Wales - Switzerland | Jalkapallon EM 2021 | Vedonlyönti Vinkit, Ennusteet ja Kertoimet

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Wales mod Sveitsi i Jalkapallon EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

Jalkapallon EM 2021 | 12.06.2021 | 14:00 CET
walesVswiss
sieg sieg Niederlage sieg siegPræstation sieg sieg sieg sieg unentschieden
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
2.20 af 22bet logo tip
Uafgjort
3.05 af 20bet tips logo
Udeholdet Vinder
3.60 af bet365 logo tip


Vuoden 2021 EM tuo katselijoille kolme peliä lauantaina 12. kesäkuuta, mukaan lukien kahden A-ryhmän joukkueen ensimmäisen kierroksen vastakkainasettelu, kun Wales kohtaa Sveitsin, Bakun olympiastadionilla Bakussa, Azerbaidžanissa.

Ottelun tiedot

  • Wales vs. Sveitsi
  • Ryhmä A – Ensimmäinen kierros
  • Päivämäärä – 12/6/2021
  • Aloitusaika – 14:00 CET
  • Paikka: Bakun olympiastadion, Baku, Azerbaidžan
Ottelun parhaat kertoimet Wales - Switzerland Mielenkiintoiset Forecast-vedot Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu Hyväksyy kryptovaluutat

Wales– Tilastot

Walesilla oli debyytti UEFA: n EM-kisoissa Ranskassa viisi vuotta sitten, ja Dragons pääsi yllättäen semifinaaliin. Tällä kertaa he suuntaavat EM 2021: een 201.00: n altavastaajana voittamaan kaiken, ja Dragonsit toivovat voivansa tehdä muutamia yllätyksiä tänä kesänä.
EURO 2020 karsintakierroksen aikana Wales sijoittui toiseksi E-ryhmässä neljällä voitolla sekä muutamalla tasapelillä ja häviöllä, kolme pistettä Kroatiaa jäljessä ja yhden pisteen Slovakiaa edellä. Dragonseillä oli 10:6 maaliero, ja kuusi kahdeksasta ottelusta tuotti yhteensä alle kolme maalia. Kaikissa kilpailuissa viiden viimeisen ottelun aikana Dragonsit ovat kirjanneet itselleen neljä voittoa ja yhden tappion.

wales
Viimeisin voitto Sveitsiä vastaan: (10/7/2011)
2:0

Wales– Uutiset

31-vuotias legendaarinen pelaaja Gareth Bale (90 maaottelua, 33 maalia) on tämän Walesin joukkueen sydän ja sielu. Hän näyttää tietä Dragonseille tänä kesänä, mutta pidä myös silmällä keskikenttäpelaaja Daniel Jamesia (19 maaottelua, 4 maalia), joka on tehnyt kolme maalia 14 ottelussa Manchester Unitedissa tällä kaudella. Aaron Ramseyllä (61 maaottelua, 16 maalia) on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa viime kuukausina, mutta nyt 30-vuotiaan keskikenttäpelaajan pitäisi olla valmis pelaamaan.

Sveitsi tilastot

Sveitsiläiset pääsivät EURO 2021 -turnaukseen päätyttyään karsintaryhmän D-huipulle 17 pisteellä kahdeksasta ottelusta. He kirjasivat itselleen viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion sekä 19: 6 maalieron, kun 14 eri pelaajaa löysi tien jatkoon Sveitsille.
Vladimir Petkovicin joukkue oli voittamaton neljässä peräkkäisessä ottelussa ja se kirjasi kolme voittoa ja tasapeliä, mukaan lukien loistavan 3-0 voiton Ukrainaa vastaan. Sveitsi on selviytynyt ryhmävaiheesta vain kerran viidessä edellisessä pelissään EM-kisoissa, ja Red Crossesit on listattu 67.00 kertoimella altavastaajaksi vuoden 2021 EM-kisoissa.

swiss
Viimeisin voitto Turkkia vastaan: (12/10/2010)
4:1

Sveitsi uutiset

Sveitsi toivoo aloittavansa vuoden 2021 täydellä voimalla, koska kaikki keskeisimmät pelaajat ovat tällä hetkellä terveitä. Red Crosseseilla on paljon kokemusta, ja heidän parhaat pelaajansa ovat kaikki 20 ikävuoden loppupuolella, paitsi 24-vuotiaat Denis Zakaria (31 maaottelua, 3 maalia), Nico Elvedi (25 maaottelua, 1 maali) ja Breel Embolo (42 maaottelua, 5 maalia). Granit Xhaka (92 maaottelua, 12 maalia) ja Xherdan Shaqiri (89 maaottelua, 23 maalia) jatkavat Sveitsin keskikentän ajoa.

Wales vs. Sveitsi päätilastot

Sveitsi on voittanut kolme neljästä pelistään Walesia vastaan mukaan lukien 2-0 voiton edellisessä kohtaamisessaan vuonna 2011. Kaikki neljä kohtaamista tapahtui UEFA: n EM-karsintakierroksella.

Wales vs. Sveitsi vedonlyöntikertoimet

Sveitsillä on hieman suuremmat todennäköisyydet voittaa tämä peli kertoimella 2.20 Bet365:n Sportsbookissa. Walessilaiset ovat altavastaajia 3.60 kertoimella, samanaikaisesti, kun muut yhtiöt maksavat 3.05. kertoimella.Tämän pitäisi olla kova taistelua, joten kerroin alle 2,5-maaleille on 1.57.

EM jalkapallo vihjeet – Vedonlyöntivihje

Tämän pitäisi olla tiukka ottelu parin puolustavan joukkueen välillä. Panos on valtava, joten molemmat joukkueet ottavat sen varovaisesti ja pyrkivät puolustamaan verkkoaan vastuullisesti. Siksi vedot alle 2.5 maalille näyttävät parhaalta vaihtoehdolta Wales vs. Sveitsi -vedonlyönnissä. Kertoimet eivät ole houkuttelevia, mutta olisimme yllättyneitä, mikäli tulostaulu näyttäisi yli kolmea maalia.

Ekspert Betting Tip: Alle 2.5 maalia