalkapallo, joista kohteita löytyy parhaimmillaan yli 22 000. Liigoja, sarjoja ja mestaruuksia on tarjolla runsaasti, Euroopan alemmista divisioonista Afrikan mestaruuskisoihin asti. Toinen isosti edustettu laji on tennis, jossa kohteita on pitkälti yli 600. Niitä löytyy isoista ATP- ja WTA-turnauksista pienempiin Challenger-tason kisoihin. Lisäksi valikoimasta löytyy runsaasti koripalloa, 1300 kohteen verran. 888sport antaa mahdollisuuden hypätä myös tuntemattomampien lajien maailmaan. Voit kokeilla onneasi esimerkiksi vinttikoirien, baseballin, hevosurheilun ja kriketin parissa.

 • Jalkapallo
 • Tennis
 • Koripallo
 • Golf
 • Rugby
 • WWE/Pro Wrestling
 • Esports

Suomalaiset ilahtuvat talvilajeista, kuten jääkiekosta ja hiihdosta. Vaikka kohteissa on kotimaista Liigaa, pientä harmitusta aiheuttaa se, että jääkiekon vedonlyönnistä puuttuvat Mestiksen kohteet. Yleisesti vetojen kohteita on olemassa runsaasti, mutta myös erilaisia vetoja on valittavana useita erilaisia. Perinteistä pitävät voivat kokeilla vetojen klassikkoa, pitkävetoa eli 1X2-vetoa. Jos taas pelaajien tai joukkueiden välillä on suuri tasoero, voit maksimoida voittosi kokeilemalla tasoitusvetoa, jossa altavastaaja saa tasoitusta. Tarjolla on tietenkin monivetoja eli acca-vetoja, joiden avulla voi päästä kiinni hurjiin voittoihin pienellä panoksella.

Joskus vedonvälittäjät saattavat asettaa tiettyjä rajoituksia kertoimiin. Ne voivat koskea esimerkiksi panoksen maksimimäärää tai monivetojen yhteistä kerrointa. 888sportin sivustolla ei ole mainintaa mistään erityisistä rajoituksista, jotka pelatessa tulisi ottaa huomioon. Mahdolliset kertoimet ja panoksen näet kuitenkin jokaisen kohteen kohdalla erikseen. Rajoitukset saattavat riippua siitä, missä maassa pelaat tai mitä kohdetta pelaat, minkä vuoksi ne eivät ole täysin yksiselitteisiä. Jos sinulla on mahdollisiin rajoituksiin liittyviä kysymyksiä, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Näin saat selville juuri omaa pelaamistasi koskevan vastauksen.

Erikoisvedot

Erikoisvedot ovat sinun juttusi, jos pidät yksityiskohdista tai sinulla on paljon nippelitietoa urheilusta. Nämä vedot eivät nimittäin liity pelin lopputulokseen, vaan kaikkeen muuhun. 888sportin erikoisvetojen valikoimassa niitä on jopa 39 erilaista. Jalkapallo-ottelussa voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, tuleeko ottelussa rangaistuspotku ja kumpi joukkue laukoo rankkarista maalin, vai laukooko kumpikaan. Lisäksi voit veikata punaisten ja keltaisen korttien ja kulmapotkujen määrää. Jos tunnet joukkueet ja pelaajat hyvin, voi olla fiksua lyödä vetoa siitä, pitääkö jompikumpi joukkue maalinsa tyhjänä, vaikka koko ottelun tai vain ensimmäisen puoliajan.

Kertoimet

888Sport Kertoimet

888Sport Kertoimet

Kertoimet ovat yksi vedonlyönnin olennaisemmista asioista. Ne nimittäin määrittävät sen, minkä kokoisena pelaajaa saa panoksensa takaisin voitettuaan vedon. Kertoimet kertovat myös pelin ennakkoasetelmista. 888sport tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet jalkapalloon, joka on lähes kaikilla välittäjillä suurimpana kohdevalikoimansa puolesta. Verrattuna muihin välittäjiin, noudattavat 888sportin kertoimet samaa linjaa kuin muiden kattavien, netissä toimivien vedonvälittäjien. Myös pienempien, hieman tuntemattomampien lajien kohdalla pärjäävät 888sportin kertoimet vertailussa hyvin. Näin 888sport on hyvä vaihtoehto vedon asettamiseen, sillä kertoimet eivät ainakaan ole huonommat kuin kilpailijoilla.

