Vedonlyönti mobiilisti – lyö vetoa puhelimella ja tabletilla

Apps User

Kuten kaikki verkossa tapahtuva toiminta, myös vedonlyönti on siirtymässä verkkosivustoilta mobiiliin (engl. betting mobile). Mobiililaitteilla selataan yleisesti verkkosivustoja nykyään jo enemmän kuin tietokoneilla. Näin on tapahtumassa myös vedonlyönnissä. Vedonlyöntipalvelujen verkkosivustot ovat parhaimmillaan suunniteltu skaalautuvaksi myös mobiililaitteille ilman että niiden toiminnot. ominaisuudet ja valikoimat kärsivät ratkaisevasti. Jotkut mobiilisivustot toimivat yllättäen paremmin kuin työpöytäversiot, sillä niiden navigaatio ja tietomäärän jäsentely on usein miellyttävämmän näköistä ja tuntuista.

Työpöytäversioissa informaatiota tuntuu olevan jopa liikaa, koska niissä on mahdollisuus tuoda sitä kerralla näkyville enemmän. Tämä voi johtua myös vedonlyöntisivustojen käyttämistä julkaisujärjestelmistä, jotka skaalaavat verkkosivut tyylikkäästi myös pienelle ruudulle ja pienille mobiililaitteille.

Mobiilisivustojen ohella vedonlyöntiä on mahdollisuus pelata myös mobiililaitteille erikseen suunniteltujen sovellusten avulla. Sovellukset saattavat näyttää samalta kuin verkkosivustot, mutta ne ovat erikseen koodattu sovelluksiksi. Sovellusten etuna mobiilisivustoihin voi olla esimerkiksi se, että kaikki selaimet eivät näytä sivuja samalla tavalla. Mobiilivetoihin (engl. mobile betting) tarkoitetut sovellukset näyttävät samalta esimerkiksi eri puhelimilla, joten käyttäjän ei tarvitse olla riippuvainen muista ohjelmista. Joskus sovellukset voivat olla myös turvallisempia käyttää kuin verkkosivustot niihin käytettyjen salausten vuoksi. Kannattaa huomioida, että Suomessa Androidille kehitettyjä vedonlyöntisovelluksia ei voi ladata Google Play -kaupan kautta, sillä niitä ei hyväksytä. Applen App Storesta sovelluksia voi ladata normaalisti.

Lue lisää

Parhaat mobiilivedonlyöntisivut

Operator Image
 • Tervetulobonus ja muut kampanjat
 • Maltan lisenssi: verovapaat voitot
 • Runsas kohdevalikoima
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€ PELAA NYT
Operator Image
 • Nopeat kotiutukset nettilompakossa
 • Monipuolinen vedonlyöntivalikoima
 • Laaja valikoima kasinopelejä
122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€ PELAA NYT
Operator Image
 • Monipuolinen livestriimaus
 • MGA:n lisenssi ja verovapaat
 • Runsas valikoima pelejä
50€
100% Tervetuliaisbonus jopa 50€ PELAA NYT
Operator Image
 • Laaja valikoima urheilulajeja
 • MGA-lisenssi takaa turvallisuuden
 • Antelias bonus jopa 200 euron asti
200€
100% Tervetuliaisbonus jopa 200€ PELAA NYT
Operator Image
 • Runsas valikoima kohteita
 • Maltan pelilisenssi
 • Toimiva mobiilisivusto ja -sovellus
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€ PELAA NYT
Operator Image
 • Laaja vedonlyönnin valikoima
 • Ilmaiset rahansiirrot
 • Kattava asiakaspalvelu
100€
100 % Bonus ensitalletukselle, jopa €100 PELAA NYT
Operator Image
 • Erilaisia vedonlyöntimarkkinoita
 • Helppo verkkosivusto mobiililaitteille
 • Nopea asiakaspalvelu chatissa
120€
100% Tervetuliaisbonus PELAA NYT
Operator Image
 • Sivustoa on helppo käyttää
 • Bonustarjouksia on monia
 • Pelivalikoiman laajuus yllättää
150€
Ensitalletusbonuksena 150€ pelirahaa PELAA NYT
Operator Image
 • Sivuston hyvä käytettävyys
 • Kilpailukykyiset kertoimet
 • Tervetuliaisbonukset pelaajille
50€
Vedonlyönnin tervetuliaisbonus 100 PELAA NYT
Operator Image
 • Paljon etuja ja bonuksia uusille ja vanhoille vedonlyöjille
 • Hyvä käytettävyys ja tyylikäs ulkoasu
€150
Tervetulobonus 100% 150€ asti PELAA NYT

Mikä on vedonlyöntisovellus?

