Vedonlyöntivinkit vasta-alkajalle

Urheiluvedonlyönti on jännittävää vapaa-ajanvietettä, jonka parissa voit viihtyä ihan vain huvittelumielessä tai sitten tarkempia tavoitteita ajatellen. Vedonlyönti lasketaan uhkapelien joukkoon, mutta useimmista rahapeleistä poiketen vedonlyönnissä voidaan saavuttaa haluttuja tuloksia hyödyntämällä tiettyjä vinkkejä. Tämä vaatii hieman vaivannäköä, mutta jos tavoitteena on voitokas vedonlyönti, se kannattaa. Tänä päivänä iso osa vedonlyönnistä tehdään suoraan netissä, ja vedonlyöjien käytössä on runsain määrin tietoa ja kohdevinkkejä. Tähän artikkeliin olemme koonneet tärkeimmät vinkit aloittelevalle vedonlyöjälle. Niitä seuraamalla pääset jo hyvin alkuun, ja muista, että kokemus tekee mestarin!

Vedonlyontivinkit Vasta Alkajalle

Vedonlyontivinkit Vasta Alkajalle

Vedonlyöntivinkki nro. 1 – Pidä pelikassasi hallinnassa

Tärkein neuvo uudelle vedonlyöjälle on se, että pelikassan pitää pysyä aina kontrolloituna [Link to The importance of managing your funds] ja tiukasti hallittuna. Älä anna houkuttelevien vetomahdollisuuksien ylipuhua itseäsi, vaan pelaa aina vain rahoilla, jotka jäävät yli muista menoista. Näin et löydä itseäsi hankalista tilanteista, ja voit keskittyä rauhallisin mielin veikkaamiseen.

Vedonlyöntivinkki nro. 2 – Kirjaa ylös vetosi

Tämä saattaa neuvona kuulostaa hieman turhan koulutyyppiseltä, mutta se todella toimii! Joka kerta, kun asetat vedon, kirjaa se ylös. Kun vedon tulos selviää, kirjaa samoin se muistioosi. Näin saat muodostettua selkeän kuvan siitä, minkälaiset vedot ovat tuottaneet tulosta, ja minkälaiset sen sijaan ovat olleet tappiollisia.

Vedonlyöntivinkki nro. 3 – Suosi aluksi yksittäisiä kohteita

Tämä on hyödyllinen vinkki eritoten ensimmäisiä kertoja veikkaaville, sillä vedoista puhuttaessa määrä ei korvaa koskaan laatua. Kohteita valitessa on tärkeää tuntea, mihin olet sijoittamassa rahoja. Jos kohteiden määrä kasvaa suureksi, sinun on hankala tutustua syvällisemmin aiheeseen. Valitse siis yksi kohde, johon tutustut kunnolla, mieluummin kuin kymmenen kohdetta, joista et tiedä mitään.

Vedonlyöntivinkki nro 4. – Etsi parhaat kertoimet

Tämä on yksinkertainen, mutta voittoja tavoittelevalle vedonlyöjälle elintärkeä vinkki. Kertoimet saattavat vaihdella täsmälleen identtisiinkin kohteisiin eri vedonlyöntisivustojen välillä. On siis tärkeää, että teet vertailua sivustojen välillä ja löydät ne parhaat kertoimet tarjoavat välittäjät – kukapa ei haluaisi voittaa samalla panoksella enemmän rahaa.

Vedonlyöntivinkki nro. 5 – Käytä tarjoukset hyväksesi

Uutena pelaajana yksi mainio tapa laittaa teoreettisella tasolla opetellut vinkit käytäntöön, on hyödyntää pelisivustojen tervetuliais- ja muita tarjouksia. Usein ne voivat olla vaikkapa ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai ilmaista vedonlyöntirahaa. Näihin etuihin liittyy usein voittokatto, mutta ne ovat oiva mahdollisuus harjoittaa taitojasi vedonlyöjänä.

Vedonlyöntivinkki nro. 6 – Lyö vetoa tutuista lajeista

Vetoa lyötäessä on tärkeää, että tunnet kohteesi. Näin et joudu lyömään vetoa umpimähkään, vaan voit punnita omiin tietoihisi perustuen voittomahdollisuuksia, maalimääriä, yksittäisiä pelaajasuorituksia ja niin edelleen. Se, että veikkaat lajissa, josta itse pidät, on hyödyksi myös siksi, että jaksat seurata lajiuutisia säännöllisesti.

Vedonlyöntivinkki nro. 7 – Seuraa urheilu-uutisia

Tämä onkin seuraava vinkkimme; pidä itsesi ajan tasalla valitsemasi kohdelajin tapahtumista. Seuraa urheilu-uutisia ja pyri hankkimaan mahdollisimman paljon tietoa koskien joukkueita, pelaajia, sarjoja ja turnauksia. Mitä paremmin tunnet lajin, sitä helpompi sinun on tehdä voitokkaita päätöksiä.

Vedonlyöntivinkki nro. 8 – Katso otteluita

Sinun kannattaa seurata kohdelajisi otteluita myös silloin, kun itselläsi ei ole vetoa käynnissä. Näin opit pelaajien ja urheilijoiden vahvuuksista ja heikkouksista ja voit käyttää näitä tietoja hyväksesi tulevissa vedoissa. Katso myös pelaajahaastatteluja ja urheiluselostajien kommentteja.