Niin sanotut boostit saattavat antaa parempia kertoimia tietyille kohteille. Varsinaisia boosteja ei 888sportilla ole ainakaan kirjoitushetkellä tarjolla. Heillä on kuitenkin olemassa järjestelmä nimeltä Profit Boost Token eli PBT. Tämä on erityinen bonuskoodi, jonka voit saada jonkun kampanjan yhteydessä tai tehtyäsi jonkun määrän tiettyjä vetoja. Bonuskoodin avulla voit saada vetoosi hieman boostia. Jos se veto, johon olet käyttänyt PBT-koodisi, voittaa, lisää 888sport sinulle normaalin voittosi lisäksi boostin tarjoaman lisän voittoon. Suurempi voitto kiehtoo varmasti aina, joten boostin käyttö kannattaa.

888Sport tarjoaa uusille asiakkaille boosteja kertoimiin. Ne ovat voimassa ainoastaan ensimmäiseen vetoon, joten kannattaa miettiä kyseisen vedon kohde kunnolla. Asetat vain vetosi normaalilla tavalla, käyttäen hyväksi sivulla mainittuja kertoimia. Jos vetosi voittaa, maksetaan ylimääräinen voitto parannettujen kertoimien mukaan sinulle samalla, kun loput kyseisestä voitosta maksetaan. Boostit tuovat hauskaa lisäjännitystä pelaamiseen ja niiden avulla voi saada muuten alhaisiin kertoimiin paljon toivottua kannattavuutta. Jos boosteja on tarjolla, on hyvä harkita vedon kohdetta tarkkaan ja valita se, josta voi saada suurimman voiton.

Tarjoukset / bonukset / kampanjat

888Sport Bonukset

888Sport Bonukset

Erilaiset bonukset ja kampanjat tekevät pelaamisesta hauskempaa, sillä kuka nyt ei haluaisi lyödä vetoa ilmaisrahan avulla? Myös 888sport ymmärtää tämän ja on siksi järjestänyt pelaajilleen mukavia tarjouksia. Uusille pelaajille 888sport tarjoaa jopa 30 euroa pelirahaa, kunhan ensin teet 10 euron talletuksen. Huomioitavaa on, että 30-kertainen kierrätysvaatimus koskee sekä bonusta että sillä saatuja voittoja. Jos taas amerikkalaisten lajien yhdistelmävetosi kaatuu yhteen kohteeseen, tarjoaa American acca -kampanja korvausta. Jos taas voitat korkealla panoksella, tarjoaa 888sport sinulle ylimääräisen voiton Win win -kampanjan avulla.

 • Tervetulobonus
 • Win Win -tarjous
 • American Acca -kampanja

Tervetulobonus

Uudet asiakkaat saavat 30 euroa ilmaista pelirahaa tallettaessaan ensin 10 euroa. Kirjautuessa tulee käyttää koodia 30FB, jolla saat bonuksen omaksesi. Bonukseen kuuluu kaksi 10 euron ilmaisvetoa sekä 10 euron ilmaisveto, jonka voit käyttää mobiilissa pelatessa.

Win Win -tarjous

Win Win -tarjous tekee pelaamisesta hieman kannattavampaa. Kun pelaat ja voitat vähintään viiden kertoimella, saat viiden euron ilmaisen vedon. Ansaitset ilmaisen vedon, kun panoksesi on vähintään 10 euroa. Voit hyötyä tästä edusta kerran joka päivä.

American acca -kampanja

American acca -kampanja koskee nimensä mukaisesta amerikkalaisten lajien yhdistelmävetoa. Jos sinulla on yli viiden kohteen yhdistelmäveto, jonka onnistuminen kaatuu yhteen kohteeseen, saat takaisin panoksesi. Panoksen tulee olla vähintään viisi euroa ja kertoimien vähintään 1,3 jokaista kohdetta kohti. Veto tulee olla tehtynä seuraaviin sarjoihin: MLB, MLS, NFL, NBA ja NHL.

