Bet365 Vedonlyönti Kokemuksia ja Arvostelu 2021

Arvostamme: 93/100
 • Monipuolinen livestriimaus
 • MGA:n lisenssi ja verovapaat voitot suomalaisille
 • Runsas valikoima pelejä

Bet365 on todellinen konkari ja jättiläinen vedonlyönnin saralla. Yritys on perustettu Iso-Britanniassa jo vuonna 2000, ja varsinaisen toimintansa se aloitti vuotta myöhemmin. Tämän vuoksi se on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista internetissä toimivista vedonvälittäjistä. Myöhemmin bet365 on laajentanut kasinon, bingon ja pokerin pariin ja on yksi alan suurimmista toimijoista. Vaikka bet365 ei tarjoa suomenkielistä sivustoa, on se tuttu toimija myös usealle suomalaiselle. Jos sinulta sujuu esimerkiksi englanti, ruotsi tai viro, pääset helposti nauttimaan vedonlyönnistä ja sivuston asiakaspalvelusta.

Mielestäni ei ole ihme, että vuosi vuoden jälkeen vedonlyöjät viihtyvät bet365:llä. Lajien valikoima on nimittäin todella runsas ja myös vetoja on mahdollista lyödä useita erilaisia. Tunnettuna ja luotettavana välittäjänä Bet365:n toiminta on turvallista, ja sillä on lisäksi Maltan uhkapeliviranomaisen MGA:n lisenssi. Näin ollen bet365 pitää päämajaansa Maltalla. Kyseinen lisenssi takaa turvallisuuden lisäksi verovapaat voitot EU:n asukkaille, suomalaiset mukaan lukien. Tämä jos mikä tekee voittamisesta hauskempaa! Bet365 ei ole saavuttanut suosiota syyttä, vaan se on kaikin puolin toimiva sivusto, kuten tulet arvosteluni edetessä huomaamaan.

Säätö
Vedonlyönti Markkinat
44
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
Palvelu E-Mail, Live-Chat
Vedonlyöntisuhde
96%
Maksutavat
50€
100% Tervetuliaisbonus

Bet365:n hyvät ja huonot puolet (omat kokemukseni)

Bet365 on veikkausalan jätti, joten sivustokin on luonnollisesti toimiva kokemus. Suurimpana plussana voin mainita runsaan valikoiman lajeja ja kohteita yhdistettynä useampaan bonuskampanjaan. Kampanjoita on käynnissä yhtä aikaa useampia, ja tarjolla on hieman lisäbonusta esimerkiksi monivetojen voittoihin. Myös Maltan lisenssi ja sen tuomat verovapaat voitot lämmittävät mieltäni. Mahdolliset voitot onkin helppo kotiuttaa, sillä bet365 tarjoaa pelaajilleen useita tallennus- ja kotiutusmenetelmiä. Ilmiselvänä miinuksena on luonnollisesti se, ettei sivustoa tai asiakaspalvelua ole tarjolla suomeksi. Onneksi ainakin minä pärjäsin sivustolla mainiosti joko ruotsilla tai englannilla.

 • Runsas valikoima lajeja
 • Loistavat bonukset ja kampanjat
 • MGA:n lisenssi
 • Sivusto ei ole suomenkielinen
 • Ei suomenkielistä asiakaspalvelua

Mitä kohteita bet365:in valikoimasta löytyy?

Bet365 Mita Tarjoaa

Bet365 Mita Tarjoaa

Voin huoletta todeta, että bet365:n valikoima lajeja hakee vertaistaan. Kuten vedonvälittäjillä usein, on jalkapallo kohteiden ykkönen. Bet365:llä jalkapallosta löytyykin kohteita lähes rajattomasti. Miesten ja naisten maailmanmestaruuskisat, sarjat ja divisioonat eri puolella maailmaa – valinta on sinun. Myös toinen vedonlyöjien suosikki, tennis, on hyvin edustettuna. Vedonlyöminen onnistuu esimerkiksi suurista ATP- ja WTA-turnauksista sekä Davis Cupista, mutta myös pienemmistä ITF-turnauksista. Lajien määrä on kokonaisuudessaan jopa yli 40. Näin joukkoon mahtuu hieman harvinaisempiakin lajeja, kuten vaikka golf, kriketti ja koripallo.

