Vedonlyöntivinkit suurempiin voittoihin

Vedonlyönti on hauskaa ajanvietettä, josta voi lisäksi voittaa hieman ylimääräistä rahaa. Muutaman vinkin ja neuvon avulla voit kuitenkin tehdä siitä yhä kannattavampaa. Kerromme sinulle, kuinka voit helposti ja nopeasti vaikuttaa muutamalla yksinkertaisella kikalla oman vedonlyöntisi tuottoisuuteen. Kyseessä olevat taktiikat ovat täysin sääntöjen mukaisia, eivätkä ne vaadi sen kummallisempia toimenpiteitä. Ainoa mitä tarvitset, on oikeastaan vain hieman paneutumista ja maalaisjärkeä. Usein vedonlyönnin pelaajat palaavat enemmän tunteella kuin järjellä. Tämä on ymmärrettävää, sillä onhan mahdotonta ennustaa vedonlyönnin tulosta. Mutta samaan aikaan on mahdollista järkeillä ja miettiä loogisella ajattelulla mahdollisimman pienet mahdollisuudet hävitä.

Pyrimme antamaan kattavan valikoiman pieniä vinkkejä ja ohjeita, joita kannattaa toteuttaa omassa vedonlyönnissäsi, mikäli haluat maksimoida voitot. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää lajin tilastoihin, edellisiin otteluihin ja tietenkin parhaiden kertoimien löytämiseen eri vedonvälittäjiltä. Sen lisäksi on todella tärkeää asettaa itsellesi pelikassa ja sen suuruus sekä pitää tarkasti kirjaa pelaamisesta, niin saavutetuista voitoista kuin häviöistäkin. Loppujen lopuksi on melko helppoa laskea pelikassa niin, että se ei koskaan mene häviön puolelle. Jos on varovainen, tarkka ja täsmällinen, on helppo saada vedonlyönnistä kaikki irti.

Vedonlyöntivihjeitä aloittelijoille

Vedonlyöntivihjeitä aloittelijoille

Vedonlyöntivinkki 1 – parhaiden kertoimien löytäminen

Kun olet päättänyt, mitä kohdetta haluat veikata, on olennaista löytää parhaat kertoimet. Ne ovat tärkeät, sillä kertoimet määrittävät sen, miten suurena saat panoksesi takaisin. Käytännössä panos kerrotaan kertoimella, eli mitä paremmat kertoimet ovat, sitä suurempi on voittosi! Kertoimet saattavat vaihdella eri välittäjien välillä, joten on todella tärkeää löytää juuri itselle parhaat kertoimet. Sen voit tehdä selaamalla eri vedonvälittäjien sivustoja. Suosittujen kohteiden kertoimet eivät yleensä eroa paljoa toisistaan, mutta suurilla panoksilla pelattaessa saattaa ero olla loppupeleissä suuri. Tottunut vedonlyöjä oppii helposti ne sivustot, jotka tarjoavat hyvät kertoimet juuri hänen suosikkilajilleen.

Vedonlyontivinkki

Vedonlyontivinkki

Tasaisiin kertoimiin voit törmätä esimerkiksi silloin, kun joukkueet tai pelaajat ovat tasaväkisiä. Silloin yleensä kummankin osapuolen kertoimet ovat varsin hyvät. Myös altavastaajan kertoimet ovat aina korkeat. Asettamalla pienen summan altavastaajalle voit päästä kiinni yllättävän suuriin voittoihin. Altavastaajaa veikkaaminen on kuitenkin riskialtista, joten sitä kannattaa harrastaa silloin, kun laji on tuttu ja kutina pelistä hyvä. Myös pienemmissä tapahtumissa on usein hyviä kertoimia, sillä ne keräävät yleensä vähemmän huomiota. Näin voi olla hyvä vaihtoehto kiinnittää huomiota pienempiin turnauksiin ja sarjoihin ja etsiä sieltä kiinnostavat pelit, joista lyödä vetoa.

Vedonlyöntivinkki 2 – älä jää kiinni tappioputkeen

Vaikka olisit kuinka asiantunteva vedonlyöjä ja kertoimet kuinka hyvät tahansa, osuu kohdalle eittämättä myös hävittyjä vetoja. Urheilua ei voi käsikirjoittaa, eikä näin ollen voi vetojakaan, sillä yllätyksiä sattuu. Kuten kaikkeen vedonlyöntiin ja pelaamiseen liittyy, saattaa pitkiä voittoputkia seurata tappioputki. Jos takanasi on useampi häviö, älä jatka veikkaamista vain saavuttaaksesi suuremman voiton, joka kattaisi häviösi. Hyväksy mieluummin se tosiasia, että tappioita osuu kaikkien kohdalle, ja että onni kääntyy jossain vaiheessa. Jos pelikassasi katto tulee vastaan, lopeta voiton tavoittelu ja tyydy senhetkiseen kohtaloosi.

