Espanja - Ruotsi | Jalkapallon EM 2021 | Vedonlyönti Vinkit, Ennusteet ja Kertoimet

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Espanja mod Ruotsi i Jalkapallon EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

Jalkapallon EM 2021 | 14.06.2021 | 21:00 CET
spainVsweden
sieg sieg unentschieden sieg unentschiedenPræstation sieg sieg sieg Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.41 af 22bet logo tip
Uafgjort
4.75 af 20bet tips logo
Udeholdet Vinder
8.5 af bet365 logo tip


Espanja ja Ruotsi tapaavat E-ryhmän toisessa ottelussa Estadio La Cartujassa Sevillassa. Kolminkertainen Euroopan mestari Espanja on suuri ennakosuosikki tässä ryhmässä, mutta Ruotsilla on myös kunnianhimoa voittoon EM 2021: ssa.

Ottelun tiedot

  • Espanja vs. Ruotsi
  • Ryhmä E – Ensimmäinen kierros
  • Päivämäärä – 14/06/2021
  • Aloitusaika – 21:00 CET
  • Paikka: Estadio La Cartujassa Sevillassa
Ottelun parhaat kertoimet Espanja - Ruotsi Monipuolinen livestriimaus MGA:n lisenssi ja verovapaat voitot suomalaisille Runsas valikoima pelejä

Espanja– Tilastot

Kolmen peräkkäisen suuren turnauksen jälkeen Espanja ei ole voittanut yhtään pudotuspeliä ja EURO 2021 on erinomainen tilaisuus Espanjalle muistuttaa maailmaa siitä, kuinka loistava jalkapallojoukkue itseasiassa on. Euroopan mestarit vuosina 1964, 2008 ja 2012 olivat G-ryhmän kärjessä kahdeksan voiton ja kahden tasapelin jälkeen, kasvattaen 5 pisteen eron Ruotsista, joka pääsi myös finaaliin. Luis Enriquen avustaja Alberto Moreno johti joukkuetta karsintojen aikana, kun he tekivät 31 maalia (keskimäärin 3,1 maalia per ottelu) ja päästivät sisään vain viisi maalia (0,5 per peli).

spain
Viimeisin voitto Ruotsia vastaan: (10/06/2019)
3:0

Espanja– Uutiset

Espanjalaiset aloittivat tiensä Qatar 2022: een saamalla seitsemän pistettä kahden voiton ja 1-1-tasapelin jälkeen Kreikassa.
Manchester Cityn puolustaja Aymeric Laporte on vaihtanut kansallisuutta Ranskasta Espanjaan Fifan hyväksynnällä. 26-vuotias sai Espanjan kansalaisuuden, ja hän voi nyt pelata kesällä maan puolesta EM 2021 turnauksessa. Laporte on pelannut Ranskan nuorisojoukkueissa, mutta ei ole esiintynyt maan seniori joukkueissa.
Pelaajat, kuten Sergio Busquets, Sergio Ramos, Koke ja Thiago Alcantara, ovat saaneet tarpeeksi kokemusta valtavista turnauksista, joten EM 2021 tulee varmasti olemaan merkittävä näytönpaikka Espanjalle. 28-vuotias Alvaro Morata haluaa olla suurin uhka kentällä, sillä maajoukkueelle on tehty 19 maalia 39:ssä maaottelussa.

Ruotsi tilastot

Sinikeltaiset ovat päässeet kuudenteen peräkkäiseen Euroopan mestaruuskilpailuunsa toivoen, että tällä kertaa he pääsevät ensimmäistä kertaa ryhmävaiheen ulkopuolelle. Ruotsalaisjoukkue voitti kuusi peliä, tasoitti kolme kertaa ja hävisi vain kerran Espanjalle karsintakampanjan aikana. Ruotsi sijoittui neljän pisteen päähän naapuristaan ja kilpailijastaan Norjasta. Ruotsalaiset tekivät 23 maalia ja päästivät sisään yhdeksän maalia kymmenessä ottelussa.

sweden
Viimeisin voitto Espanjaa vastaan: (07/10/2006)
2:0

Ruotsi uutiset

Ruotsi aloitti Qatar 2022 -karsintansa kahdella suoralla voitolla. Ruotsi kohtaa myös Red Furyn uudelleen, sillä he ovat molemmat FIFA: n MM-karsintaryhmässä B.
Hyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on poissa Janne Anderssonsin joukkue suunnitelmista tämän kesän EM-kisoihin polvivamman takia. Hän pelasi AC Milanissa Juventusta vastaan ja loukkaantui. Ibrahimovic palasi takaisin kansainvälisille pelikentille maaliskuussa lähes viiden vuoden poissaolon jälkeen maajoukkueesta, ja hänen oli suunniteltu olevan osa Ruotsin joukkoa EM 2021 -joukkueessa.
Ruotsin joukkueella ei ole paljon tunnettuja pelaajia, mutta sillä on suuri ydin pelaajien joukko, jolla voi olla tärkeä rooli turnauksessa. Heidän 35-vuotiaan kapteeninsa Sebastian Larssonin maajoukkueessa on 127 ottelua takana ja yhdeksän maalia. Robin Quaison oli Ruotsin paras maalintekijä karsinnoissa viidellä maalilla, ja kokenut hyökkääjä Marcus Bergin (84 maaottelua, 19 maalia) ja nuori Juventus-tähti Dejan Kulusevski (11 maaottelua, 1 maali) ovat suuria uhkia vastustajien puolustukselle.

Espanja vs. Ruotsi päätilastot

Espanja ja Ruotsi ovat pelanneet 14 ottelua toisiaan vastaan vuodesta 1950 lähtien. Espanja on voittanut kuusi peliä, kun Ruotsi on voittanut vain kolme kertaa. Loput viidestä ottelusta päättyivät tasapeliin. Red Fury on tehnyt 21 maalia verrattuna 15 sinikeltaisten maaliin.

Espanja vs. Ruotsi vedonlyöntikertoimet

Tämän ottelun kertoimet ovat 1.36 Espanjalle, 8.50 Ruotsin voitolle ja 4.75 tasapelille BET365: ssä.

EM jalkapallo vihjeet – Vedonlyöntivihje

Espanja on suuri ennakkosuosikki hyvästä syystä. Peli pelataan Espanjan maaperällä Estadio La Cartujassa Sevillassa. Joukkueet pelasivat vastakkain kahdesti Euro 2020 -karsintaryhmässä. Kesäkuussa 2019 Espanja voitti Ruotsin 3-0 Madridin Santiago Bernabeu -stadionilla, kun taas syyskuussa järjestetyssä vasta-ottelussa Friends-areenalla Solnassa, Ruotsin epäonneksi he pelasivat tasapelin 1-1. Marcus Bergin maali toisella puoliskolla näytti siltä, että se ansaitsisi Ruotsille kuuluisan voiton, mutta Rodrigo tarttui tasoitukseen 92. minuutilla. Kahdeksan Espanjan ja Ruotsin välisestä 14 ottelusta päättyi kolmella tai useammalla maalilla, mikä viittaa siihen, että voimme odottaa muutamia maaleja tulevassa EURO 2020 -tapahtumassa. Veikkaa siis yli 2,5 maalia tässä pelissä.

Ekspert Betting Tip: Alle 2.5