 • Jalkapallo
 • Tennis
 • Koripallo

Koska sivustoa ei ole käännetty suomeksi, emme me Suomen vedonlyöjät selvästi ole ensimmäisellä sijalla. Esimerkiksi monien kilpailijoiden valikoimasta löytyvä Superpesis puuttuu kohteiden joukosta. Onneksi muita kohteita ja vetoja riittää. Vetojen valikoima on runsas. Klassikoista pitävät viihtyvät niiden parissa; tarjolla on nimittäin pitkävetoa eli 1X2-vetoa ja voittajavetoa. Todelliset urheilutuntijat voivat kerralla myös veikata koko sarjan tai turnauksen voittajaa ennen tapahtuman alkamista. Valikoimassa on monipuolisesti erilaisia yli/alle-vetoja ja tasoitusvetoja. Bet365 tarjoaa lisäksi mahdollisuuden itse koota haluttuja yhdistelmävetoja useamman kohteen avulla.

Vedonvälittäjät voivat asettaa tiettyjä ehtoja ja rajoituksia kertoimille ja panoksille. Rajoitukset voivat koskea esimerkiksi monivetojen yhdistettyä korkeinta kerrointa tai maksimipanoksen määrää. Bet365:n sivuilta en löytänyt mainintaa rajoituksista. Ne voivat myös riippua siitä, missä asut ja mitä kohdetta pelaat, joten ollakseen täysin varma rajoituksista kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Huhut kuitenkin kertovat, että bet365 saattaa rajoittaa ammattimaisesti pelaavien, eli suuria voittoja saavuttavien pelaajien kertoimia. Näin pelaaminen on yhä sallittua, mutta saavutetut voitot eivät vain ole yhtä isoja.

Erikoisvedot

Erikoisvedot ovat kuin tehtyjä niille, jotka ovat urheilun asiantuntijoita ja voivat nippelitiedon avulla asettaa vetoja siitä, kuka tekee ensimmäisen maalin tai saa punaisen kortin. Bet365 tarjoaa jalkapallopeliin yli 30 erikoisvetoa, joista on mahdollista valita haluttu määrä. Löysin sivustolta mahdollisuuden lyödä vetoa maalien kokonaismäärästä yli/alle-vetona tai kulmapotkujen ja korttien määrästä. Pystyin myös veikkaamaan kummankin joukkueen ensimmäisen maalin tekijää tai sitä, tuleeko ottelussa rangaistuspotku ja laukaistaanko siinä maali. Epäonneen uskovan on myös mahdollista lyödä vetoa jomman kumman joukkueen omasta maalista.

Bet 365 Kertoimet

Bet365 Kertoimet

Bet365 Kertoimet

Kertoimet ovat oleellinen osa vedonlyöntiä. Ne nimittäin kertovat pelaajalle, millä luvulla hänen panoksensa kerrataan voiton osuessa kohdalle. Kun kyseessä on yksi Euroopan suurimmista vedonlyönnin toimijoista, ei ole yllätys, että bet365:n kertoimet ovat alan parhaimmistoa. Kertoimet ovat erityisen vertailukelpoiset suurissa lajeissa, kuten jalkapallossa. Parasta on kuitenkin se, että suurten lajien lisäksi pystyy bet365 tarjoamaan hyvät kertoimet myös pienissä lajeissa. Tämä jos mikä herättää luottamukseni. Kun verrataan muihin alan jättiläisiin, ovat tulevien kohteiden kertoimet pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta samankaltaisia.

Hevosurheilusta ja greyhound-kisoista pitävät veikkaajat tulevat takuulla viihtymään, sillä bet365 nimittäin takaa parhaimmat kertoimet kyseisiin lajeihin pienen kampanjan avulla. Jos lähdön aloitusmaksu on suurempi kuin siitä saatu voitto, maksaa bet365 erotuksen takaisin. Näin voittavasta lähdöstä saadaan aina rahat takaisin. Iso-Britanniassa suosituista vedonvälittäjistä on bet365, hevosurheilun lisäksi, korkealla sijalla koripallon, jääkiekon, snookerin ja jalkapallon kohteiden kertoimissa. Siksi kannattaakin kyseisten lajien kohteita tarkkailla erityisen tarkkaan ennen vetojen tekemistä. Uskon, että bet365 tulee tarjoamaan todella kilpailukykyiset kertoimet.

