Trustly, uuden ajan maksupalvelu

Truslty HOME

Mikä Trustly on?

Trustly on viimeaikoina kovasti yleistynyt maksupalvelu, joka on nykyään käytössä sekä monessa verkkokaupassa, että monilla eri pelintarjoajilla niin kasino- kuin vedonlyöntipuolellakin. Trustlyn avulla voit maksaa verkkokauppaostoksesi tai tallettaa rahaa pelitilillesi suoraan pankkitililtäsi ilman ylimääräisiä välikäsiä ja sivukuluja.

Paras vedonlyöntisivusto jossa käyttää Trustlya?

Sanoisin, että paras vedonlyöntisivusto jossa voit tallettaa käyttämällä Trustlya on Leovegas. Leovegasilla on erinomaiset kertoimet, hyvä talletusbonus sekä paljon eri lajeja vedonlyöntikohteina joten löydät varmasti mielenkiintoista pelattavaa. Ja koska Leovegasilla voit sekä tallettaa että kotiuttaa Trustlyn avulla, ei rahaliikennekään aiheuta ylimääräistä päänvaivaa. Leovegas toimii lisäksi Eurooppalaisella lisenssillä, joten voitot ovat verovapaita.

100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
PELAA NYT
 • Runsas valikoima kohteita
 • Maltan pelilisenssi
 • Toimiva mobiilisivusto ja -sovellus
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
PELAA NYT
 • Runsas valikoima kohteita
 • Maltan pelilisenssi
 • Toimiva mobiilisivusto ja -sovellus
LeoVegas Sport Anmeldelse

Miten Trustly toimii?

Trustly toimii hyvin käyttäjän suuntaan hyvin yksinkertaisesti. Käytännössä kun valitset Trustlyn maksutavaksi, sinut ohjataan Trustlyn portaaliin valitsemaan mistä pankista haluat tallettaa. Tämän jälkeen kirjaudut Trustlyn läpi omaan pankkiisi verkkopankkitunnuksilla, ja pääset valitsemaan miltä tililtä haluat talletuksen suorittaa. Kotiutustapauksessa homma toimii muuten samoin, mutta valitset vain mille tilinumerolle haluat kotiuttaa rahasi.

Truslty HOW TO

TRUSTLY: Valitse pankki, Valitse tili jolta haluat maksaa & Vahvista maksu

Trustlyn historia

Trustly perustettiin vuonna 2008 Tukholmassa ja sen kautta käsitellään nykyään yli kaksi miljoonaa maksutapahtumaa joka kuukausi. Trustlylle on myönnetty Saksassa TÜV-sertifikaatti ja se on Ruotsin Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos, lisäksi sillä on Euroopan maksupalvelujen tarjoama PSP-lisenssi. Trustly on myös European Payment Institution Federationin (EPIF) jäsen.

Trustly Suomessa

Trustly on toiminut Suomessa ja suomalaisten pankkitilien kanssa jo useita vuosia, aivan alkuun kotimaiset pankit antoivat asiakkailleen varoituksia Trustlyn käytöstä, mutta nykyään asiat on saatu sovittua ja ongelmia ei ole enää ilmennyt. Trustlyn käyttö on kuin käyttäisit mitä tahansa kotimaista maksuvälittäjää tai esimerkiksi tunnettua ruotsalaista maksuvälittäjää Klarnaa.

Truslty WHERE

Luottamustoiminta Suomessa ja useimmissa Euroopan maissa

Miksi kannattaa käyttää Trustlya?

Trustlyn käyttö on nopeaa ja helppoa, lisäksi talletukset ovat käytössäsi heti, samoin kotiutukset. Esimerkiksi luottokortille kotiuttaessa voi mennä useita päiviä ennen kuin saldo näkyy kortilla, Trustlyn kanssa rahat näkyvät tilillä heti tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Trustlyn käytöstä ei aiheudu ylimääräisiä kuluja, eli sen käyttö on myös edullista verrattuna moniin muihin maksutapoihin joiden käytöstä monet vedonvälittäjät perivät lisämaksun. Tämä on erityisen tärkeää rahapelien harrastajalle, sillä kukapa haluaisi odotella talletuksen tai kotiutuksen käsittelyä päiväkaupalla. Lisäksi yksi erittäin suuri etu minkä saat käyttämällä Trustlya on se, että sinun ei tarvitse avata ylimääräisiä maksukäsittelijätilejä.

Kuinka turvallinen Trustly on?

Trustly on erittäin turvallinen. Trustlyn käytössä on vahva salaus, sen lisäksi että oma pankkisi salaa tapahtumat omasta suunnastaan. Lisäksi Trustly ei talleta mitään tietoja joilla voitaisiin päästä käsiksi pankki- tai pelitiliisi. Näinollen esimerkiksi mahdollista tietovuotoa ei voi tapahtua, koska mitään tärkeää vuodettavaa tietoa ei ole olemassakaan. Lisäksi, kuten yllä mainittiin, Trustlyyn ei tarvitse erikseen luoda tiliä, joten myöskään käyttäjätiedot eivät ole missään hakkeroitavissa kuten monilla muilla maksupalveluilla.

