Neo.bet Vedonlyönti Kokemuksia ja Arvostelu 2021

Arvostamme: 95/100
 • Toimii selaimessa ja mobiilisovelluksissa
 • Yli 9 000 kuukausittaista vetokohdetta
 • Live-stream e-urheilijoille

Neo.bet on kattava vedonlyöntisivusto, jolla suomenkielisten vedonlyöjien ja e-urheilun ystävien kelpaa vierailla. Greenvest Betting Limitedin omistama sivusto on yksi maailman ensimmäisistä Saksan pelilisenssin saaneista vedonvälittäjistä, minkä lisäksi sivustolla on Malta Gaming Authorityn (MGA) antama lisenssi toiminnalleen. Tiedossa on siis täysin turvallinen ja alaa sääteleviä lakeja noudattava pelipaikka.

Turvallisuuden jälkeen ammattimaisuus on seuraava Neo.betille erittäin tärkeä asia. Henkilökunta on tehtäväänsä koulutettua ja sivuston suunnittelu ja toteutus laadukasta. Jos sormi menisikin suuhun vetoja asettaessa, on Neo.betin asiakaspalvelu aina valmiina auttamaan live-chatin, puhelin ja sähköpostin välityksellä. Tuki on englanninkielistä, mutta asia ratkeaa muutamissa minuuteissa.

Mitä kohdevalikoimaan tulee, Neo.bet on pistänyt parastaan. Lajeja, vetotyyppejä ja -kohteita löytyy runsaasti niin kotimaan liigoista kuin kansainvälisiltä kentiltä. Mukana on mielenkiintoisia kohteita, kuten Premier League, ATP, NBA ja NHL. Lisäksi tämä vedonvälittäjä pärjää kerrointen vertailussa varsin hyvin.

Kun huomioon vielä otetaan sivuston tarjoamat bonukset, voittojen verottomuus ja nopeat rahansiirrot, on Neo.betiä helppo suositella niin uusille kuin kokeneille betsaajillekin. Moderni vedonlyöntisivusto on ammattilaisten tekemä ja taitaville vedonlyöjille suunnattu – ja se näkyy

SäätöMGA logo
Vedonlyönti Markkinat
40+
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
PalveluE-Mail, Live-Chat, Hotline
Vedonlyöntisuhde
93%
Maksutavat
Erityiset piirteetei vähennystä
50€
Welcome bonus on the 1st deposit

Neo.betin hyvät ja huonot puolet (kokemuksemme)

Neo.bet on tehnyt tietynlaista historiaa hankkimalla itselleen Saksan pelilisenssin ensimmäisten operaattoreiden joukossa. Korkeiden lisenssivaatimusten täyttäminen käy ilmi ilman muuta sivuston laadussa. Turvatoimet ovat korkeat ja käyttökokemuksesta on tehty mahdollisimman intuitiivinen ja sujuva.

Kohderyhmänä ovat erityisesti mobiililaitteilla usein panoksia asettavat vieraat, sillä responsiivisen selainversion lisäksi vedonlyöntisivustosta on ladattavissa iOS- ja Android-sovellukset. Vaikka nekin tarvitsevat vakaan nettiyhteyden toimiakseen, on pääsy vetokohteiden pariin nopeampi.

E-urheiluun tarjolla oleva live-stream puolestaan iskee silmää CS:GOn, Dotan, ja muiden elektronisten urheilulajien kannattajille. Parannettavaa Neo.betillä olisi kyllä sivustonsa suomennoksessa, sillä mukaan on jäänyt useita englanninkielisiä osuuksia.

  • Kaksi EU-lisenssiä
  • Useita suuria ja pieniä vedonlyöntikohteita
  • Monia maksutapoja
 • Sivusto ei ole täysin suomenkielinen

Minkälainen kohdevalikoima Neo.betillä on?

