Puola - Slovakia | Jalkapallon EM 2021 | Vedonlyönti Vinkit, Ennusteet ja Kertoimet

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Puola mod Slovakia i Jalkapallon EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

Jalkapallon EM 2021 | 14.06.2021 | 18:00 CET
polandVslovakia
Niederlage sieg unentschieden Niederlage NiederlagePræstation sieg unentschieden unentschieden Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.79 af 20bet tips logo
Uafgjort
3.50 af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
5.33 af 22bet logo tip


Puola ja Slovakia tapaavat E-ryhmän avauspelissä Pietarin stadionilla Venäjällä. Ensimmäinen ottelu EM 2021: ssa asettaa molempien joukkueiden menestyksen tahdin Espanjan ollessa ennakkosuosikki kyseisessä ryhmässä. Tämä jättää yhden taatun paikan pudotusvaiheelle näille molemmille osapuolille sekä Ruotsille, sillä tässä ottelussa on mahdollisuus saada tärkeät kolme pistettä pöydälle jatkoa ajatellen.

Ottelun tiedot

  • Poland vs. Slovakia
  • Ryhmä E – ensimmäinen kierros
  • Päivämäärä – 14/06/2021
  • Aloitusaika – 18:00 CET
  • Paikka: Pietarin stadion St Petersburgissa, Venäjällä
Ottelun parhaat kertoimet Puola - Slovakia Mielenkiintoiset Forecast-vedot Ympärivuorokautinen asiakaspalvelut Hyväksyy kryptovaluutat

Puola– Tilastot

Puolan joukkue osallistuu neljänteen suoraan EM-kisaansa. He antoivat lähes täydellisen pelituloksen karsinnassa keräten viittä pistettä vaille täyden pistepotin matkalla EURO 2021: een. Puola on voittanut kahdeksan kymmenestä pelistä karsintaryhmässään. Heidän paras tulos on ollut vuonna 2016, kun he pääsivät puolivälieriin, mutta Portugali vei voiton rangaistuksen jälkeen.

poland
Viimeinen voitto Slovakiaa vastaan: (26/05/2012)
1:0

Puola– Uutiset

Puolan joukkue aloitti tiensä Qatar 2022: een yhdellä voitolla, häviöllä ja tasapelillä, mukaan lukien 3-3 tasapelin Unkarissa.
Puolalainen hyökkääjä Krzysztof Piątek on hylätty Euro 2020: sta sen jälkeen, kun hän mursi nilkkansa pelattuaan klubijoukkueessaan Hertha Berlin:ssä. Kahden viime vuoden aikana hän sai säännöllisiä kutsuja maajoukkueelta, sekä nykyiseltä valmentajalta Paulo Sousalta että hänen edeltäjänsä Jerzy Brzęczekiltä. 25-vuotias pelasi Puolan kaikissa kolmessa ensimmäisessä ottelussa vuoden 2022 MM-karsinnassa. Hän teki yhden maalin Unkaria vastaan Budapestissa.
Kun puhumme Puolan jalkapallojoukkueesta, on yleensä yksi asia, joka tulee heti esiin – Robert Lewandowski. On melko reilua sanoa, että Puola elää ja kuolee supertähden ja hänen saavutustensa kanssa. Lewandowski teki maajoukkueelle vaikuttavat 63 maalia 116 ottelussa. 32-vuotias palkittiin vuonna 2020 sekä FIFA: n että UEFA: n vuoden pelaajana.

Slovakia tilastot

Slovakit osallistuvat turnaukseen toista kertaa historiassaan, ensimmäisen kerran vuonna 2016. Ja heillä oli pitkä ja vaivalloinen matka tähän mestaruuteen. Karsintaryhmässä slovakit onnistuivat saamaan itselleen kolmannen sijan, jääden vain pisteen päähän Walesista ja neljän pisteen päähän Kroatiasta. Falcons siirtyi pudotuspeleihin Nations League -pisteiden kautta, missä he voittivat Irlannin puolivälierissä rangaistusten jälkeen ja naapurimaansa Pohjois-Irlannin jatkoajalla. Myöhäinen Michal Ďurišin maali varmisti Slovakian 2-1-voiton ja paikkansa Euro 2020 -turnauksessa.

slovakia
Viimeinen voitto Scotlantia vastaan: (15/11/2013)
2:0

Slovakia uutiset

Slovakia aloitti Qatar 2022 -karsintansa viidellä pisteellä kolmesta ottelusta, mukaan lukien 2-1 voiton Venäjää vastaan.
Slovakkien jalkapallon supertähti on Marek Hamšík, joka pelasi Napolissa vuosina 2007-2019 ja vakiinnutti itsensä maailmanluokan keskikenttäpelaajaksi. 33-vuotiaalla kapteenilla on takana 126 maajoukkuepeliä peliä, ja se tuo joukkueelle mukanaan paljon kokemusta ja taitoa.
Jonkin aikaa Slovakian puolustuksen tähtenä oli Martin Skrtel, mutta kansainvälisestä jalkapallosta eläkkeelle siirtymisen jälkeen Milan Skriniar on siirtynyt taustalinjan tähdeksi. Inter-Milanon 26-vuotias keskikenttäpelaaja on rakentanut mainetta yhtenä parhaista nykyaikaisista puolustajista Euroopassa.

Puola vs. Slovakia päätilastot

Päätilastot Puolan ja Slovakian välillä ovat melko mielenkiintoisia. Vuodesta 1995 lähtien joukkueet ovat tavanneet kahdeksan kertaa, neljä voittoa Slovakialle, yksi tasapeli ja kolme voittoa Puolalle. Viimeisin kohtaaminen oli marraskuussa 2013, jolloin slovakit voittivat 2-0 ystävyyspelissä.

Puola vs. Slovakia vedonlyöntikertoimet

Kertoimet tälle ottelulle ovat 1.70 Puolalle, 5.00 Slovakian voitolle ja 3.50 tasapelille BET365: ssä.

EM jalkapallo vihjeet – Vedonlyöntivihje

Slovakialta uupuu laadukasta koko kentän pelaamista Puolan kaltaiseen joukkueen verrattuna. Tämä kävi selvästi ilmi myös karsinnoissa, jossa Slovakian oli mentävä pitkälle, kun taas Puolalla oli nähtävissä erittäin vakuuttavaa osaamista. Puolalaisten vahva suoritus johtuu suuresti heidän erinomaisesta puolustuksestaan, sillä he päästivat sisään vain viisi maalia 10 ottelussa ja pitivät seitsemän puhdasta peliä. Loppujen lopuksi Lewandowskin kaltaisen pelaajan kanssa maaleja voi syntyä mistä paikasta tahansa, milloin tahansa. Joten todennäköisyys Puolan voittoon tässä pelissä on suurempi.

Ekspert Betting Tip: Puola voittaa