Vedonlyöntisovellukset ovat mobiiliveikkaukseen tarkoitettuja älypuhelimien sovelluksia, jotka korvaavat vedonlyöntisivustojen mobiiliversiot. Parhaimmillaan mobile-veikkaus -sovellukset toimivat paremmin kuin vedonlyöntipalvelujen verkkosivustot, sillä ne eivät ole riippuvaisia puhelinten eri selaimista, joissa on paljon eroavaisuuksia. Kirjauduttuasi mobiilisovellukseen oma tilisi on helposti saatavilla ja näet kätevästi voittosi sovelluksen kautta. Vedonlyöntisovellukset ovat käytettävyydeltään usein helppoja, ja parhaimmat niistä eivät vie puhelimesi tallennustilaa kovinkaan paljon, vaikka ne sisältävätkin saman verran vedonlyöntejä, kolikkopelejä, live-veikkauksia ja muita. Sovellusten lataaminen on maksutonta, eikä niiden käytöstäkään tarvitse erikseen maksaa mitään. Android-sovellukset toimivat niin älypuhelimilla kuin tableteillakin, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Sama pätee iOS-käyttöjärjestelmällä varustettuihin Applen valmistamiin puhelimiin ja tabletteihin.

Vedonlyontisovellus

Vedonlyontisovellus

Sovelluksissa voit tehdä niin live-vetoja kuin pre-match -vetoja lukuisten eri urheilulajien tapahtumissa, kuten jalkapallossa, hevosurheilussa, rugbyssa, tenniksessä ja jääkiekossa. Sovelluksista näet tuloksia ja uutisia. Parhaimmissa sovelluksissa voi olla kymmeniä tuhansia livestream-lähetyksiä eri urheilutapahtumista kaikkialta maailmasta. Sovellusten avulla näet pelihistoriasi ja pystyt hallitsemaan tiliäsi, aivan kuin työpöytäsovelluksissa ja verkkosivustoissa. Pelisovellukset ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta. Sovellukset kysyvät ikää rekisteröitymisvaiheessa. Androidille luotuja sovelluksia ei voi ladata Googlen omasta Google Play -kaupasta, sillä vedonlyöntiin ja uhkapeliin tarkoitetut sovellukset ovat kiellettyjä Googlen käyttösääntöjen mukaan. Sovellukset löydät kuitenkin vedonlyöntipalvelujen verkkosivuilta, joista löydät yleensä myös tarkat ohjeet niiden asentamiseen.

Mitä voit odottaa vedonlyöntisovellukselta näinä aikoina?

Hyvä vedonlyöntisovellus on suurelta osin, ellei kokonaan, samankaltainen kuin vedonlyöntisivustojen työpöytäversio. Mobiili-vedoissa (engl. mobile bets) on hyvät kertoimet, runsas valikoima erilaisia urheiluvedonlyöntejä ja live-veikkauksia. Sovelluksilta voi odottaa myös livestreamausta, vaikkakaan pienellä ruudulla se ei aivan työpöytäversioiden kokemusta tavoitakaan. Parhaissa sovelluksissa navigointi on helppoa ja loogista. Vedonlyöntipalvelujen runsas tietomäärä on saatu jäsenneltyä sovellukseen miellyttävän näköisesti sekä helpoksi käyttää. Vedonlyöntisovellusten täytyy olla turvallisia, jotta luottokorttitiedot sekä henkilötiedot säilyvät varmasti turvassa eikä niillä ole vaaraa vuotaa tuntemattomille osapuolille. Sovellusten lataaminen ja asentaminen on helppoa ilman, että mobiililaitteeseen tarvitsee tehdä useita asetusten muutoksia. Sovelluksen pieni koko on plussaa, jotta ne eivät vie turhaa tilaa mobiililaitteeltasi.

Millainen on Apple vastaan Android -kokemus?