Neo.betin kohdevalikoima

Neo.betin kohdevalikoima

Vaikka vedonvälittäjät tarjoaisivat loputtomasti bonuksia, kohdevalikoima on lopulta se asia, jonka perusteella betsaajat valitsevat suosikkisivustonsa. Neo.bet tarjoilee 9 000 live-tapahtumaa kuukausittain, 600 ottelua päivittäin 25 eri lajista, mikä on jo melkoinen kattaus. Mukana ovat UEFA Champions League, LaLiga, Premier League, League 1 ja monia muita eri maiden sarjoja.

Useiden muiden vedonlyöntisivustojen tapaan Neo.bet tarjoilee suosittuja lajeja, kuten:

 • Jalkapallo
 • Tennis
 • Pöytätennis
 • Koripallo
 • eSports

Kohteita on pelkästään jalkapallossa yli tuhat, tenniksessä yli 250 ja koripallossa yli 110. Eri lajeja on tarjolla muutama kymmen ja niihin kuuluu jo edellä mainittujen lisäksi käsipallo, rugby, MMA, kriketti, nyrkkeily ja snooker. E-urheilulajeista Neo.bet kattaa muun muassa Dota 2n, Call of Dutyn, Starcraft II:sen ja League of Legendsin. Bannereissa on mukava mahdollisuus seurata muiden betsaaijien voittamia summia, vaikka Top Winner -lista ei paljastakaan kuka vedonlyöjistä potin on napannut kotiin.

Ainoat vetokohteet, joita suomalainen pelaaja voisi Neo.betillä kaivata, ovat F1- ja moottoriurheilu sekä raviveikkaus. Kotimaiseen makuun sopivia kohteita ovat sen sijaan muun muassa salibandyn F-Liiga, jääkiekon SM-liiga ja suomalaisen jalka- ja pesäpallokauden käynnistyessä Veikkausliiga ja SuperPesis.

Mitä vetotyyppeihin tulee, on niitäkin runsaasti. Voit veikata esimerkiksi ottelun voittajaa 1×2-tyyliin, asettaa handicap-, total- ja spread-vetoja, veikata seuraavaa maalia ja sitä, tekevätkö molemmat joukkueet maalin ensimmäisellä puoliajalla. Vedonlyöntilipuke puolestaan sallii yksittäisvedot, monivedot, systeemivedot ja pankkivedot, joten jokainen pelaajaa voi rakentaa valitsemistaan kohteista mieleisensä paketin. Vetokohteet vaihtelevat luonnollisesti valitun lajin ja ottelun mukaan ja sen perusteella, onko veto asetettu ennakkoon vai lyödäänkö panos pöytään livenä tapahtuman jo alettua.

Uutta ja yllättävää Neo.betin sivustolla on sen tarjoama Replay Sports -mahdollisuus, jolla tulevien otteluiden mahdollinen peruuntuminen ei menoa haittaa. Tulos määräytyy nimittäin jo käytyjen matsien perusteella. Saatat miettiä, miten tämä voi olla kannattavaa, kun menneiden otteluiden tulokset ovat julkista tietoa. Kysymys on hyvä. Jujuna on, ettei Replay Sports Leaguessa betsaaja näe etukäteen, ketkä ottelussa pelaavat. Replay Sports perustuu enemmänkin sattumaan kuin vankkaan lajitietoon. Jos sait arvauksesi ottelun tuloksesta osumaan oikeaan, Neo.bet tarjoaa päälle mahdollisuuden kaksinkertaistaa saadut voitot!

Vaikka vedonvälittäjä voi asettaa tarjoamilleen vedoille erilaisia ehtoja, ei Neo.bet näin juurikaan tee. Rajoitukset koskevat pikemminkin bonuksilla pelattavien kohteiden minimikertoimia ja vuosittain nostettavaa summaa, jonka sivusto on asettanut 180 000 euroon per vuosi. Pelitilin saldo voi olla suurempikin eikä raja näin koske vedoista saatavia voittoja, sillä voittokattoa ei sivustolla ole. Pelaajat voivat kyllä itse rajoittaa tiliään ja jäädyttää sen käytön esimerkiksi 24 tunniksi. Työkalu on hyvä, jos pelit tuntuvat vievän liikaa mennessään ja pelikassan vastuullinen hallinta on vaikeaa.