Live-vedonlyönti

888Sport Live Vedonlyonti

888Sport Live Vedonlyonti

Vaikka vedonlyönti urheilusta on muutenkin jännittävää, vie live-vedonlyönti kokemuksen aivan toiselle tasolle. Mikä olisikaan parempaa kuin seurata ottelua ja tehdä vetoja muuttuvien tilanteiden perusteella? Myös kertoimet vaihtuvat ottelun tilanteiden muuttuessa. 888sport tarjoaa laajan valikoiman live-kohteita, joiden välillä valita. Live-vetoihin pääset helpoiten käsiksi klikkaamalla etusivun live-vedot -linkkiä, minkä jälkeen voit selata käynnissä olevia kohteita urheilulajin tai alkamisajankohdan mukaan. Live-vetojen etusivulla näet listan käynnissä olevista kohteista ja niiden senhetkisen tilanteen. Koska kertoimet perustuvat kulloiseenkin tilanteeseen, voivat ne muuttua milloin tahansa.

888sport ei valitettavasti tarjoa striimauspalvelua otteluihin osana live-vedonlyöntiään. Tämä onkin yksi välittäjän miinuksista, joten joudut seuraamaan ottelua joko televisiosta tai muun striimauspalvelun kautta. Live-kohteisiin on kuitenkin lisättynä laaja määrä erilaista tilastotietoa. Tennisottelua seuratessa voit piste pisteeltä seurata tulosta, samalla kun näet esimerkiksi ässien ja kaksoisvirheiden määrän sekä syöttöprosentit. Nämä antavat hyvän kuvan pelin kulusta ja myös mahdollisuuden asettaa parempia ja tarkempia vetoja. 888sport antaa mahdollisuuden asettaa jatkuvasti uusia vetoja, joko koko ottelun tuloksesta, erien tai jopa pisteiden tuloksesta.

Mobiili

888Sport Mobiilipelaaminen

888Sport Mobiilipelaaminen

Kiireisen elämän keskellä on mukava muistaa, että voit lyödä vetoa suoraan mobiililaitteeltasi, etkä välttämättä tarvitse ollenkaan pöytäkonetta. Kuten kaikki parhaat vedonvälittäjät tänä päivänä, tarjoaa myös 888sport mahdollisuuden pelata mobiilissa, joko puhelimella tai tabletilla. Sivusto on optimoitu toimimaan mobiililaitteilla, joten halutessasi voit klikata itsesi suoraan sivustolle ja lyödä vetoa, missä ikinä oletkin. Mobiiliversio antaa sinulle kaikki samat mahdollisuudet ja toiminnot kuin pöytäkoneversiokin: voit selata sekä tulevia että live-kohteita, asettaa vetoja, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sekä tallettaa ja kotiuttaa rahaa.

Jos taas pelailet usein, kannattaa ehdottomasti ladata 888sportin oma sovellus, jonka avulla asetat vetoja yhä helpommin. Kannattaa myös muistaa, että tervetulobonuksen mukana tulevasta ilmaisrahasta 10 euroa voit käyttää juuri sovelluksella pelaamiseen. 888sport-sovelluksen voit ladata sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmän puhelimille. Apple-käyttäjät voivat etsiä sovelluksen App Storesta. Android-käyttäjät taas löytävät sovelluksen Google Play:stä. Lataamisen jälkeen sinun tulee kirjautua sisään omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, minkä jälkeen voit heti valita sopivat kohteet asettaaksesi vedon tai tallettaa rahaa, jos se on tarpeen.

Design

Hyvännäköistä sivustoa on myös mielekkäämpi käyttää, minkä vuoksi myös sivuston ulkonäkö ja design ovat tärkeitä asioita. 888sport luottaa sivustollaan oranssiin väriin. Kokonaisuus on helposti käytettävä ja tyylikäs. Etusivulla on heti tarjolla muutama suosituimmista live-kohteista, joista voi tehdä nopean veikkauspäätöksen, jos siltä tuntuu. Ylävalikossa on myös pääsy tärkeisiin linkkeihin, joita ovat kaikki sivustolla tarjolla olevat urheilulajit, live-vedot, erikoistarjoukset ja ohjeet. Myös kirjautuminen, rekisteröityminen ja kielen valinta ovat oikeassa yläkulmassa. Sivuston alareunasta taas löydät lisää tärkeitä linkkejä, mukaan lukien sivuston lisenssit.