Androidille ja Applelle suunnitelluissa vedonlyöntiin tarkoitetuissa mobiilisovelluksissa ja niiden käyttöliittymissä ei ole suuresti eroja. Suurimmat erot ovat samoja kuin muissakin Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille luoduissa sovelluksissa. Kaikissa Android-sovelluksissa on käytössä käyttöjärjestelmän oma navigointiin tarkoitettu osionsa ruudun alhaalla, jolla pääsee esimerkiksi sovelluksessa edelliselle sivulle tai ruudulle. Applen sovelluksissa kyseinen nappi löytyy sovelluksesta itsestään, yleensä vasemmasta yläreunasta. Useissa Android-sovelluksissa navigointiin tarkoitetut välilehdet sijaitsevat ruudulla ylhäällä. Applella samat välilehdet on sijoitettu ruudun alareunaan. Mobiilille skaalatun sivuston versio näyttää pitkälle samalta esimerkiksi tableteilla. Eroavaisuuksia on enemmän pystysuuntaisissa, älypuhelimelle tarkoitetuissa vedonlyöntipalvelujen verkkosivustoissa. Käyttöjärjestelmiin tottuneille vedonlyöntisovellusten käytössä ei tule ongelmia vastaan.

Kuinka lataat sovelluksen puhelimeesi?

Android-puhelinten sovelluskauppa Google Play Store ei hyväksy Suomessa nykyään vedonlyöntisovelluksia, joten ne pitää ladata erikseen vedonlyöntisivustoilta ja asentaa itse mobiililaitteeseen. Saatat joutua muuttamaan puhelimen asetuksista kohdan, jossa myönnetään muualta kuin Google Play Storesta ladattujen ohjelmien asentaminen. Asetukset ovat yleensä turvallisuuden vuoksi oletuksena tiukat, etteivät käyttäjät vahingossa asenna mobiililaitteisiin esimerkiksi viruksia sisältäviä ohjelmia. Kun lataat tiedoston, tunnistat sen .apk-päätteestä. Aloittaessasi asennusta sinun pitää valita asetuksista kohta “Salli tästä lähteestä”. Toisella Android-versiolla sinun pitää avata Asetukset ja Tietoturva, joiden jälkeen voit ottaa käyttöön kohdan “Tuntemattomat lähteet”. Turvallisuudesta kannattaa pitää huolta myös vedonlyöntisovelluksia asentaessa ja tarkistaa etukäteen, ovatko sovellukset yleisiä ja luotettavia.

Vedonlyontisovellukselta

Vedonlyontisovellukselta

Apple sallii vedonlyöntisovellukset omassa App Store -kaupassaan. iOS-laitteille lataat sovellukset menemällä ensiksi App Store -kauppaan ja etsimällä ja asentamalla sieltä haluamasi vedonlyöntisovelluksen. Tämän jälkeen sinun täytyy vain rekisteröityä ja/tai kirjautua sovellukseen. Jotkin vedonlyöntisivustot tarjoavat sovellusta ladattavaksi suoraan verkkosivuilta. Kun olet ladannut asennustiedoston mobiililaitteellesi, sinun täytyy asentaa se iOS-laitteesi App Store -sovelluksen avulla. App Store toimii Google Play -kaupan tapaan niin älypuhelimille kuin tableteilla, mutta sen lisäksi se on käytössä myös Mac- ja Macbook-tietokoneilla. Vedonlyöntisovelluksia ei kuitenkaan tietokoneille voi ladata. Voit etsiä vedonlyöntiin tarkoitettuja sovelluksia App Storen haun avulla – etsi sivulta Search-valikko, johon voit kirjoittaa haluamasi sovelluksen nimen.

 1. Etsi vedonlyöntisivustolta linkki sovellusten lataamiseen
 2. Jos linkki ohjaa Applen App Storeen, asenna sovellus sen avulla. Lataa Android-sovellus laitteellesi suoraan sivustolta.
 3. Klikkaa ladattua sovellustiedostoa, jonka jälkeen mobiililaitteesi kysyy, haluatko asentaa sen.
 4. Tee mahdolliset, pyydetyt muutokset asetuksiin
 5. Suorita asennus loppuun

Applen laitteille sovellukset ovat yleensä suurempia kuin Androidille kehitetyt sovellukset johtuen suurimmaksi osaksi erilaisista kehitystyökaluista ja ohjelmakirjastoista. Myös Applen mobiililaitteisiin käytetyn koodin salaus vaikuttaa merkittävästi sovellusten suurempaan kokoon. On kerrottu, että Applen sovellukset voivat olla keskimäärin viisi kertaakin suurempia kuin Androidin vastaavat. Vedonlyöntisovellukset ovat kuitenkin usein sovellusten kevyemmästä päästä, joten niissä ei ole mainittavaa eroa. Toki poikkeuksiakin löytyy. Suurin haitta sovellusten isosta koosta on se, että mobiililaitteesi tallennustila täyttyy helpommin. Osa vedonlyöntisovelluksista on myös suunniteltu ja julkaistu pelkästään toisella alustalla, joten sekä Android-laitteiden että Applen laitteiden käyttäjille on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joista löytää se oma suosikki.