Boostit tarjoavat mukavan lisän kertoimiin ja mahdollisuuden suurempiin voittoihin. On siis mahdollista saada parempi kerroin kohteeseen tai kohteisiin, jos kyseessä on moniveto. Ainakaan tällä hetkellä bet365:llä ei ole tarjolla boosteja kertoimiin. Monet vedonvälittäjät voivat tarjota tehostettuja kertoimia kampanjan yhteydessä. Esimerkiksi voittavassa monivedossa voidaan kertoimeen lisätä tehoste, jolloin tietenkin voittokin on suurempi. Boosteja voi olla tarjolla myös yksittäisiin vetoihin, esimerkiksi kampanjan yhteydessä tai bonuksena uudelle pelaajalle. Siksi ei olekaan mahdotonta, että myös bet365 tulevaisuudessa tarjoaisi boosteja kertoimiin. Siksi kannattaakin tarkkailla kampanjasivua – ainakin minä otin sen tarkkailuun.

Bet365 Tarjoukset / bonukset / kampanjat

Bet365 tarjoaa asiakkailleen mukavan tervetuliaisedun, joka jo yksinään on mielestäni loistava motivaattori rekisteröitymään sivustolle. Tervetulobonus tuplaa ensitalletuksen jopa sataan euroon asti. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia kampanjoita, jotka tekevät veikkaamisesta yhä kannattavampaa. Kirjoittaessani tätä arvostelua kampanjoita löytyi ainakin jalkapalloon, tennikseen, koripalloon, australialaiseen jalkapalloon, rugbyyn ja amerikkalaisiin lajeihin Asettamalla kyseisiin lajeihin voittavia monivetoja palkitsee bet365 ylimääräisellä voitolla, joka voi olla jopa 100 % voitoista. Olen listannut alle muutaman herkkupalan, mutta kannattaa katsoa loputkin kampanjoista suoraan bet366-sivuilta, sillä niitä on runsaasti.

 • Tervetulobonus
 • Monivetojen kampanjat useisiin lajeihin

Tervetulobonus

Jotta uudet pelaajat pääsisivät helposti vauhtiin vedonlyönnissä, tarjoaa bet365 heille mukavan bonuksen. Uudet pelaajat saavat bonusta ensimmäisestä talletuksesta. Kun tallentaa vähintään 10 euroa, bet365 tuplaa tuon summan. Tarjousta voidaan käyttää hyväksi aina 100 euroon asti.

Euro Soccer Bonus

Eurooppalaisen jalkapallon ystävät voivat hyötyä tästä kampanjasta. Asettamalla vähintään kolmen vedon voittavan monivedon, lisää bet365 voittopottiin 5–100 % voitoista. Kampanja on voimassa seuraaviin sarjoihin: Valioliiga, Italian Serie A, Espanjan Primera Liga, Saksan Bundesliga 1 sekä Mestareiden liigan lohko- ja kaaviovaihe.

Tenniksen moniveto

Tenniksen monivedon kampanjassa bet365 tarjoaa 5–50 % bonuksen voittoihin. Monivedon tulee koostua vähintään kahdesta kohteesta. Vetoa voidaan lyödä seuraavista turnauksista: Grand Slam -kisat, ATP-, WTA- ja Challenger-kiertue, Davis Cup, Fed Cup ja Hopman Cup. Vetoa on mahdollista lyödä niin ottelun kuin eränkin voittajasta.