Truslty SECURITY

Trustly: Turvallisuus on lupauksemme sinulle

Trustlyn kulut

Kuten jo aiemmin mainitsin, Trustlyn käytöstä ei peritä lisäkuluja, joten sen käyttö on erittäin edullista. Monilla muilla maksutavoilla joudut maksamaan vedonvälittäjälle pienen palkkion, mutta Trustlya käyttämällä säästät nämäkin palkkiot omaan taskuusi joten pidemmän päälle Trustlya käyttämällä voi säästää pitkän pennin.

Mitä vaihtoehtoja Trustlylle on?

Varteenotettavin vaihtoehto Trustlylle on mielestäni luottokortin käyttäminen, ulkoiset nettilompakot eivät välttämättä ole enää nykypäivää, etenkään silloin jos sekä pelaaja että sivusto toimivat Euroopan alueella. Luottokorttia käyttämällä saat monet samoista eduista kuin Trustlylla, etenkin talletukset ovat yleensä heti käytettävissä, tosin kotiutuksia joudut odottelemaan usein muutamia päiviä ennen kuin ne ovat käytettävissä. Mastercard-korteille ei myöskään yleisesti ottaen voi suorittaa kotiutuksia, joten jos talletat sellaisella, joudut joka tapauksessa tekemään kotiutukset jotain toista kautta, esimerkiksi Trustlyn avulla.

Usein kysytyt kysymykset

 

 • Onko Trustlyn käyttäminen urheiluvedonlyöntiin turvallista?

Kyllä on, Trustlyn käyttö on yhtä turvallista kuin laskun maksaminen omasta nettipankistasi.

 • Mitä maksutapoja voin käyttää kun käytän Trustlya?

Käyttäessäsi Trustlya maksat talletukset pankkitililtäsi ja kotiutukset tulevat pankkitilillesi.

 • Täytyykö minun vahvistaa henkilöllisyyteni kun käytän Trustlya?

Ei tarvitse, kunhan sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset joilla muutenkin käyttäisit verkkopankkiasi, voit käyttää Trustlya ilman sen kummempia vahvistuksia.

 • Tuleeko Trustlyn käytöstä lisäkuluja?

Ei tule, Trustlya käyttämällä vältyt ylimääräisiltä talletus- ja kotiutuskuluilta.

 • Mitä tehdä jos maksuni hylätään?

Koska Trustlyn avulla suoritat maksun suoraan pankkitililtäsi, ei maksuja hylätä kunhan tililläsi on tarpeeksi katetta maksun suorittamiseen.

 • Kauanko kestää, että talletukseni on käytettävissä pelitililläni?

Trustlyn avulla tehdyt talletukset ovat käytössäsi heti, ei siis turhaa odottelua.

 • Kauanko kestää, että kotiutukseni on pankkitililläni?

Kotiutukset Trustlyn kautta tulevat tilillesi erittäin nopeasti, yleensä joko heti tai viimeistään muutaman tunnin kuluessa, viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Valitse sinulle paras maksuvälittäjä

Muista aina miettiä tarkkaan, mikä maksutapa on sinulle paras. Jos sinulla on ennestään esimerkiksi Skrill-tili jolla on varoja, voi olla paras vaihtoehto käyttää sitä. Jos taas olet aivan uusi pelaaja tai sinulla ei esimerkiksi ole luottokorttia jota haluaisit käyttää, voi Trustly olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Maksuvälittäjän valinnassa kannattaa ottaa huomioon sekä talletusten että kotiutusten nopeus, sekä mahdolliset kulut.

Truslty WITH

Luottamusmaksut antavat sinun käyttää erilaisia ​​varoja

Varmista, että vedonvälittäjäsi hyväksyy käyttämäsi maksutavan

Koska eri vedonlyöntitoimistot eivät välttämättä hyväksy kaikkia tarjolla olevia maksutapoja, kannattaa varmistaa, että sivusto jolla haluat pelata hyväksyy nimenomaan sen maksutavan jota haluat käyttää. Euroopassa toimivilla vedonvälittäjillä Trustly alkaa olla nykyään hyvin yleinen, kansainvälisillä toimijoilla voit joutua käyttämään joko luottokorttia tai jotain monista nettilompakoista.

Varmista limitit

Mitä tahansa maksutapaa päädytkin käyttämään, muista aina varmistaa mahdolliset siirtorajat ja rajoitukset mitä kyseiseen maksutapaan liittyy. Rajoituksia voi olla sekä maksutavan puolesta, esimerkiksi kaikki luottokortit eivät hyväksy talletuksia pelisaiteille, että myös pelintarjoajan puolelta jossa voidaan esimerkiksi rajoittaa suurinta mahdollista talletusta tai kotiutusta kullekin maksutavalle.

100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
100€
100% Tervetuliaisbonus jopa 100€
122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€
40€
300% tervetuliaisbonus 40 € asti