Suositus: sovellus vai mobiilisivusto?

Usein sovelluksen ja mobiililaitteille suunnitellun verkkosivuston eroavaisuudet voivat olla minimaalisia. Jotkut sovellukset saattavat olla käytännössä verkkosivustoja, jotka ovat asetettu toimimaan erillisenä sovelluksena. Parhaimmat sovellukset hyödyntävät kuitenkin mobiililaitteiden käyttöjärjestelmää ja sen koodia niin, että sovellusten nopeus on optimoitu huippuunsa. Näin sovellukset voivat peitota mobiiliverkkosivuston niin nopeudessa kuin käytettävyydessäkin. Yleisesti ottaen suosittelemme käyttämään vedonlyöntisovelluksia, jos sellaisia on saatavilla. Usein mobiiliverkkosivustotkin toimivat lähes yhtä jouhevasti. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä mobiiliverkkosivustosta kirjanmerkki mobiililaitteeseesi, jolloin sen käynnistys toimii aivan samalla tavalla kuin sovelluksenkin. Sovellusten ja verkkosivustojen eroavaisuudet riippuvat myös mobiililaitteesi tehoista ja käyttöjärjestelmästä, joten kannattaa kokeilla kumpaakin vaihtoehtoa, jos toisessa on käytettävyysongelmia.

Navigointi

Mobiilisovellusten navigointi noudattaa yleensä samoja periaatteita. Ruudulle tulevat näkyviin yleensä suosituimmat vedonlyönti. live-veikkaus, kasinopelit ja kolikkopelit. Lisää pelejä saat näkyviin usein joko oikeassa tai vasemmassa yläreunasta olevasta valikosta, jota koskettamalla avautuu alavalikko sisältäen eri vedonlyönti- ja pelityyppien lajit. Kirjautumisvalikosta löydät yleensä profiilin asetukset, talletus- ja nostotavat sekä bonukset ja mahdolliset viestit palveluntarjoajalta. Samassa valikossa voidaan muistuttaa myös vastuullisesta pelaamisesta ja avuntarjoajista, jos uhkapelaaminen on ryöstäytymässä käsistä. Hyvin suunnitelluissa sovelluksissa on mahdollisuus päästä kaikkiin niihin valikoihin, mitä löytyy vedonlyöntitarjoajan työpöytäsovelluksestakin. Se voi olla palvelun kehittäjille haastavaa, mutta parhaimmat sovellukset ovat jo näyttäneet tämän olevan mahdollista.

Navigointi 22Bet

Navigointi 22Bet

Sovellusten navigaatiossa on otettu huomioon helppous siirtyä haluamaasi ottelun tai tapahtuman vedonlyöntiin ja live-veikkaukseen. Usein valinnat näihin siirtymisestä on sijoitettu normaaliin valikkoon joko oikeassa tai vasemmassa yläreunassa. Lisäksi otteluiden vedonlyöntiin tai live-veikkaukseen voi napauttaa painamalla keskellä ruutua sijaitsevia välilehtiä. Live-veikkauksessa ottelun otsikkoa painamalla pääsee yleensä valitsemaan mahdollisen livestreamauksen ruudulle, jos livestreamaus on saatavilla kyseiseen otteluun tai tapahtumaan. Vedonlyöntisovellukset ovat parhaimmillaan loogisia myös tältä osin, eikä live-veikkaajan tarvitse pettyä työpöytäversioiden käytön jälkeen. Joskus sovelluksissa navigaatio on jopa helpompaa, kun ruudulla ei ole niin paljon tietomäärää mitä vedonlyöntipalveluissa saattaa olla. Vannoutuneet työpöytäversioiden käyttäjät saattavat kuitenkin olla niin tottuneita, että he käyttävät sovellusta vain matkoilla.