Mobiilisivusto noudattaa samaa teemaa kuin pöytäkonesivustokin, ja se on kuin pienoismalli varsinaisesta sivustosta. Myös väreiltään se on oranssi ja tummanpuhuva. Mobiiliversion etusivulla on tarjolla useampi suosittu kohde, joka on juuri sillä hetkellä käynnissä. Voit siis heti valita niistä mieluisen kohteen, jos siltä tuntuu. Muuten mobiilisivusto luottaa vasemman ylänurkan valikkoon, josta näet kaikki navigaation kannalta tärkeimmät linkit. Vasemmalla puolella sijaitsevasta pudotusvalikosta pääset näkemään kaikki urheilulajit ja niiden kohteet. Oikeassa yläreunassa olevien linkkien kautta voit rekisteröityä ja kirjautua sisään.

Jos haluat pelata mobiilissa, on sovellus varmasti paras vaihtoehto. Se tarjoaa selkeän ja helpon tavan lyödä vetoa. Sovellus toimii saumattomasti, ja voit helposti selata eri lajeja ja tarjolla olevia vetoja. Mikä parasta, kun olet jo kirjautunut sovelluksessa, voit tehdä vetoja helposti vain yhdellä klikkauksella. Lisäksi sovelluksen kautta on erityisen helppo lisätä varoja pelitilille muiden sovelluksien kautta. Etusivulla on listattuna suosituimpia live-kohteita. Sovelluksessa pääset vasemmanpuoleisen pudotusvalikon kautta selaamaan muita sivuja. Saldosi näet aina ylävalikossa summana. Sen vierestä voit klikata itsesi omaan profiiliin.

Käytettävyys

888Sport Mita Tarjoaa

888Sport Mita Tarjoaa

Käytettävyyden tulisi olla etusijalla erilaisia pelisivustoja suunniteltaessa, ja tässä on onnistuttu, sillä 888sport on helposti käytettävä. Pelasit sitten pöytäkoneversiolla, mobiililla tai sovelluksen avulla, on sivustolla helppo navigoida ja löytää sieltä etsimänsä. Selkeät linkit johdattavat oikeaan paikkaan ja ne ovat myös selvästi esillä. Yksinkertainen fontti ja selvät logot edesauttavat sivuston käyttämistä. Vedonlyöntisivuston tärkein sisältö, eli vedot, on 888sportilla jaoteltu helppoihin kategorioihin. Niiden joukosta on vaivatonta löytää juuri se veto, joka kiinnostaa. Osa sivustosta on kuitenkin hieman puutteellisesti suunniteltu.

Vaikka sivustoa on näennäisesti helppo käyttää ja linkit sijaitsevat oikeassa paikassa, saa sen käytettävyys hieman miinusta siitä, että todellista tietoa on sivustolta hieman vaikea löytää. Sivuston alareunassa sijaitsevat linkit tarjoavat tietoa vain englanniksi, minkä vuoksi niitä voi olla hankala ymmärtää. Myös sivuston useat muut sivut ovat englanniksi, jolloin ei ole itsestäänselvää, että kaikki käyttäjät saavat tarvitsemansa tiedon. Tarvetta olisi myös selkeälle UKK-osiolle, josta olisi helppo löytää vastaus mahdollisiin ongelmiin. Hieman suppea UKK-osio löytyy kyllä, mutta sekin on vain englanniksi.

888sport VIP-ohjelma

Kasinoiden ja vedonvälittäjien VIP-ohjelmat ovat tapa palkita uskollisia asiakkaita. VIP-asiakkaaksi pääsee yleensä pelaamalla monipuolisesti eri pelejä. Usein vipiksi pääsy ja tasoilla nousu on suoraan yhteydessä vedoissa käyttämääsi rahan määrään. VIP-asiakkaat saavat nauttia esimerkiksi viikoittaisia tarjouksista ja kampanjoista, omasta tilinhaltijasta ja nopeammasta asiakaspalvelusta. 888sportilla on oma VIP-ohjelmansa, johon pääsee vain kutsusta. Sillä on oma myös kanta-asiakasohjelmansa, Premier Player Club, mutta se ei ainakaan vielä ole suomalaisten vedonlyöjien ulottuvilla. Ohjelman myötä pelaajat saavat rahaa takaisin riippuen siitä, kuinka paljon he ovat viikoittain panostaneet.