Talletus veto50€ + Bet 365 Bonus50€ = Leikkiä100€

Live-vedonlyönti

Bet365 Live Vedonlyonti

Bet365 Live Vedonlyonti

Mielestäni live-vedonlyönti on bet365:llä huippuluokkaa. Live-vedonlyönti tekee urheilusta yhä jännittävämpää, sillä se mahdollistaa vetojen asettamisen pelin tai turnauksen katsomisen yhteydessä ja vedon lyömisen pelin tapahtumien perusteella. Live-vedot ovat hyvin edustettuna jo bet365:n etusivulla ja löysin ne itse heti ensisilmäyksellä. Live-kohteita on mahdollista selata lajin mukaan ja tarkkailla sen hetkisiä kertoimia. Koska vetoja asetetaan ottelun vielä ollessa käynnissä, voivat myös kertoimet jatkuvasti muuttua ottelun tilanteiden mukaan. Klikkaamalla kohdetta näkyy sen hetkisen tilanteen lisäksi erilaisia tilastoja ottelusta, jotka auttavat vetojen asettamista.

Vaikka tilastot ovat jo hyvä lisä live-vedonlyöntiin, eivät ne kuitenkaan vedä vertoja livestriimaukselle, jonka bet365 myös tarjoaa. Mielestäni pelin suorana näkeminen auttaa tekemään yhä tarkempia veikkauksia ja vetoja. Samalta näytöltä onnistuu sekä livestriimaus että vetojen asettaminen. Striimausta on tarjolla monipuolisesti useista eri lajeista. Sitä ei tietenkään voi tarjota aivan joka kohteesta, mutta bet365 tarjoaa asiakkailleen kuitenkin ainutlaatuisen tilaisuuden urheilun seuraamiseen turvallisesti, ilman tietoturvauhkia. Live-urheilun katsomista varten pelitililläni tuli olla rahaa, mutta minimisummaa ei ole.

Mobiili

Bet365 Mobiilipelaaminen

Bet365 Mobiilipelaaminen

Vedonlyönti on nykyään todella helppoa, sillä et välttämättä tarvitse edes tietokonetta, kun kaikki kohteet ja vedot kulkevat kätevästi mukana mobiililaitteella. Myös bet365 tarjoaa loistavat mahdollisuudet mobiilivedonlyöntiin. Veikkaaminen onnistuu sekä kännykällä että tabletilla, oli käytössä sitten iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Sivusto on valmiiksi optimoitu mobiililaitteelle, eli sovelluksen lataaminen ei ole välttämätöntä. Itse avasin vain sivuston mobiililaitteen selaimella, ja pääsin pelaamaan heti. Mobiilissa ovat tarjolla kaikki samat toiminnot kuin pöytäkoneellakin.

Mobiililaitteella onnistuu rahan talletus ja kotiutus, vetojen asettaminen ja kampanjoihin. Osallistuminen. Usein mobiililaitteella pelaavien kannattaa ladata bet365:n oma mobiilisovellus. Sen lataaminen onnistuu sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmän laitteille. Android-käyttäjät voivat ladata sovelluksen Google Play’stä ja iOS-käyttäjät taas App Storesta. Sovelluksen ladattuasi kirjaudut vain sisään pelitilillesi, talletat rahaa ja pääset oitis veikkaamaan. Itse pidin varsinkin sovelluksen lähettämistä ilmoituksista, joiden aktivoiminen on vapaaehtoista; sovellus ilmoittaa, kun bet365:llä on luvassa todella hyviä tarjouksia tai muuta jännittävää, joka voisi kiinnostaa juuri sinua.

Ulkoasu

Bet365 Ulkoasu

Bet365 Ulkoasu

Bet365 luottaa ulkonäöllään perinteiseen teemaan, ja sivusto onkin heti ensisilmäykseltä rehellisesti urheiluvedonlyöntisivusto. Jo etusivulla päästään suoraan asiaan, eikä jää epäselväksi, mistä bet365-sivustolla on kyse. Väriltään sivusto on vihreä ja se vie ajatukset oitis jalkapalloviheriölle tai kenties Wimbledonin kentille. Väri onkin oikein mainiosti valittu ja teemaan sopiva. Heti etusivulla on tarjolla runsaasti eri kohteita. Sivun vasemmalla puolella on listattuna live-vedonlyönnin kohteita, eli juuri sillä hetkellä käynnissä olevia pelejä. Ylävalikon avulla pääsee klikkailemaan tärkeille sivuille. Sivun alareunassa on tärkeitä linkkejä ja esimerkiksi UKK-osio.