Live-veikkaus mobiilisovelluksilla

Live-veikkaus mobiilisovelluksella ei välttämättä tarjoa niin hienoa kokemusta esimerkiksi livestreamausta seuratessa kuin työpöytäsovellus, johtuen lähinnä mobiililaitteiden pienemmästä koosta. Niiden koon kasvaessa kuitenkin urheilutapahtumien seuraaminen livenä lähenee työpöytäsovellusten tarjoamaa tunnetta. Etuna mobiilisovelluksilla on se, että laitteet kulkevat mukana minne vain eikä vedonlyöjän tarvitse olla kotona tai verkkokaapelin lähettyvillä, vaan live-vetojen ja tapahtumien seuraaminen onnistuu vaikka bussimatkalla. Mobiilisovelluksissa eivät usein kaikki live-veikkausominaisuudet ole käytössä verrattuna työpöytäversioihin, mutta jo nyt eräät vedonlyöntipalvelut tarjoavat sovelluksissaan joko saman tai melkein saman määrän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia kuin tietokoneella käytettävässä työpöytä- ja verkkoversiossa. Koska verkon käyttö siirtyy koko ajan enemmän mobiiliin, on odotettavissa lisää täyden palvelun sovelluksia aivan lähitulevaisuudessa.

Eräissä sovelluksissa pelaajalle on tarjolla cash out -toiminto, jonka avulla vedonlyöjä voi siirtää voitot tilille jo ennen kuin ottelu on päättynyt. Pelaaja voi näin minimoida tappioitaan. Cash out -toiminnon lisäksi tärkeä ominaisuus on jo aiemmin mainittu livestreamaus, joka riippuu toki vedonlyönnin kohteena olevasta pelistä tai ottelusta. Yleisesti ottaen pienemmät urheilutapahtumat tarjoavat harvemmin livestreamausta. Sovelluksissa livestreamit löytyvät kätevästi samasta kohdasta live-veikkausten kanssa. Jos livestreamausta ei ole saatavilla, voi pelaaja katsella tapahtumia visuaalisen esitysten kautta. Visuaaliset esitykset ovat erityisesti jalkapallossa käytettyjä ja ne kuvaavat selkeästi mitä pelissä on tapahtumassa – tai mitä on juuri tapahtunut.

Turvallisuus

Ladatessasi vedonlyöntiin tarkoitettuja sovelluksia suoraan verkkosivustoilta kannattaa sinun varmistua lukemalla arvosteluja etukäteen, ettei kyseessä ole virusten täyttämä huijaussovellus. Suurimpien ja tunnetuimpien vedonlyöntipalvelujen sovellukset ovat yleisesti ottaen turvallisia. Mobiililaitteesi virustorjunta on kuitenkin hyvä tarkistaa ja varmistaa, että se on ajan tasalla ennen sovellusten latausta. Lue tarkoin vedonlyöntisovellusten käyttöehdot ja sopimukset, vaikka se voi joskus ollakin työlästä. Näin voit kuitenkin varmistua siitä, ettet anna epähuomiossa lupaa mihinkään sellaisiin toimenpiteisiin, mihin et oikeasti halua. Kun sovellukset päivittyvät, niiden käyttöehdot saattavat muuttua. Kuten verkkosivustoissakin, kannattaa rekisteröitymiseen käytetty salasana miettiä tarkkaan, ettei sitä pysty arvaamaan helposti. Älä myöskään käytä samaa salasanaa eri sovelluksissa.

Mobile Vedonlyontisovellukset

Mobile Vedonlyontisovellukset

Parhaimmat sovellukset ja vedonlyöntipalvelut käyttävät SSL-tekniikkaa (Secure Socket Layer), joka on 128-bittinen salausjärjestelmä. SSL-tekniikkaa käytetään salaamaan tietojasi, kuten luottokorttisi tiedot. Tiedot tallennetaan salatussa muodossa, jolloin niiden lukeminen on lähes mahdotonta ulkopuoliselta. Parhaimmilla palveluntarjoajilla on tunkeutumisenestoon ja havaitsemiseen tarkoitettuja järjestelmiä. Nämä ovat käytössä kellon ympäri, etteivät asiakkaiden tiedot pääse ulkopuolisten käsiin. Turvallisimpien sovellusten koodi on itsessään salattua, joten niiden kautta ei pääse luvattomasti tunkeutumaan sovellusten käyttäjän tietoihin. Kuten jo aiemmin kerroimme, kannattaa tutustua sovellusten tietoihin jo etukäteen ja lukea käyttäjien arvosteluja. Jos sinua vielä mietityttää ja pelottaa näidenkin jälkeen, voit aina kysyä lisätietoa suoraan vedonlyöntipalveluista. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu kertoo paljon palveluntarjoajasta.

