Davis Cup -vedot 2019, ottaako Espanja voiton kotikentällään?

DAVIS CUP Groups qualifying phase stage

tennis green set ball BANNERDavis Cupin finaalit ratkaistaan marraskuussa

Vuoden 2019 Davis Cupin finaaliturnaus, joka ennen tunnettiin nimellä World Group, pelataan tänä vuonna Espanjassa, Madridin Caja Mágican kovilla sisäkentillä. Tapahtuma alkaa 18. marraskuuta ja voittaja selviää 24. marraskuuta, eli tenniksen ystäville on luvassa viikon verran huipputason maajoukkuetennistä kun 18 parasta maata kamppailee Davis Cup tittelistä.

Turnausformaatti uusiksi

Tänä vuonna Davis Cupin finaalin turnausformaatti on mennyt uusiksi aiempiin vuosiin verrattuna. Tällä kertaa 18 joukkuetta jaetaan kuuteen kolmen joukkueen lohkoon, joista lohkojen voittajat ja kaksi paras kakkosta selviävät neljännesfinaaleihin. Lohkovaihe pelataan alkaen marraskuun 18. päivä ja neljännesfinaalit alkavat 21. päivä. Lopullinen voittaja selviää 24. marraskuuta jolloin turnaus päättyy finaaliotteluihin.

DAVIS CUP Groups qualifying phase stage

Davis Cup -ryhmien luokittelu

Ranska ja Espanja suosikkeina

Voittajasuosikkeja turnauksessa ovat ykköseksi sijoitettu Ranska sekä viimevuoden voittaja, tämän vuoden turnauksessa kakkossijoitettu Kroatia. Ranskan joukkueen terävimpänä kärkenä häärii maailmanlistan kymmenentenä majaileva Gael Monfils, nimekkäin joukkueesta poissaoleva pelaaja on puolestaan maailmanlistan sijalta 22. löytyvä Lucas Pouille joka joutui jättämään kauden kesken lokakuussa kyynärvamman vuoksi. Espanjan joukkue on vielä Ranskan joukkuettakin nimekkäämpi, terävimpänä kärkenään tottakai maailmanlistan ykkönen, ikinuori Rafael Nadal. Nadalia säestää yhdeksänneksi rankattu Roberto Bautista Agut ja joukkue on muutenkin erittäin nimivahva.

50€
100% Tervetuliaisbonus jopa 50€
PELAA NYT
  • Monipuolinen livestriimaus
  • MGA:n lisenssi ja verovapaat
  • Runsas valikoima pelejä
50€
100% Tervetuliaisbonus jopa 50€
PELAA NYT
  • Monipuolinen livestriimaus
  • MGA:n lisenssi ja verovapaat
  • Runsas valikoima pelejä
Bet365 Anmeldelse

Kroatia haastajana

Viimevuoden voittajalla, Kroatialla, on tänä vuonna täysi työ puolustaa mestaruuttaan. Joukkueen nimekkäimmät pelaajat löytyvät maailmanlistan sijoilta 28 ja 39, Borna Coric ja Marin Cilic. Joukkueessa on todella kovia nelinpelin erikoismiehiä, mutta koska Davis Cupin kolmesta pelistä kaksi on kaksinpelejä, pitäisi ainakin toinen niistä onnistua voittamaan jotta nelinpeliin erikoistumisesta olisi varsinaisesti hyötyä.

Davis Cup 2018 Winners Croatia BANNER

Viimevuoden Davis Cup -voittaja Kroatia juhlimassa mestaruutta, miten käy tänä vuonna?

Lisäksi Kroatia on arvottu niinsanottuun kuolemanlohkoon, sillä sen seurana ovat turnauksen ykkössuosikki Espanja ja myös erittäin nimivahva Venäjä. Vedonlyöntitoimistojen mielestä Kroatia onkin lohkossa heikoimmilla, enkä voi itsekään olla asiasta eri mieltä.

Nadal ja Espanja yleisön suosikkeja

BET365 Davis Cup final Winner

Davis Cup- ja Bet365-kertoimien suoratoisto tekevät siitä suosikkimme Davis Cup-vedonlyönnissä

Turnauksen ehdoton ykköstähti on tottakai Rafael Nadal ja Espanjan joukkue. Kotimaassaan pelaava Nadal vetää tottakai katsomot täyteen, ja olisikin turnauksen tunnelman kannalta varsin harmillista mikäli Espanja onnistuisi putoamaan kisoista jo lohkovaiheessa. Kuolemanlohkosta todennäköisesti kaksi joukkuetta jatkaa matkaansa, ja uskoisin Espanjan lähes varmasti olevan toinen näistä joukkueista, joten kotiyleisöllä ei pitäisi olla tämän suhteen minkäänlaista hätää. Kaikkia joukkueita kokoonpanoineen voi käydä tutkimassa Davis Cupin virallisilta sivuilta

Vedonlyönnissä vetoja lohkovoittajista

Bet365 tarjoaa sekä voittajavetoa itse turnauksesta, että alkulohkoista. Tällä hetkellä houkuttelevimmat kertoimet omaan silmääni ovat Espanjan lohkovoitto kertoimella 2,2 ja Belgian lohkovoitto kertoimella 3,00. Espanja on, kuten yllä mainittiin, turnauksen ykkössuosikki, ja Belgia on aina yllätysvalmis joukkue jonka lohkossa voitto tullaan ratkaisemaan Belgian ja Australian välillä.

Australia on toki nimekäs joukkue, mutta uskoisin että Belgia onnistuu valtaamaan tämän ottelun voiton hieman useammin kuin kerran kolmesta, lohkon statistina toimiva Kolumbia tulee häviämään molemmat ottelunsa.

50€
100% Tervetuliaisbonus jopa 50€
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€
50€
Vedonlyönnin tervetuliaisbonus 100