Erikoisvedot

Erikoisvetojen määrite on laaja ja niillä voidaan tarkoittaa oikeastaan mitä tahansa voittajavedosta tai ottelun lopputuloksesta eroavaa vetoa. Erikoisvedon kohteena voi olla esimerkiksi punainen kortti tai rangaistuksen saaminen.

Niin tai näin, erikoiskohteet vaativat tavallisesti syvempää lajituntemusta ja tarkempaa pelisilmää kuin muut vetokohteet. Kentän tapahtumien pitää olla hallussa ja säännöt selvät, jotta erikoiskohteen veikkaaminen sujuu toivotulla tavalla.

Osa vedonlyöntisivustoista kokoaa erikoiskohteensa omalle välilehdelleen, josta betsaajien on helppo ne löytää. Valitettavasti Neo.bet ei kuulu tähän ryhmään, vaan erikoisempia kohteita on etsittävä kohdevalikoimasta itse. Ne ovat harvassa, mutta tarjolla ollessaan mukavaa vaihtelua voittaja-, tasoitus- ja total-vetoihin.

Kertoimet

Neo.bet on kilpailukykyinen vedonvälittäjä etenkin EU-lisenssiensä vuoksi, mutta sen tarjoamat kertoimetkin kestävät vertailua kilpailijoihin. Oikean elämän esimerkki löytyy Liigan Ilves-JYP-pelistä, jonka 1×2-vetoon Neo.bet tarjoaa seuraavat kertoimet: koti 1.56, tasapeli 4.75 ja vieras 4.5. Toisella operaattorilla samat luvut olivat 1.58, 4.90 ja 4.35. Tämä tarkoittaa, että vierasvoiton veikkaaminen olisi Neo.betillä kannattavampaa.

Kertoimet kuitenkin elävät jatkuvasti ja muuttuvat lajista ja vetokohteesta riippuen. Neo.bet on usein niin sanotusti ”voiton puolella”, mutta on myös hetkiä, jolloin sen tarjoamat kertoimet ovat kilpailijoita alempia. Vaikka erot eivät ole suuria, kannattaa vertailua tehdä. Selviin ylikertoimiin törmätään harvoin, mutta niihin on hyvä aina tarttua.

Neo.bet ei ainakaan toistaiseksi järjestä korotettuja kertoimia sisältäviä kampanjoita, joten jokaisen kertoimen arvo määräytyy aina ottelua analysoivan algoritmin ja operaattorin talon edun mukaan. Kertoimia tarkastellessa on hyvä muistaa vedonlyönnin nyrkkisääntö: mitä korkeampi kerroin on, sitä epätodennäköisemmäksi tapahtuman toteutuminen mielletään.

Suuret kertoimet eivät automaattisesti lupaa suuria voittoja. Hyvä lajitietämys ja uutisvirran seuraaminen auttavat panosta asettaessa, mutta tärkeintä on suhteuttaa lyötävä veto käytössä olevan pelikassan kokoon ja riskiin, jonka pelaaja haluaa ottaa.

Tarjoukset / bonukset / kampanjat

Neo.bet bonukset

Neo.bet bonukset

Neo.bet toivottaa sekä uudet betsaajat että kokeneemmat vedonlyöjät tervetulleiksi erilaisilla bonuksilla. Niiden lunastaminen on mahdollista Trustlylla, pankkikortteilla, MuchBetterillä, Apple Payllä, Paysafecardilla ja tilisiirrolla tehdyllä talletuksella, ja etu hyvitetään pelitilillesi automaattiesti ilman koodeja. Kierrätysvaatimukset ovat kuitenkin voimassa, kuten aina, ja niihin kannattaa tutustua ennen talletuksen tekoa.