Käyttäjäkokemukset

 • Livestreamaus-mahdollisuus
 • Päivittyvät tulosuutiset
 • Visuaaliset näkymät otteluiden tapahtumien kuvaamiseen
 • Hyvät kertoimet

Mobiilisovelluksen tarjoama mahdollisuus livestreamaukseen on tärkeää näinä päivinä, eikä mikään itseään kunnioittava vedonlyöntipalvelu jätä tätä ominaisuutta pois. Mobiililaitteiden teknologia ja nopeat verkkoyhteydet antavat siihen mahdollisuuden, joten live-veikkaajat odottavat varmasti tätä urheiluvedonlyöntiin keskittyviltä sovelluksilta. Teknisesti yksinkertaisemmat, reaaliaikaisesti päivittyvät tulosuutiset ovat vedonlyöjille jännittävää seurattavaa. Erityisesti jalkapallossa nähtävät visuaaliset näkymät kuvaavat ottelun tapahtumia selkeästi ja nimensä mukaisesti visuaalisesti. Ne tuovat mukavaa ilmettä muuten usein numeroita vilisevään mobiilisovelluksen urheiluvedonlyönnin näkymään. Urheiluvedonlyönnissä ei sovi unohtaa hyviä kertoimia, ja ne korostuvat vielä mobiilisovelluksissa erityisesti. Sovelluksella kertoimien etsiminen voi olla haastavaa, joten hyviä kertoimia oletusarvoisesti tarjoava sovellus säästää aikaa ja vaivaa.

Bonukset

 1. 100 % vedonlyöntibonus talletuksen jälkeen
 2. Kasinon tervetuliaistarjous
 3. Viikoittaiset ilmaiskierrokset
 4. Uusien pelaajien pokeriturnaukset

Mobiilisovellukset lataamalla vedonlyöjälle on tarjolla runsaasti erilaisia bonuksia. Suosituimmat ja yleisimmät bonukset ovat samantyyppisiä kuin verkkosivustoilla. Talletusten jälkeen pelaaja saa usein sataprosenttisen vedonlyöntibonuksen, jossa maksimikatto on usein sadan euron tienoilla. Kasinon tervetuliaistarjouksissa bonukset saa käyttöön niin ikään talletuksen jälkeen, jolloin käyttöön tulee usein myös ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrosbonuksissa puolestaan pelaaja saa sitä enemmän ilmaiskierroksia, mitä enemmän hän tallettaa – esimerkiksi sadan euron talletuksella voi saada 25 ilmaiskierrosta viikon kampanjapeliin. Uusille pelaajille on tarjolla myös live-pokeriturnauksia, joita järjestetään päivittäin tiettyyn kellonaikaan. Näissä uudet pelaajat pääsevät ottamaan tuntumaa vertaistensa kanssa pokeripeleihin, jotta he voivat kehittyä paremmiksi pelaajiksi korttipeleissä.

22Bet Bonukset

22Bet 100% Tervetuliaisbonus

Vedonlyöntiin tarkoitettujen mobiilisovellusten bonukset vaihtelevat runsaasti, mutta niiden perustavanlaatuiset periaatteet ovat usein lähes samanlaisia. Useimmiten bonuksiin pääsee käsiksi tallettamalla palvelun määrittämän minimimäärän euroja. Bonusten määrä nousee sitä myötä, minkä verran tallettaa palvelun profiiliin varojaan. Joskus bonukset eivät välttämättä eroa juuri verkkosivustosta tarjotuista bonuksista, mutta parhaimmat sovellukset tarjoavat eksklusiivisia etuja juuri mobiilisovellusta käyttäville ja sen ladanneille. Bonukset löytyvät mobiilisovelluksista joko eri vedonlyöntejä ja pelejä sisältävästä valikosta tai sitten asetuksia ja profiilitietoja sisältävästä valikosta. Usein bonukset löytyvät molemmista. Bonus-termin sijasta sovellus saattaa käyttää termejä “promo” tai “tarjous”, mutta yleisesti ottaen ne tarkoittavat samaa asiaa.

Talletustavat

 • Visa / Mastercard
 • pankkisiirto
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Ukash
 • ecoPayz
 • Euteller
 • Astropay
 • Bitcoin

Talletustavat ovat vedonlyöntiin luoduissa mobiilisovelluksissa samoja kuin vedonlyöntisivustojen työpöytäversioissa. Visa- ja Mastercard -luottokortit sekä pankkisiirto ovat suomalaisten suosimia tallennuskeinoja, mutta markkinoilla on runsaasti muitakin tapoja. Elektroniset lompakot eli mobiililompakot, kuten Skrill ja Neteller, ovat käteviä kaikenlaiseen verkkomaksamiseen, niin myös vedonlyöntisovellusten maksusuorituksiin. Paysafecardin etuna on sen yleisyys, sillä voit hankkia tämän maksujenvälitykseen tarkoitetun kortin vaikkapa lähimarketista. Mobiililompakoita on markkinoilla runsaasti, joista varmasti löytyy jokaiselle se sopivin vaihtoehto. Kaikki listaamamme maksutavat ovat suosittuja ja luotettavia maksujen välitykseen tarkoitettuja palveluja, joiden salausjärjestelmät ovat varmoja mahdollisten tietojenkalastelun varalle. Useimpien kohdalla myös rahat siirtyvät välittömästi vedonlyöntiä tarjoavan palveluun ja omaan tiliisi.