Vedonlyöntivinkki nro. 9 – Ole kärsivällinen ja pysy päätöksissäsi

Tämä on tärkeä vinkki, ja se kannattaa painaa erityisen syvälle päähän, sillä se meinaa unohtua vaikeina hetkinä herkästi. Kun olet valinnut veikkaustaktiikan hankkimiisi tietoihin perustuen, pidä siitä kiinni, vaikka vetosi ei olisikaan voitokas ensimmäisellä kerralla. Usko itseesi ja ole kärsivällinen – se tuottaa kyllä tulosta.

Vedonlyöntivinkki nro. 10 – Käytä hyväksesi ennusteita ja vinkkejä

Käytä hyväksesi sitä, että tuhannet vedonlyöjät ovat joku päivä olleet sinun asemassasi. Osa heistä on löytänyt hyviä tapoja lyödä vetoa voitokkaasti ja jakaa tietojaan muiden kanssa. Lue muiden veikkausvinkkejä ja etsi alan asiantuntijoiden tekemiä ennusteita. Muista kuitenkin, että niihin ei kannata luottaa sokeasti, sillä juuri sinulla voisi olla hallussasi se tieto, joka muilta vielä puuttuu.

Valitse itsellesi sopiva vedonvälittäjä

Kun tunnet olevasi valmis syöksymään vedonlyöntikentälle, on jäljellä vielä yksi askel; vedonlyöntisivuston valinta. Mistä tietää, mille sivustolle kannattaa suunnistaa asettamaan ensimmäiset vedot? Tekijöitä uuden veikkaussivuston valinnassa on useita, ja ne kannattaa punnita huolella ennen päätöksen tekemistä. Ensimmäisenä kannattaa tarkastella sivuston luotettavuutta, sillä vedonlyöntiin liittyy myös rahojen siirtäminen netissä. Luotettavat vedonvälittäjät ovat hankkineet tunnetun lisenssin, joka kertoo siitä, että ne ovat läpäisseet tiukan testijakson ennen toimintansa aloittamista. Näitä ovat muun muassa Maltan MGA-lisenssi ja Viron peliviranomaisten myöntämä lisenssi, jotka lisäksi takaavat sinulle verovapaat voitot.

888sport Kertoimet

888sport Kertoimet

On tärkeää, että sivusto tarjoaa maksutonta asiakaspalvelua suomen kielellä, sillä varsinkin ensimmäisillä kerroilla kysymyksiä voi ilmetä. Parhaat vedonvälittäjät järjestävät palvelua live-chatin tai puhelimen välityksellä. Luonnollisesti valintaan vaikuttavat myös vetokohteiden määrä ja valikoima. Tarkista ennen rahojen tallettamista, että sivustolta löytyvät juuri ne sinua kiinnostavat kohteet. Samoin kannattaa tarkistaa kertoimien suuruus – joku toinen sivusto saattaisi antaa sinulle samaan kohteeseen paremmat kertoimet. Houkutteleeko sinua idea siitä, että voisit löydä vetoa reaaliaikaisesti käynnissä olevista urheilutapahtumista? Jos näin on, sinun kannattaa suosia sivustoja, jotka tarjoavat myös live- tai streaming-vetokohteita.

Määrittele tavoitteesi

Ennen vedonlyöntiharrastuksen aloittamista sinun on hyvä käydä tiukka keskustelu itsesi kanssa ja määritellä se, mitä haluat vedonlyönnin sinulle olevan ja millaisella budjetilla pelaat. Suurin osa veikkaajista harrastaa sitä ihan vain hauskanpidon vuoksi, jolloin vedonlyönti on usein satunnaista toimintaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sen kannattaisi olla hyvin suunniteltua, sillä mikäpä olisi sen mukavampaa kuin rentouttavan veikkaushetken päätteeksi saada vielä kotiin vietäväksi kylmää kahisevaa. Varsinkin satunnaisesti veikkaavien kannattaa olla erityisen tarkkoja asetetuista tavoitteista, sillä niistä päästään helposti lipsumaan, kun vedonlyönnissä ei ole rutiinia.

Omista rajoista ja tavoitteista kiinni pitäminen kannattaa muistaa varsinkin silloin, kun takana on tappiollinen kausi. Kun olet määrittänyt omien tietojesi ja mahdollisesti ulkopuolisten vinkkien avulla omat tähtäimesi, ei kannata antaa muutaman tappiollisen vedon muuttaa suunnitelmia. Se johtaa helposti hakuammuntaan ja vetojen hyppyyttämiseen puolelta toiselle, mikä saattaa toimia yhden, tai hyvällä tuurilla kaksi kertaa, mutta pitkällä tähtäimellä se ei ehdottomasti ole kannattavaa. Määrittele siis tavoitteesi käyttäen kaikkia saatavilla olevia tietoja, suosi muutamia kohteita, etsi parhaat kertoimet ja aseta vetosi itsellesi sopivalla budjetilla. Me autamme sinua ilmaisien ohjeidemme avulla matkallasi vedonlyöntimestariksi!

100€
100% tervetulobonus aina 100 euroon
122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€
50€
50€ ilmaisveto 25€ talletuksella, minimikerroin 1.60
€100
Tervetulobonus 100% 100€ asti