888sportin sisarussivulla, 888casinolla on kuitenkin VIP-ohjelma, jossa asiakkaat voivat hyötyä useista eduista jopa kolmella eri tasolla. Etuihin kuuluvat esimerkiksi korkeammat talletusrajat ja ainutlaatuiset bonukset. Korkeamman tason VIP-asiakkaille edut ovat sitäkin paremmat. Bonukset ovat korkeammat ja pelaajat voivat saada kutsun yksinomaisiin tapahtumiin, kuten konsertteihin, lomille ja urheilutapahtumiin. Voi vain toivoa, että tulevaisuudessa myös 888.comin urheiluvedonlyönnin puolella nähtäisiin yhtä kattava VIP-ohjelma. Sillä välin, kun odotat 888sportin kaikille avointa omaa uskollisuusohjelmaa, voit nauttia välittäjän loistavista kertoimista ja monipuolisista kohteista.

888sport Lisenssi

10 FI Campo Bet Pelilisenssi LogosLisenssi on olennainen osa kasinon ja vedonvälittäjän toimintaa. Lisenssi nimittäin valvoo pelipaikan toimintaa, ja voit olla varma siitä, että pelaaminen on turvallista. 888sport kuuluu 888 Holdings PLC -konserniin, joka on rekisteröity Gibraltarille. 888sportilla on Maltan uhkapeliviranomaisen myöntämä pelilisenssi, ja kyseinen MGA:n lisenssi on eräs eurooppalaisten kasinoiden ja vedonvälittäjien suosituimmista, minkä vuoksi se on myös lisenssinä laadukas. Koska lisenssin toimintaa valvoo Maltan, eli EU-maan, valtio, on kyseinen lisenssi myös läpinäkyvä. Kyseisen lisenssin ansiosta voit luottaa vedonvälittäjään.

Koska 888sport on suuri toimija useissa eri maissa, on sillä myös useita muita lisenssejä. Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sitä valvovat kyseisten maiden peliviranomaiset. Tämä nostaa luottoa 888sportiin entisestään. Vaikka EU:ssa toimintaa sääteleekin MGA:n lisenssi, on silti merkittävää, että 888sportilla on usea muukin lisenssi. Maltan lisenssi on suomalaisille merkittävä myös siitä syystä, että se takaa suomalaisille verovapaat voitot. Se myös valvoo pelin reiluutta 888sportin sivustolla, ja takaa nettikasinomaailmassa esimerkiksi pelejä pyörittävien satunnaislukugeneraattorien puolueettoman toiminnan ja yleisen luotettavuuden.

Ominaisuudet

 • Runsaasti vaihtoehtoja rahansiirtoihin
 • Suuri valikoima lajeja ja kohteita
 • Live-vedonlyönti
 • Erikoistarjoukset

MAKSUTAVAT

888Sport Maksutavat

888Sport Maksutavat

Talletukset

Laaja valikoima talletusmenetelmiä, joiden ansiosta varat näkyvät pelitililläsi nopeasti, ovat merkki laadukkaasta kasinosta ja vedonvälittäjästä. Pelaajien iloksi myös 888Sport tarjoaa useita talletusmenetelmiä. Luottokorttimaksuissa, verkkopankkitalletuksissa ja nettilompakkotalletuksissa talletusaika on nopea, ja rahat näkyvät pelitililläsi yleensä 10 minuutin sisällä. Näin pääset heti lyömään vetoa, eikä aikaa kuulu turhaan odotteluun. Muutamia poikkeuksiakin on, kuten perinteinen pankkisiirto, jonka käsittely voi kestää jopa 5 arkipäivää. Kun talletuksesi hyväksytään, saat välittömästi ponnahdusviestin astuessasi aulaan. Jos talletus jostain syystä ei onnistunut, saat siitä myös sähköpostiviestin.