Mobiilisivusto muistuttaa pöytäsivustoa, se on vain hieman yksinkertaisempi. Ehkä se on jopa parempi asia ottaen huomioon, miten paljon tavaraa pöytäversion etusivulta löytyy. Mobiilisivusto on siis todella tyylikäs kokonaisuus, joka on hyvin järjestelty. Väreiltään sivusto on tuttuun tapaan vihreä ja harmaa. Etusivulla näkyvät heti parhaat käynnissä olevat kampanjat sekä urheilulajien logoja, joita klikkaamalla pääsee selaamaan kyseisten lajien kohteita. Etusivulla näkyvät  myös sen hetken suosituimmat live-vedot. Sivun ylävalikossa on linkit joko luomaan tili tai kirjautumaan, jos tili on jo olemassa.

Bet365-sovellus noudattaa samaa vihreää linjaa kuin pöytä- ja mobiilisivustokin. Sovellus on mielestäni kuitenkin pöytäsivustoa selkeämpi ja sitä on sen vuoksi todella helppo käyttää. Sovellus onkin lähestulkoon upea näky. Heti etusivulla näkyy pienkuvakkeita lajeista, joista pääsee katsomaan juuri sen lajin kohteita. Vasemmanpuoleisesta pudotusvalikosta näkyvät kaikki tarjolla olevat lajit. Ylävalikossa on linkki, josta pääsee katsomaan tilin tietoja, tarvittaessa rekisteröitymään ja tietenkin selaamaan lukuisia live-kohteita. Live-kohteiden vedonlyönnin osiossa näkyvät selkeät tilastot ja livestriimi, jos se on kohteesta tarjolla.

Käytettävyys

Voin sanoa, että bet365:n etusivulta löydät kirjaimellisesti kaiken. Sivuston etusivun ulkonäkö voi olla jopa hieman pelottava vetojen paljouden vuoksi. Selatessa sivua hieman logiikan ymmärtämine helpottuu. Kaikki oleellinen on heti esillä ensinäkemällä, eikä pudotusvalikoita juuri ole, vaan kaikki linkit ovat selkeästi nähtävillä jo etusivulla. Ymmärsin itse heti yhdellä silmäyksellä kuumimmat live-kohteet, parhaat tarjoukset ja tulevat kohteet. Sivuston puhdas ilme takaa myös käyttöystävällisen kokemuksen. Sivustolla ei ole turhia kuvia tai linkkejä, vaan pääpaino on tärkeimmässä, eli vedoissa. Näin navigoiminen onnistuu helposti.

Lähes kaikki sivustolla olevat linkit aukeavat ponnahdusikkunoihin, joten etusivu pysyy lähes aina ennallaan. Näin parhaat vedot ovat aina käden ulottuvilla ja etusivusto on selkeä, kunhan siihen tottuu. Sivusto toimii nopeasti ja toimivasti myös mobiilisivustona ja sovelluksena. Lisäksi mobiiliversioiden käytettävyys on huippuluokkaa, sillä ulkoasu on selkeä ja niillä on helppo navigoida. Yksinkertaisemman ulkoasun vuoksi niitä on jopa helpompi käyttää kuin pöytäsivustoa. Käytettävyyttä mielestäni helpottaa se, että pystyin itse päättämään, miten kertoimet esitetään: amerikkalaisittain vai eurooppalaisittain.

VIP-ohjelmat

Bet365 VIP Ohjelma

Bet365 VIP Ohjelma

VIP-ohjelmat ovat kasinoiden ja vedonvälittäjien tapa palkita kaikkein uskollisimpia asiakkaita. Yleensä pelaajan tulee panostaa tietty määrä rahaa, että VIP-ohjelmaan pääsee mukaan. Usein ohjelmassa on myös eri tasoja, ja tasoilla kiipeäminen on suoraan verrannollinen siihen, miten paljon rahaa pelaaja on panostanut. Kaikkein uskollisimman asiakkaat saavat tietenkin VIP-jäsenyyden myötä mukavia etuja. Niihin voivat kuulua esimerkiksi ylimääräiset bonukset, oma asiakaspalvelutiimi, korkeammat talletusrajat ja oma henkilökohtainen tilinhoitaja. Kun mennään korkeammalle tasolle, voi tarjolla olla matkoja, lippuja konsertteihin tai urheilutapahtumiin.