Olennainen vinkki kaikille vedonlyöjille on asettaa oman pelikassan suuruus, joka määrittää sen summan, jolla pelaat esimerkiksi viikossa tai kuussa. Tähän summaan eivät vaikuta saavutetut voitot tai tappiot, vaan kyseistä summaa ei missään vaiheessa tulisi ylittää. Oma pelikassa on hyvä määrittää juuri sen takia, että välillä vedonlyönnissä osuu kohdalle tappioputki, joka voi tuntua loputtomalta. Silloin pelaamisen jatkaminen voi tuntua houkuttelevalta, kun pelaaja pyrkii paikkaamaan tappioita suuremmalla voitolla. Jos pelikassan suuruus kuitenkin tulee vastaan, kannattaa uusien voittojen tavoittelu lopettaa siihen paikkaan.

Vinkit suurempiin voittoihin vedonlyönnissä

Vinkki 1

Useimmat urheiluvedonlyöjät ovat lisäksi urheilun suurfaneja, joilla on omat suosikkijoukkueet ja -pelaajat. Ensimmäinen vinkkimme koskeekin juuri suosikkijoukkueita tai -pelaajia. Kun lyöt vetoa, vältä lyömästä vetoa suosikkijoukkueesi puolesta. Saatat suhtautua heihin liian intohimoisesti, minkä vuoksi on vaikea asettaa neutraaleja vetoja. Ehkä veikkaat heidän voittavan ottelun, vaikka suuria voittomahdollisuuksia ei todellisuudessa olekaan. Jos siis varta vasten haluat lyödä vetoa suosikkijoukkueesi pelistä, tutki tarkasti tilastoja ja varmistu siitä, että teet veikkauksen järjellä etkä tunteella. Näin sinulla voi olla todellinen mahdollisuus voittaa asettamastasi vedosta.

Vinkki 2

Toisena vinkkinä haluamme kertoa, että ei kannata aina lyödä vetoa ainoastaan ennakkosuosikkien puolesta. Ennakkosuosikit ovat yleensä suosittuja vedonlyöjien keskuudessa, minkä vuoksi niiden kertoimet saattavat olla jopa normaalia huonommat. Näin eivät saavuttamasi voitotkaan ole kovin suuria ja joudut asettamaan useamman vedon, jotta saisit itsellesi haluamasi voittosumman. Muista kuitenkin, että mitä useamman vedon teet, sitä suurempi on riski, että joku niistä ei ole voittava. Siksi kannattaakin asettaa muutama veto joukkueelle tai pelaajalle, joka ei ole ennakkosuosikki ja jolla siksi on korkeampi kerroin.

Vinkki 3

Edellisestä vinkistä pääsemmekin kätevästi kolmanteen vinkkiimme, joka koskee edellisten pelien ja tilastojen tutkimista. Ne ovat tietenkin oleellisessa osassa vetoja tehdessä. Erityisesti kannattaa tarkkailla joukkueen tai pelaajan edellistä ottelua. Onko takana kenties tärkeä voitto, jonka myötä joukkueella on vielä hyvä fiilis päällä? Tai onko jollakin joukkueella intohimoinen fanijoukko katsomossa, minkä vuoksi se pelaa erityisen hyvin kotijoukkueena? Vaikka joukkue ei olisikaan ennakkosuosikki, voivat uskolliset fanit nostaa pelin tason aivan toiselle tasolle. Sekä kyseiset seikat että muut tilastoista selviävät asiat kannattaa siis ehdottomasti ottaa huomioon vetoja asettaessa.

Vinkki 4

Neljäs vinkkimme liittyy järjestelmävetoihin. Jos tunnet lajin hyvin, on niihin sijoittaminen hyvä idea, sillä voitotkin ovat suurempia. Järjestelmäveto koostuu useasta eri vedosta, jotka yhdessä muodostavat vetokupongin. Veto on voittava silloin, kun yhden järjestelmävedon sisällä kaikki veikkaukset osuvat oikeaan. Jos kuitenkin yksikin veikkaus menee pieleen, kaatuu koko järjestelmäveto. Koska järjestelmäveto on pohjimmiltaan usean veikkauksen veto, voivat voitotkin nousta todella suuriksi. Riippuu hieman välittäjästä, kuinka monta vetoa yhdessä järjestelmävedossa täytyy olla. Järjestelmävedot myös vaativat hieman lajiasiantuntemusta, sillä monen asian tulee osua kohdalleen.

Vinkki 5

Viimeinen vinkkimme koskee vedonvälittäjien bonuksia. Koska kertoimien vertailu eri välittäjillä kannattaa, kannattaa myös usean tilin avaaminen eri välittäjille. Näin pääset myös hyötymään eri välittäjien kampanjoista ja erityisesti tervetulobonuksista. Vaikka voit hyötyä tervetulobonuksesta vain kerran jokaista välittäjää kohden, tekevät ne vedonlyönnin aloittamisesta todella mukavaa. Niiden avulla voit saada joko ilmaista pelirahaa tai tuplauksen ensitalletukseesi. Ensimmäiset vedot tuntuvat huomattavasti mukavammilta, kun niihin ei tarvitse käyttää omaa rahaa! Mukavia bonuksia on usein luvassa myös järjestelmävedoille. Tarkista kuitenkin välittäjän sivuilta mahdolliset kierrätysvaatimukset, jotka bonuksia saattavat koskea.