Suomalaisittain mielenkiintoinen maksuvälityspalvelu Euteller on aidosti kotimainen tapaus. Euteller on vuonna 2007 perustettu suomalainen maksulaitos. Euteller on välittänyt tähän mennessä jo satoja miljoonia maksuja, joten kyseessä on luotettava yritys ja palvelu. Suomalaista vedonlyöjää palvelun kotimaisuus houkuttelee, sillä asiakaspalvelukin hoituu kotimaan kielellä, jos haluaa tietää yrityksen toiminnasta tai palvelun luotettavuudesta ja toimivuudesta enemmän. Euteller on finanssivalvonnan alainen maksulaitos. Kryptovaluutta bitcoin on sekin varteenotettava ja turvallinen talletustapa, jos vedonlyöjä on tuttu kryptovaluuttojen kanssa. Vedonlyöntipalvelujen mobiilisovellusten talletustavoissa on siis paljon valinnanvaraa. Monet vedonlyöjät luottavat vanhaan kunnon pankkisiirtoon, ja se onkin turvallinen vaihtoehto. Kannattaa ottaa huomioon, että pankkisiirto vie yhdestä kolmeen päivää, jotta varat näkyvät pelitililläsi.

Nostotavat

Voittojen nostotavat ovat pitkälle samoja kuin edellä mainituissa talletustavoissa. Luottokortit, kuten Visa ja Mastercard sekä pankkisiirto, lienevät ne suosituimmat suomalaisten käyttämät tavat. PayPal on myös yksi suosituimmista ja luotettavimmista tavoista siirtää rahoja verkossa. PayPalin vanavedessä tulleet mobiililompakot ovat nostoissakin erittäin käteviä tapoja ottaa vedonlyönnissä saadut voitot talteen. Trustly on puolestaan ruotsalainen palvelu, jonka yhteistyökumppaneina on Euroopan eri pankkeja. Myös kaikki suurimmat suomalaiset pankit ovat mukana palvelun piirissä. Trustly hoitaa maksujen välityksen suoraan pankkitililtäsi, ja toisin kuin pankkisiirron kohdalla, Trustlyn kautta nostot siirtyvät usein välittömästi. Ruotsalaispalvelu onkin varmasti pankkisiirtoihin luottaville asiakkaille varteenotettava vaihtoehto, joka on vieläpä nopea sellainen.

Lisäarvoa vedonlyöjille live-veikkaussovelluksissa

 • Mobiilisovellukset ja -laitteet kulkevat kätevästi mukana vaikka matkoilla
 • Parhaimmat mobiilisovellukset ovat hyvin salattuja, joten niiden turvallisuus on taattu
 • Livestreamaus on parhaimmissa sovelluksissa toteutettu hyvin
 • Hyvät sovellukset ovat selkeitä ja nopeita käyttää

Huomioon otettavat asiat sovelluksia käytettäessä

 • Varmistu, että sovellus on yleinen ja saanut hyviä arvosteluja
 • Pelaa vastuullisesti myös sovelluksilla – älä käytä enempää rahaa kuin olet valmis häviämään
 • Käytä turvallisia salasanoja tai jos mahdollista, käytä tunnistautumiseen pin-koodeja tai sormenjälkitunnistusta

Kuinka löydät parhaan mobiilisovelluksen juuri sinulle?