Ainakaan tällä hetkellä en löytänyt bet365:n kotisivuilta mainintaa VIP-ohjelmasta, eikä selkeää mainintaa löydy muualtakaan internetistä. Pokerin ja kasinon puolella bet365 kuitenkin tarjoaa VIP-ohjelman, joten toivon, että samantapainen ohjelma tulee jossain vaiheessa mahdolliseksi myös urheiluvedonlyönnin puolelle. Pokerin ja kasinon puolella kaikki asiakkaat ovat uskollisuusohjelman jäseniä automaattisesti rekisteröitymällä sivustolle. Kaikki panostettu raha kasvattaa pisteiden määrää. Kun olet ansainnut tietyssä ajassa tietyn määrän pisteitä, saat ihka oikeaa rahaa palkinnoksi. Samanlaisesta järjestelmästä nauttisivat varmasti kaikki urheilun ja vedonlyönnin ystävät.

Lisenssit

Bet365 Pelilisenssi

Bet365 Pelilisenssi

Lisenssit takaavat vedonvälittäjän ja kasinon toiminnan luotettavuuden. Ne ovat myös takuu siitä, että joku valvoo välittäjän toimintaa. Vaikka bet365 on lähtöisin Iso-Britanniasta, on se yrityksenä rekisteröitynä Maltalle. Juuri tämän vuoksi Maltan uhkapeliviranomainen (Malta Gaming Authority, MGA) on myöntänyt lisenssin bet365:lle ja valvoo näin ollen sen toimintaa. MGA on luonnollisesti Maltan viranomaisten alainen toimija ja se valvoo kaikkea Maltalla tapahtuvaa pelitoimintaa. MGA:n lisenssi on yksi markkinoiden läpinäkyvimmistä lisensseistä juuri aikaisemmin mainitusta syystä. Se on myös Euroopan halutuimpia lisenssejä.

MGA:n lisenssiä ei voi saada yritys, jonka tiedetään toimineen epäeettisesti. Sen lisäksi, että MGA valvoo kasinoita ja vedonvälittäjiä, tarjoaa se tukea ja turvaa pelaajille. Maltan lisenssi on haluttu eurooppalaisten kasinoiden joukossa luotettavuuden ja turvallisuutensa takia. Pelaajien joukossa se taas on suosittu erityisesti sen vuoksi, että se takaa EU:n kansalaisille verovapaat voitot. Näin myös me suomalaiset voimme nauttia voitoista ilman, että verottaja puuttuu rahoihin.

Ominaisuudet

 • Runsas kohteiden valikoima
 • Livestriimaus
 • Kampanjat moneen eri lajiin

MAKSUTAVAT

Bet365 Maksutavat

Bet365 Maksutavat

Talletukset

Vaikka suomi ei olekaan yksi bet365:n kielivaihtoehdoista, on silti mukava huomata, että sivustolla talletus- ja kotiutusvaihtoehdoissa on valmiiksi listattu ne maksutavat, joita juuri me Suomessa voimme käyttää. Tavat on listattu selkeästi sivustolla, mikä herättää luottamusta. Kaikki talletukset ovat ilmaisia, ja talletus onnistuu niin usein kuin pelaaja vain haluaa. Talletusvaihtoehtoja on useita erilaisia; rahan tallettamiseen on mahdollista käyttää luotto- ja debit-korttia, kuten Visaa, Visa Electronia, Master Cardia ja Maestroa. Rahan talletus onnistuu turvallisesti myös verkkolompakkojen avulla. Mukaan lukien Paypal.

Suomalaiset ilahtuvat varmasti Trustly-palvelusta, sillä sen avulla voidaan kätevästi siirtää rahaa omalta pankkitililtä suoraan pelitilille. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset siirtääksesi rahaa Trustlyn kautta. Se toimii lähes kaikkien suomalaisten pankkien kanssa. Myös Euteller toimii samalla periaatteella kuin Trustly, ja sitä voidaan käyttää seuraavien pankkien kanssa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, POP Pankki, Säästöpankki, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken and Oma Säästöpankki. Tässä mainittuja talletusmetodeja käyttämällä ei tarvita kuin 5–15 minuuttia, ja talletukset näkyvät pelitilillä. Näin vetojenkin asettaminen onnistuu salamannopeasti.

