Tennisvedoilla bonuksia Librabetillä

Tennisvedoilla bonuksia Librabetillä LIBRABET Offer 100€

Jos pidät tenniksestä ja erityisesti vetojen lyömisestä tennisotteluihin, kannattaa tarkistaa Librabetin tennis-promootio. Saat 10% panoksistasi ilmaisrahana kunhan täytät yksinkertaiset vaatimukset.

150€
Ensitalletusbonuksena 150€ pelirahaa
PELAA NYT
  • Sivustoa on helppo käyttää
  • Bonustarjouksia on monia
  • Pelivalikoiman laajuus yllättää
150€
Ensitalletusbonuksena 150€ pelirahaa
PELAA NYT
  • Sivustoa on helppo käyttää
  • Bonustarjouksia on monia
  • Pelivalikoiman laajuus yllättää
Librabet Anmeldelse

Kymmenen vetoa, Kymmenen prosentin ilmaisveto

Tämä promootio on varsin simppeli, sinun tarvitsee vain asettaa 10 yksittäistä vetoa tenniksen ATP tai WTA peleihin siten, että kunkin vedon kerroin on vähintään 2,0. Tässä promootiossa ei hyväksytä monen vedon yhdistelmiä, eli pelkästään single-kohteita pelaamalla voit lunastaa ilmaisvedon.

Saat asettamistasi panoksista 10% arvoisen ilmaisvedon, eli jos pelasit 10 kappaletta 10€ vetoja, saat 10€ ilmaisvedon, jos taas pelasit yhteensä 500€ edestä, saat 50€ ilmaisvedon. Pienin myönnettävä ilmaisveto on 10€ ja suurin 100€. Ilmaisvedolla saadut voitot on kierrätettävä kolme kertaa (3x) vedoissa joiden minimikerroin on 1,5. Kierrätysaikaa on 30 päivää, ja ilmaisvedon saa tililleen pyytämällä sitä joko live chatin kautta tai sähköpostilla Librabetin asiakaspalvelusta.

Tennisvedoilla bonuksia Librabetillä LIBRABET Offer 100€

Librabet tarjoaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja joka viikko, jos lyöt vetoa tennisotteluista

Voit saada ilmaisvedon miten monta kertaa tahansa, joten erityisesti tenniksen ystäville tämä on aivan upea promootio sillä jokaista 10 vetoa kohden voit saada yhden ilmaisvedon.

Talletusbonuksia uusille asiakkaille ja viikottain

Jos et ole vielä tutustunut Librabetiin, niin suosittelen tarkistamaan raporttimme kyseisestä vedonvälittäjästä (Librabet).

150€
Ensitalletusbonuksena 150€ pelirahaa
  • Rekisteröintivapaa sivusto on nopea käyttää
  • Bonusvalikoimasta löytyy monenlaisia etuja
  • LibraBetin pelivalikoiman laajuus yllättää

Edellämainitun tennispromootion lisäksi Librabet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen enintään 150€ asti, jossa kierrätysvaatimus on kahdeksankertaa (8x) talletus+bonus, vähintään 2,0 kertoimella. Lisäksi tarjolla on viikoittaisia talletusbonuksia, cashback-tarjousta häviöputkessa kärvisteleville ja paljon muita upeita tarjouksia ja promootioita.