Neo.bet pyörittää muun muassa seuraavia suosittuja kampanjoita:

 • Aloittelijan bonus
 • Pro-bonus
 • Suosittele kavereille -bonus

Aloittelijan bonus

Starter-bonukseksi nimetty tervetulopaketti sisältää 200 % bonuksen aina 50 euroon asti. Se myönnetään tilin ensimmäistä kertaa luoville pelaajille ja annetaan ainoastaan kerran. Bonussumma on kierrätettävä 5-kertaisesti urheiluvedoissa, joiden kerroin on vähintään 1.5, ennen kuin nostopyynnön voi esittää.

Pro-bonus

Pro-bonus on aloittelijan pakettia suurempi ja sopii kokeneemmille betsaajille. Siinä pelaajat saavat 100 % bonuksen aina 150 euroon asti. Bonuksen kierrätysvaatimus on sama kuin Starter-bonuksessakin – vain bonusrahana myönnetty summa ja bonusprosentti ovat suurempia. Sekin on mahdollista käyttää vain yhden kerran.

Suosittele kavereille -bonus

Neo.bet on pelipaikka, josta kannattaa vinkata ystävillekin. Pelaajat voivat lähettää kavereilleen kutsun liittyä kasinon asiakkaaksi sähköpostitse, WhatsAppilla tai tekstiviestillä. Jos ystävä luo tilin ja tekee vähintään 20 euron talletuksen, hän saa 5 euroa ja suosittelija 50 euroa lisää pelitilinsä saldoon. Neo.betillä ystävyys on kirjaimellisesti kullan arvoista.

Live-vedonlyönti

Monen betsaajan mielestä live-vedonlyönti on tavallista urheiluvedonlyöntiä asteen jännittävämpää. Syynä on mahdollisuus reagoida kentän tapahtumiin reaaliajassa ja nauttia tavallista nopeammin muuttumista kertoimista. Usein live-vedonlyönnissä on myös mukana yksityiskohtaisempia vetokohteita, kuten seuraava maali. Parasta live-otteluissa on, että ottelun seuraamisesta tulee automaattisesti mielenkiintoisempaa, kun kentän tapahtumilla voi olla suora vaikutus pelikassan kokoon.

Neo.betillä live-kohteet löytyvät kätevästi omalta välilehdeltään ja jokaisen lajin oikeassa yläreunassa oleva numero kertoo, kuinka monta aktiivista live-kohdetta sivustolla kulloinkin on. Numerot vaihtelevat päivittäin, mutta tavallisesti live-kohteisen määrä hipoo tuhatta. Suurin osa kohteista on jalkapalloon, mutta myös koripallo, tennis, jääkiekko, pöytätennis, kriketti ja eri e-urheilun lajit ovat hyvin edustettuina. Tarjonta riippuu päivästä, kellonajasta ja kaudesta, jolla ollaan. Esimerkiksi live-otteluista on turha etsiä Veikkausliigan otteluita, jos kauden pelit on jo pelattu.

Valitettavasti Neo.bet ei tarjoa pelaajilleen mahdollisuutta seurata muita live-otteluita kuin eSposts-lajeja suoratoiston kautta, vaan matsi on katsottava jotakin muuta väylää pitkin. Tulospalvelu kyllä pitää betsaajat ajan tasalla, mutta ei näytä, mitä urheilukentillä kulloinkin tapahtuu. E-urheilun ystäville tilanne on täysin päinvastainen ja he voivat seurata joukkueiden etenemistä kartoilla aina, kun haluavat.

Mobiilipelaaminen

Neo.bet mobiilissa

Neo.bet mobiilissa

Vedonlyönti – etenkin live-vedonlyönti – on monen vedonlyöjän mielestä parhaimmillaan mobiilissa. Sivuston responsiivisen suunnittelun ansiosta pelaajat voivat asettaa panoksensa haluamallaan hetkellä jopa kisakatsomosta. Kentän laidalta ei tarvitse jäädä pois siksi, että veto olisi asetettavissa ainoastaan tietokoneelta.