Tallennus onnistuu helposti ja nopeasti kaikilla yleisillä luotto- ja pankkikorteilla. Yleisten pankkien kautta voi talletuksen tehdä myös helposti verkkopankissa. Tuettuja pankkeja ovat Suomessa ainakin Nordea ja OP Pohjola. Lisäksi suomalaisille on tarjolla varteenotettava vaihtoehto Trustly. Kyseisen palvelun kautta voi verkkopankin kautta tehdä talletuksia kaikista suomalaisista pankeista. Rahat näkyvät pelitilillä välittömästi. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus lisätä rahaa pelitilille erilaisten verkkolompakoiden kautta. Näitä ovat esimerkiksi Skrill, Neteller ja Paypal. Myös niitä käyttäessä näkyvät rahat pelitilillä korkeintaan 10 minuutin kuluessa.

Kotiutukset

Nostotapaa määrittyy sen mukaan, mitä tapaa olet aikaisemmin käyttänyt talletukseen. Vaikka olet tallettanut eri summia eri talletusmetodeja käyttäen, voidaan myös nostot maksaa eri summina eri tileille tai palveluille. Jos olet esimerkiksi tallettanut 300 euroa mutta voittanut 450 ja haluat kotiuttaa koko summan, maksetaan 300 euroa siten, kun olet sen tallettanut. Lopun 150 euron kohdalla voit itse päättää, mihin haluat rahasi nostaa. Jos normaalisti käytät useita eri talletustapoja, kannattaa jo valmiiksi miettiä, miten se vaikuttaa tuleviin kotiutuksiin.

Jos haluat, että kotiutukset tehdään ehdottomasti tiettyä tapaa käyttäen, käytä ensisijaisesti sitä tapaa myös talletuksiin. Nostonpyynnön käsittelyyn menee 888sportin osalta yksi päivä, minkä jälkeen se menee maksuun. Se, kuinka kauan kotiutus kestää, riippuu tietenkin nostotavasta. Jos nostat rahasi käyttämällä verkkolompakkopalveluita, kuten Skrill, Netteller tai PayPal, kestää kotiutuksessa keskimäärin 2 – 3 pankkipäivää. Jos haluat kotiutuksen suoraan luottokortillesi, kestää siinä korkeintaan 6 pankkipäivää. On mahdollista, että suuria kotiutuksia tehdessä joudut todistamaan henkilöllisyytesi joko kuvallisen henkilökortin kopiolla tai luottokorttisi kopiolla.

Turvallisuus

888Sport TurvallisuusTurvallisuus on tärkeä osa vedonvälittäjien toimintaa. Pelaajana haluamme tietenkin varmuuden, että esimerkiksi henkilötietomme ja maksutietomme pysyvät turvassa vetoja asettaessamme. 888sport sitoutuu tähän täysin ja turvallisuus on heillä ensimmäisellä sijalla. Vaikka 888sport kerää sinulta tiettyjä tietoja, käytetään niitä vain tarvittaessa, esimerkiksi tietojesi ja tilisi päivittämiseen. Turvallisuuden takaamiseksi 888sport käyttää useita fyysisiä ja teknologisia suojia, jotka turvaavat pelaajan henkilötietoja ja niiden salassa pysymistä. Nämä suojaukset vaihtelevat tilanteen mukaan ja niiden vahvuus riippuu siitä, miten arkaluontoista niiden avulla säilytettävä tieto on.

888sportin turvatoimet noudattavat alan korkeimpia standardeja, ja ne ovat samaa luokkaa kuin muilla kasinoilla ja vedonvälittäjillä. Käytössä on luotettava turvallisuusstrategia, johon kuuluvat esimerkiksi tunkeutumisen estäminen ja useat palomuurit. Lisäksi kaikki sivuilla käytettävä kommunikointi on kryptattu ja jäsenille tarkoitetut toiminnot on suojattu salasanalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka turvallisuus on 888sportilla otettu huomioon kaikessa, on omalla vastuullasi huolehtia siitä, että esimerkiksi salasanasi on tarpeeksi vahva. Myös fiksu nettikäyttäytyminen kannattaa muistaa, eikä salasanaa tai muita tietoja kannata paljastaa kenellekään.