Kotiutukset

Voittamisen jälkeen minä, kuten kaikki muutkin, haluavat tietenkin kotiuttaa ne. Bet365:llä se on onneksi vaivatonta, sillä kotiutustapoja on lukuisia. Luotto- tai debit-kortilla tehdyillä talletuksilla saavutetut voitot pyritään palauttamaan samalle kortille. Silloin rahat saapuvat 3–5 pankkipäivän sisällä. Minimikotiutus luottokortille on 5 euroa. Myös verkkolompakkoja käyttäessä pyritään kotiutukset palauttamaan samalle tilille, jolla maksu on tehty. Varat näkyvät tilillä vuorokauden sisällä, usein kuitenkin nopeammin. Minimikotiutus PayPaliin se on 15 euroa.

Pienen miinuksen bet365 saa minulta siitä, että kotiutustapojen listalla ei ole mainittu Trustly- tai Euteller-palveluita. Niiden kautta voi siis tallettaa rahoja, mutta valitettavasti kotiuttaminen ei onnistu. Jos kuitenkin haluat rahasi juuri suoraan pankkitilille, on kotiuttaminen mahdollista perinteisellä pankkisiirrolla. Tässä tapauksessa rahat näkyvät tilillä korkeintaan viidessä pankkipäivässä. Kotiutus onnistuu myös Paysafecardilla, jos sitä on käytetty rahojen tallettamiseen. Rahat näkyvät tilillä vuorokauden sisällä ja minimikotiutus on 5 euroa. Plussaa bet365:lle annan siitä, että kaikki kotiutukset ovat ilmaisia.

Turvallisuus

Bet365 Turvallisuus

Bet365 Turvallisuus

Koska bet365 on yksi Euroopan suurimmista ja tunnetuimmista vedonvälittäjistä ja kasinoista, on selvää, että se on myös toimijana luotettava. Yksi todiste luotettavuudesta on Maltan uhkapeliviranomaisen myöntämä lisenssi, joka valvoo bet365:n toimintaa uhkapelien osalta. Lisenssin lisäksi otetaan sekä tietoturvallisuus että pelaajan turvallisuus bet365:lla vakavasti. Tämän vuoksi on sivustolla käytössä useita eri järjestelmiä ja sertifikaatteja turvatakseen sekä sivuston että sinun turvallisuutesi. Bet365 takaa turvallisen kommunikoinnin käyttämällä 256-bitin Thawte SSL-sertifikaattia. Se enkryptoi eli salaa kaiken tiedon, joka tulee ja menee sivustolta.

Kaikki sivustolta löytyvät sivut ovat salattuja. Sen tunnistaa pienestä lukon kuvasta, joka näkyy osoitepalkin vasemmassa reunassa. Salaus koskee myös aivan kaikkia sivustolta löytyviä tietoja, oli kyse sitten henkilö- tai luottokorttitiedoista. Näin ainakin minä tallensin ja kotiutin rahaa turvallisin mielin. Lisäksi sivustolla on käytössä useita palomuureja, jotka estävät haitallisen pääsyn sivulle. Lisäturvallisuuden vuoksi operoi bet365 tietoturvan johtamisjärjestelmää (ISMS), joka suojelee tietojen luottamuksellisuutta, eheyttä ja saatavuutta. Kyseinen järjestelmä on sertifioitu ja täyttää siltä vaaditut vaatimukset.

Asiakaspalvelu

Bet365 Asiakaspalvelu

Bet365 Asiakaspalvelu

Jos pelatessa herää kysymyksiä, kannattaa aina ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluun. Koska bet365-sivustoa ei ole käännetty suomeksi, ei varmasti tule yllätyksenä, että suomenkielistä asiakaspalveluakaan ei ole tarjolla. Se löytyy kuitenkin esimerkiksi englanniksi, ruotsiksi ja lukuisilla muilla kielillä. Puuttuvasta suomenkielisestä palvelusta huolimatta toimii oman kokemukseni perusteella asiakaspalvelu kuitenkin hyvin. Nopeinten ja helpoimmin vastauksen mahdollisiin ongelmiin saa kysymällä live chatissa. Live chat on auki 24/7, eli vuorokauden ja vuoden ympäri, juhlapyhät mukaan lukien. Live chatiin saat yhteyden helposti etusivulta, oikealla puolella sijaitsevasta linkistä.