Neo.betin sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille helposti sivustolta löytyvän QR-koodin kautta. Koodi vie sinut suoraan App Storeen, josta sovellus iPhonelle ja iPadille hankitaan. Kun olet sovelluskaupassa, seuraa ruudun ohjeita ja suorita lataus loppuun. Sovellus on ilmainen eikä sen hankkiminen vaadi vielä tilin luomista. Voit ensin asentaa sovelluksen ja vasta sitten rekisteröidä pelitilisi lomakkeen kysymyksiin vastaamalla.

Sovelluksen latausprosessi Android-laitteille on hieman erilainen. Sinun on klikattava Neo.betiltä Android App -painiketta ja lataus alkaa saman tien. Tästäkin sovelluksesta löytyvät helppokäyttöiset 1Click-toiminnot ja saat laitteellesi juuri sinulle räätälöityjä live-vetoilmoituksia, joista on varmasti hyötyä.

Ulkoasu

Ulkoiselta olemukseltaan Neo.bet on varsin perinteinen vedonlyöntisivusto. Vetokohteet erottuvat tummia ja vaaleita sävyjä yhdistelevää taustaa vasten, ja logosta napatut punainen, sininen ja vihreä toimivat huomionherättäjinä myös muualla sivustolla. Bannereissa vetokohteiden alla vilkkuvat kulloinkin tarjolla olevat bonukset, eivätkä kummatkaan jää keneltäkään huomaamatta.

Vetokupongin täyttämistä on helppo seurata oikeasta reunasta ja jos tarvitset asiakaspalvelun apua, saat sitä ylänurkassa sijaitsevasta Asiakastuki-painikkeesta. Sivusto on rakennettu siten, että kaikki tarpeellinen tieto on yhdellä sivulla helposti tutkittavissa. Silmiä on vain liikuteltava vasemmalta oikealle ja päinvastoin. Katse kyllä hakeutuu automaattisesti suuntaan, johon haluat sivustolla navigoida.

Sama tyyli jatkuu selaimessa toimivalla mobiilikasinolla. Erona on, että päävalikot ja vetokohteet tiivistyvät pienemmälle alueelle ja vetokuponki aukeaa ruudun reunan sijaan tabletin tai älypuhelimen alalaitaan. Responsiivinen sivusto muuttaa siis hiukan muotoaan käytettävän laitteen mukaan, mutta ei vaihda teemavärejään tai jätä tärkeitä toiminta pois. Parhaiten vetojen asettaminen onnistuu Chromella, mutta myös Firefox, Opera ja muut selaimet käyvät.

Vedonlyöntisivuston iOS- ja Android-sovellukset näyttävät hyvin samanlaiselta kuin selainversio. Niiden käyttäminen kuitenkin nopeuttaa pelaamista, kun pelitilille päästään laitteen näytöllä olevasta pikapainikkeesta selaimessa navigoinnin sijaan. Toinen sovelluksen käytön tarjoama hyöty on, että sovellus voi lähettää sinulle muistutuksia otteluiden alkamisajasta ja muista live-pelien aikana tapahtuvista kerrointen muutoksista.

Neo.bet ulkoasu

Neo.bet ulkoasu

Käytettävyys

Vedonlyönti on itsessään sen verran monimutkaista, että moni vedonlyöntisivusto, Neo.bet mukaan lukien, on halunnut tehdä panosten asettamisesta mahdollisimman helppoa. Eri kategoriat – urheiluvedot, live-vedonlyönti, tulokset, bonus, info – ovat heti ruudun yläreunassa. Niiden alta näet saman tien yksityiskohtaisempaa tietoa, mistä lajeista on mahdollista lyödä vetoa ja kuinka monta aktiivista vetokohdetta on kulloinkin tarjolla.

Vetokuponki täyttyy sitä mukaan, kun klikkaat kohteita ja välilehteä vaihtamalla voit liikkua yksittäisvetojen, monivetojen, systeemivetojen ja pankkivetojen välillä. Mahdollinen voittosummakin lasketaan automaattisesti ja haluttu panos on nopea valita tarjolla olevista numeropainikkeista. Ole kuitenkin tarkkana kupongin täyttämisessä, sillä jo asetettua vetoa ei voi perua.