Parhaan mobiilisovelluksen löytäminen onnistuu, kun mietit, mitkä vedonlyönnit ja pelit ovat tärkeimpiä sinulle. Eräät palveluntarjoajat ovat tehneet eri sovellukset urheiluvedonlyönnille, kasinopeleille ja kolikkopeleille. Sinun ei välttämättä tarvitse ladata sellaista sovellusta, joka sisältää kaikki mahdolliset uhkapelaamiseen liittyvät pelit ja vedonlyönnit. Jos olet monipuolinen vedonlyöjä, kannattaa etsiä sellainen sovellus, joka sisältää lähes kaikki ominaisuudet mitä työpöytäversiotkin sisältävät. Live-veikkaajille tärkeitä ominaisuuksia ovat mahdollisuus livestreamaukseen, joten kannattaa tarkistaa tämä etukäteen vaikkapa arvosteluja lukemalla. Sovellusten maksutavat – niin maksut kuin talletukset – ovat myös tärkeitä, sillä olet ehkä tottunut käyttämään tiettyjä maksujenvälityspalveluja. Tärkein asia sovelluksissa on kuitenkin turvallisuus, josta ei kannata tinkiä missään tapauksessa.

888sport Vedonlyontisovellukset

888sport Vedonlyontisovellukset

Applen valmistamia laitteita käyttäville vedonlyöntisovellusten etsiminen on helpompaa ja ehkäpä astetta turvallisempaakin, koska sovellukset voidaan etsiä ja asentaa Applen oman App Storen kautta. Android-puhelimen tai -tabletin omistajat joutuvat etsimään sopivat sovellukset vedonlyöntipalvelujen omilta verkkosivuilta ja lataamaan ne suoraan sieltä. Tämä vaatii hiukan enemmän käsityötä, mutta missään nimessä se ei ole vaikeaa. Samalla sovelluksen asentaja joutuu hiukan enemmän tutustumaan palveluun ja sen ominaisuuksiin sekä ennen kaikkea turvallisuusseikkoihin. Tämä ei ole välttämättä ollenkaan huono asia, sillä joka tapauksessa sovelluksiin kannattaa tutustua kunnolla jo ennen niiden lataamista ja asentamista. Tällä tavalla löydät varmasti sen sinulle juuri sopivan vedonlyöntiin tarkoitetun sovelluksen.

Loppumietteet mobile veikkaus

Mobiilisovellukset ovat jo tätä päivää ja tulevaisuutta myös vedonlyönnissä, joten niitä kannattaa kokeilla vaikka olisikin vannoutunut työpöytäversioiden ja tietokoneella pelattavien vedonlyöntipalvelujen kannattaja. Mobiilisovellukset ovat paikoin jopa loogisempia, käytettävyydeltään parempia ja miellyttävämmän näköisiä kuin työpöytäversiot. Vaikka monessa mobiilisovelluksessa ei ole aivan kaikkia samoja ominaisuuksia kuin täydessä tietokoneella pelattavassa versiossa, on niissä usein vähintäänkin tarpeeksi mahdollisuuksia. Sovellukset toimivat joskus myös jouhevammin kuin mobiilikäyttöön skaalattu verkkosivusto. Yksi eittämätön etu sovelluksissa on työpöytäversioihin nähden, ja se on taskussa kuljettamisen mahdollisuus. Kiireisessä maailmassa pitkät matkat voivat olla juuri sopivia vedonlyömiseen, ja tällöin älypuhelimella pelattava vedonlyöntipalvelu on matkoilla yleisen tylsistymisen ehkäisijä.

Urheiluveikkauksesta ja live-vedoista pitävät löytävät mobiilisovelluksista nykyään jo tarpeeksi mahdollisuuksia, jotta pelaaminen lähenee työpöytäversioista saatavia jännittäviä kokemuksia. Sovelluksissa on usein mahdollisuus jo livestreamaukseen, joten ottelun seuraaminen onnistuu kätevästi mobiililaitteen ruudulta paikassa kuin paikassa. Sovellusten käyttäjille, lataajille ja asentaneille tarjotaan usein erikoisbonuksia, joita ei ole saatavilla muualta. Tämä toimii hyvänä houkuttimena ainakin sovelluksen kokeiluun. Sovellusten maksutavat ovat varsin monipuoliset, joten jokaiselle vedonlyöjälle löytyy varmasti se mieluinen tapa joko tallettaa uhkapelirahoja tai nostaa voittojaan tilille, luottokortille tai vaikkapa nykyaikaiseen mobiililompakkoon. Sovelluksia on tarjolla niin Applen iOS-laitteille kuin Android-käyttöjärjestelmää hyödyntäville alustoille. Vaikka Google Play -kauppa rajoittaa vedonlyöntisovellusten jakelua, löydät tältäkin sivulta kätevät ohjeet sovellusten asentamiseen.

100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€
40€
300% tervetuliaisbonus 40 € asti

Viimeisimmät Vedonlyöntivinkit

 Top 10 Vedonlyöntisivustot

Viimeisimmät bonusuutiset

 Top 5 Tervetuliaistarjous