Asiakaspalvelu

888Sport Asiakaspalvelu

888Sport Asiakaspalvelu

Jos pelatessa herää kysymyksiä, kannattaa yleensä heti ottaa yhteys asiakaspalveluun suurempien ongelmien välttämiseksi. Asiakaspalvelu on kuitenkin 888sportin suurin ongelma muuten esimerkillisesti toimivassa palvelussa. Toisin kuin niin monella muulla kasinolla ja vedonvälittäjällä, ei 888sportilla nimittäin ole käytössä lainkaan live chat -palvelua. Tämä valitettavasti vaikeuttaa yhteydenottoa ja pidentää käsittelyaikaa. Vaihtoehdoiksi jäävät puhelinsoitto ja viestin lähettäminen palvelun kautta – suoraa sähköpostiosoitetta asiakaspalveluun ei myöskään ole olemassa. Yhteydenotto on myös tehty haastavaksi. Ylävalikon Ohje-kohdasta voit klikata Ota yhteyttä -linkkiä, joka vie sinut englanninkieliselle yhteydenottosivulle.

Jos hätä on niin suuri, että asiakaspalveluun on otettava yhteys välittömästi, voit soittaa puhelimella. Palvelua saat numerosta +44 203 478 0670. Koska numero on ulkomaalainen, on se valitettavasti myös maksullinen. Asiakaspalvelu on auki päivittäin klo 11:00 – 02:00 Suomen aikaa. Puhelimessa saat palvelua vain englanniksi, sillä suomenkielistä asiakaspalvelua ei 888sportilla ole lainkaan. Voit myös lähettää asiakaspalveluun viestin. Viestilomakkeeseen pääset jälleen ylävalikon Ohje-kohdasta klikkaamalla Ota yhteyttä -linkkiä. Englanninkielisellä yhteydenottosivulla on sivun alareunassa linkki, josta pääset sähköpostilomakkeeseen. Tarvittaessa voit liittää viestiin myös liitteen, kuten kuvakaappauksen.

Lisäpalvelut

Vaikka 888sport tarjoaa vain urheiluvedonlyöntiä, on sen sisarsivusto 888casinolla valikoima kaikkea muuta kuin urheilua. Pelattavaksesi voit valita suosittuja kolikko-, pöytä- ja live casino -pelejä. Live casino -pelien valikoima on laaja, ja voit perinteisten pöytäpelien lisäksi kokeilla uutta suosittua Live Monopoly -onnenpyörää. Kolikkopelejä taas löytyy parhailta kehittäjiltä, kuten NetEnt, Play’n GO ja Microgaming. Kasino on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1997, joten kyse on perinteisestä ja luotettavasta kasinosta. 888.com tarjoaa kasinopelien ja vedonlyönnin lisäksi myös bingoa ja pokeria, joilla jokaisella on oma, asialle omistautunut sivustonsa.

Kokemuksemme vedonvälittäjästä

Kokemuksemme 888sport vedonvälittäjästä on erinomainen. Kohdetarjonta on laaja kaikin puolin. Lajeja on tarjolla paljon, harvinaisemmista kaikkein suosituimpiin lajeihin. Voit pelata Veikkausliigaa, kansainvälisiä jalkapallon arvokisoja tai vaikka Meksikon divaria, jos siltä tuntuu. Lisäksi vetoja on runsaasti. Pitkävedosta nippelitietoa vaativiin vetoihin – tarjolla on varmasti juuri se, mitä etsit. Live-vetoja tehdessä voit tutustua 888sportin tarjoamiin laajoihin tilastoihin, joiden avulla teet parempia vetoja. Helppokäyttöinen sivusto miellyttää oranssilla teemallaan. Se ei ole täynnä turhia yksityiskohtia, vaan siellä viihtyy mielellään pidemmänkin aikaa.

Miinusta 888sport saa kuitenkin asiakaspalvelustaan. On harvinaista, että kasinolla tai vedonvälittäjällä ei tänä päivänä ole live chattia, mikä vaikeuttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa toimimista. Yhteydenotto on tehty vaikeaksi, sillä yhteyttä pitää ottaa lomakkeen kautta tai puhelimitse. Muuten kaikki kuitenkin toimii sivustolla hyvin. Vetojen asettaminen, rahojen tallettaminen ja kotiuttaminen on tehty vaivattomaksi. Varmasti juuri siksi monet vedonlyöjät valitsevat 888sportin uutta vaihtoehtoa etsiessään. Ei kannata unohtaa, että uudet asiakkaat saavat myös liittyessään mukavan bonuksen. Sen lisäksi on tarjolla myös muita kannattavia tarjouksia ja kampanjoita.

Vastaa