Pidämme siitä, ettei Neo.bet käytä sivustollaan turhia mainoksia. Huomio on helppo keskittää vetokohteisiin oli laitteena sitten tietokone, kannettava, tabletti tai puhelin. Jos haluat, voit klikata otteluissa olevaa tähtikuvaketta ja lisätä sen suosikkeihisi. Asetuksista muutat kertoimien esitystapaa, vaihdat kieltä ja teet näkymästä itsellesi sopivan. Lisätietoa vedonvälittäjän toiminnasta löytyy puolestaan sivun alalaidasta. Reiluun ja läpinäkyvään tyylinsä Neo.bet ei piilottele mitään.

VIP-ohjelma

Neo.betillä pelaajia palkitaan nettikasinoiden tapaan heidän uskollisuudestaan ja aktiivisuudestaan sivustolla. Kullanhohtoiset bonuskolikot kertyvät kaikista vedoista, mutta ovat kookkaampia muun muassa suurista panoksista, monen kohteen yhdistelmävedoista ja muista sivuston osoittamista kohteista saatuna. Saat jopa menettämäsi panoksen takaisin kolikoina, jotka voit sittemmin vaihtaa talletusbonuksiin tai bonuksiin ilman talletusta.

Bonuskolikoiden kerääminen kannattaa, sillä niillä on monta hyötyä. Tasojen nousun sijaan Neo.betin VIP-ohjelma palvelee pelaajia jokaisella yli 1.5-kertoimen menevällä vedolla. Bonuskolikoiden määrä on selkeästi näkyvissä vetokupongissa ja voit käyttää edut, kun itsellesi parhaiten sopii. Klikkaus vain ja bonuskolikot aktivoituvat käyttöön pienentäen oikean rahan panosta.

Lisenssi

Neo.bet on ensimmäisiä markkinoille ilmestyneitä Saksan Darmstadt (Hessia) pelilisenssillä toimivia vedonlyöntisivustoja. Se noudattaa saksalaisia pelialaa sääteleviä määräyksiä ja ohjeita pilkun tarkkuudella ja varmistaa, että tulokset ovat reiluja ja vain pelikentän tapahtumista riippuvaisia. EU-lisenssi takaa laillisuuden lisäksi toimivan asiakaspalvelun, häiriintymättömän voittojen maksukyvyn ja nostojen verovapauden. Asialla on kuin onkin suuri merkitys.

Saksan lisenssin saamisen lisäksi sivusto on Malta Gaming Authorityn hyväksymä ja tarkkailema. Pienelläkin lipsahduksella rahapelialaa säätelevien sääntöjen noudattamisesta olisi merkittävät seuraukset eikä Neo.bet varmastikaan halua ottaa riskiä vaivalla hankittujen lupiensa menettämisestä. Pelaajalle tämä mahdollistaa pelaamisen turvallisin mielin ja keskittymisen itse asiaan: vetokohteiden valitsemiseen ja panosten asettamiseen.

Ominaisuudet

 • Betsaamisessa palkitseva bonusohjelma
 • Maltan ja Saksan lisenssit
 • eSports-otteluiden live-stream

MAKSUTAVAT

Neo.bet maksutavat

Neo.bet maksutavat

Talletukset

Talletuksen tekeminen Neo.betille on helppoa ja vaihtoehtoja maksun suorittamiseksi annetaan monia. Nopeasta toiminnasta pitävät suomalaiset pelaajat valitsevat nettipankkitunnuksilla toimivan Trustlyn, joka tekee yhteistyötä useiden kotimaisten pankkien kanssa. Toinen verkkopankkitunnuksilla toimiva makutapa on MuchBetter, mutta suomalaispankkien sijaan se sopii paremmin yhteen saksalaisten rahalaitosten kanssa.