Löysin myös mahdollisuuden soittaa bet365:n asiakaspalveluun. Chatin tavoin puhelimella yhteys asiakaspalveluun onnistuu vuorokauden ympäri, ja yhteyden saa soittamalla puhelinnumeroon +800 12 365 365. Kyseessä on ilmainen puhelinnumero, johon soittamiseen ei peritä maksua. Pidemmissä asioissa voi olla hyvä lähettää sähköpostia, minkä onnistuu englanniksi osoitteeseen [email protected] Kun sanotaan, että bet365:n asiakaspalvelu on monipuolinen, pitää se todella paikkaansa, sillä halutessaan heille voi jopa lähettää oikeaa etanapostia! Kaikki tarkemmat yhteystiedot, kuten postiosoitteen, löytyvät alavalikosta löytyvästä linkistä, jossa englanniksi lukee ‘contact us’.

Lisäpalvelut

Bet365 ei tarjoa pelaajilleen vaan urheiluvedonlyöntiä, vaan myös laajan valikoiman kolikko-, pöytä ja live casino -pelejä parhailta pelinkehittäjiltä. Kuten vedon lyöminen, on kasinolla pelaamisesta tehty turvallista. Mikä parasta, onnistuu pelaaminen kasinon puolella myös samalla pelitilillä.. Siirtyminen vedonlyönnistä kasinon puolelle onnistuu helposti vaihtamalla osoitetta ylävalikon kautta. Valittavana on esimerkiksi, Vegas, Pokeri ja Bingo, jotka kaikki tarjoavat hieman erilaisen pelielämyksen. Suosittelenkin kokeilemaan kaikki eri sivustot läpi, jotta tiedät, mikä sopii sinulle parhaiten.

Kokemukseni bet365:llä

Kokemuksellaan bet365 on vedonvälittäjien uranuurtaja ja todellinen klassikko. Voin sanoa, että on mukava huomata, kuinka lähes 20 vuoden jälkeen se yhä pitää pintansa vedonlyöjien suosikkina. Bet365 on toimiva paketti, joka tarjoaa kaiken tarvittavan vedonlyöntiin. Lajien valikoima on hurja eikä vedoissakaan ole säästelty. Lisäksi sivusto tarjoaa on mahdollisuuden tehdä monivetoja, joissa usein on mukana ylimääräinen bonuskin. Erilaiset kampanjat ja bonukset ovatkin bet365:n parhaita puolia. Arvostan sitä, että pelaajana minulla jatkuvasti mahdollisuus tavoitella suurempia voittoja kampanjoiden avulla, löin sitten vetoa jalkapallosta, tenniksestä, koripallosta tai amerikkalaisista lajeista.

Miinusta bet365 saa luonnollisesti siitä, että sivustoa ei ole käännetty suomeksi. Onneksi sivujen navigointi englanniksi ei ole kovinkaan haastavaa. Suosittelen kuitenkin, että ennen pelaamisen aloittamista on hyvä olla hallussa urheiluvetoihin, vetoihin ja panoksiin liittyvä sanasto. Vaikka sivustolla on lievästi nostalginen ilme, on sitä kuitenkin helppo käyttää. Erityistä kiitosta minulta saa live-kohteiden runsas määrä sekä loistava livestriimaus. Kohteiden määrä on kattava ja striimaus toimii lähes aina moitteettomasti. Mikä olisikaan hauskempaa kuin live-vetojen asettaminen ja pelin seuraaminen livestriimauksen avulla? Se onneksi onnistuu bet365-sivustolla!

Arvostamme: 93/100
 • Monipuolinen livestriimaus
 • MGA:n lisenssi ja verovapaat voitot suomalaisille
 • Runsas valikoima pelejä

Viimeisimmät Vedonlyöntivinkit

Viimeisimmät bonusuutiset

  Top 5 Tervetuliaistarjous