Muita tarjolla olevia, euroilla toimiva rahansiirtotapoja ovat:

 • Visa
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller

Lisäksi Neo.betillä on käytössään oma kuvitteellinen valutta NeoCoin, jonka kautta vedonlyöntiä on mahdollista kokeilla täysin ilmaiseksi. Samanlaista tarjousta ei monellakaan vedonvälittäjällä ole, ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Pääset kokeilemaan, miten veto asetetaan ja jännittämään ottelun edetessä, miten testikierroksellesi käy.

Pienin sivuston hyväksymä talletussumma on 10 euroa ja suurin kertatalletus on asetettu 1 000 euroon. Käsittelykustannuksia Neo.bet ei peri muilta kuin Skrill ja Neteller-talletuksilta. Nettilompakoilla tehdyt talletukset sisältävät nimittäin 3 % lisäkulun. Siirto sujuu kuitenkin yhtä nopeasti kaikilla maksutavoilla ja rahansiirto vedonlyöntisivustolle on täysin turvallinen. Neo.betillä rahat on mahdollista menettää vain väärin menneiden veikkausten vuoksi – ne eivät katoa selittämättömästi kyberavaruuteen tai päädy väärän henkilön lompakkoon.

Kotiutukset

Nostotapa on sivuston sääntöjen mukaan sama, jolla talletuskin tehtiin. Poikkeuksen sääntöön tekee ainoastaan Paysafecard, joka ei tue nostoja lainkaan. Tässä tapauksessa löydät kyllä kassalta vaihtoehtoisen kotiutustavan, jolla nauttia voitoistasi. Ainoastaan NeoCoineilla asetettujen vetojen voitot jäävät kasinolle. Tätä leikkirahaa ei voi kierrättää, vaan se on tarkoitettu vain sivuston testaukseen.

Pienin Neo.betiltä nostettava summa on 20 euroa ja kerrallaan tililtä on mahdollista kilauttaa jopa 10 000–20 000 euroa kerralla. Suurin osa nostoista käsitellään saman tien ja raha saapuu käytettäväksesi 1–3 arkipäivässä. Ilahduttavaa on, että vaikka Skrillillä ja Netellerillä on talletuksen yhteydessä lisäkuluja, on niillä nostaminen ilmaista.

Lisäksi, koska sivustolla on Malta Gaming Authorityn lisenssi, ei voitoista tarvitse maksaa veroja. Suomalaisesta näkökulmasta maksutapojen valikoima on runsas ja rahansiirrot sujuvat tarvittavan pikaisella tahdilla.

Turvallisuus

Neo.bet on varmistanut selustansa jykevällä SSL Secure -salauksella eikä päästä arkaluontoisia tietoja vuotamaan sivustolta minnekään. Henkilö- ja maksutietojen käsittely hoidetaan aina palomuurien takana pankeilta tuttua PCI DSS- protokollaa seuraten, ja vain osalla vedonlyöntisivuston henkilökunnasta on pääsy pelaajien tietoihin.

Muitakin varmoja merkkejä sivuston turvallisuudesta on. Näkyvimmät ovat tietenkin Maltan ja Saksan myöntämät lisenssit, mutta siirtyessäsi sivuston alalaitaan huomaat, että Neo.betillä on arvostettu TÜV-sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että vedonvälittäjä seuraa aina ajantasaisia turvamääräyksiä.

Pelaajien turvallisuutta lisätään tarjoamalla työkaluja vastuulliseen pelaamiseen ja huolehtimalla, että kaikki pelaajat ovat suojaikärajan mukaan yli 18-vuotiaita. Kun sivusto pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi, on kyseessä yksi kasinon monista turvatoimista. Henkilöstö on toimeensa koulutettua ja pystyy reagoimaan kaikenlaisiin tilanteisiin ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelu

Vaikka Neo.betin sivusto on toteutettu sujuvaksi suomeksi, ei kotimaisuus aina yllä asiakaspalveluun asti. On todennäköisempää, että viestiisi vastataan englanniksi kuin suomeksi. Kielimuuri ei kuitenkaan pääse vaivaamaan, sillä koulutettu henkilökunta ratkoo pelaajien kysymykset nopeasti ja tehokkaasti. Live-chatin vastausaika on alle 5 minuuttia ja sähköpostiviestiinkin vastataan mahdollisimman pian – usein saman vuorokauden aikana. Tarjolla on myös takaisinsoittopalvelu, jossa saat puhelun kasinolta itsellesi parhaiten sopivaan aikaan.

Asiakastuki palvelee kello 7:30–23:30 (CET) välisellä ajalla viikon jokaisena päivänä, joten apua on rutkasti saatavilla. Jos kuitenkin haluat etsiä mielessä pyörivään kysymykseen vastausta itsenäisesti, voit kurkistaa sivuston Usein kysyttyä -osioon. Löydät sieltä muun muassa bonuksiin, vetotyyppeihin, nostoihin ja tilin vahvistamiseen liittyviä esimerkkitilanteita. Myös säännöt, ehdot, tietosuojamääräykset ja muu pieni printti on julkaistu ja pelaajien tutustuttavissa milloin tahansa.

Lisäpalvelut

Neo.bet ei tarjoile kasinopelejä tai muutakaan viihdettä kuin ainoastaan vedonlyöntikohteita. Aiheeseen liittyen tarjolla on näppärä tulospalvelu, josta otteluiden ratkaisun voi aina tarkistaa. eSports-lajeja seuraavat pelaajat voivat katsoa kisoja livenä välitettävän yhteyden kautta. Lisäksi lisäpalveluna voidaan pitää nopeaa QR-koodilla hoituvaa sisään kirjautumistapaa ja kaverille sivuston suosittelusta saatavaa 50 euron bonusta. Molemmat ovat pelaajille merkittäviä etuja, joita ei monien kilpailijoiden pelisivustoilla nähdä.

Mukana on myös laaja asetukset-valikko, jolla vetokertoimet, aikavyöhykkeen, selaamistavan ja muut käyttökokemukseen vaikuttavat asiat saadaan räätälöityä itselle sopivaksi. Erikoista on vielä Neo.betin tarjoama Direct Bet Support -palvelu, joka avaa suoran yhteyden asiakaspalveluun selvittämään jotakin vetoasi koskevaa kysymystä

Kokemuksemme vedonvälittäjästä

Vedonlyöntisivusto Neo.bet on rakentanut käyttäjilleen toimivan ja runsaan paketin, josta ei erilaisia bonuksia ja muita vetokupongin täyttöä helpottavia toimintoja puutu. Vetokohteita on kuukausittain jopa 9 000 kappaletta ja joka päivällekin riittää satoja erilaisia ennakkoon tai liveneä pelattavia kohteita. Vetokupongin täyttäminen onnistuu nopeasti kohteita klikkaamalla joko yksittäisvetona, moni-, systeemi- tai pankkivetona. Kuponki näyttää mahdollisen voittosumman jo ennen vedon asettamista ja homma hoituu niin tietokoneella kuin mobiilissakin.

Neo.betin käyttöalusta on täysin responsiivinen ja toimii hyvin selaimessa, mutta jos haluat, voit ladata laitteellesi iOS- tai Android-sovelluksen ja saada sitä kautta arvokkaita ilmoituksia otteluiden alkaessa. Maksuliikenne hoituu turvallisia yhteyksiä pitkin muun muassa nettipankkitunnuksilla, pankkikorteilla ja e-lompakoilla ja voittojen nostaminen on EU:sta saatujen lisenssien ansiosta täysin verovapaata. Vaikka sivusto ei ole täysin loppuun asti suomennettu, on se tutustumisen arvoinen – eikä vain mukavan kohdevalikoiman ja kilpailukykyisten kertoimien ansiosta! Neo.bet jakaa bonuksia sekä uusille että uskollisille asiakkailleen.