LeoVegas Sport Vedonlyönti Kokemuksia ja Arvostelu 2021

Arvostamme: 90/100
 • Runsas valikoima kohteita
 • Maltan pelilisenssi
 • Toimiva mobiilisivusto ja -sovellus

LeoVegas on yksi kasinomaailman tunnetuimmista nimistä, joten ei ole mikään yllätys, että LeoVegas Sport on monen urheilun ja vedonlyönnin ystävän lempiosoite. LeoVegas on viihdyttänyt pelaajiaan jo vuodesta 2012 lähtien, mutta urheiluvedonlyönnistä ovat veikkaajat saaneet nauttia vuodesta 2017. LeoVegas Sport kuuluu suurempaan LeoVegas AB -konserniin, joka on jopa listattu Tukholman pörssiin. Yrityksen päämaja on Maltalla, mutta tekninen osaaminen tulee Ruotsista. Koska LeoVegas on rekisteröity Maltalle, on vedonvälittäjällä Maltan peliviranomaisen MGA:n lisenssi. Luotettava lisenssi takaa suomalaisille lisäksi verovapaat voitot.

LeoVegas Sport panostaa erityisesti mobiililla pelaamiseen, joten sivusto on optimoitu mobiililaitteille. Voit siis pelata joustavasti missä tahansa, kunhan muistat ottaa puhelimen tai tabletin mukaan. Se kannattaa, sillä lajien ja kohteiden määrä saa varmasti hymyn kokeneemmankin pelaajan huulille. Tarjolla on lajeja jalkapallosta tennikseen ja taistelulajeihin, ja vetojen joukosta löydät suosituimmat yhdistelmävedot. Selkeä suomenkielinen sivu ei jätä mitään epäselväksi ja tekee veikkaamisesta mukavaa ja vaivatonta. Lisäksi on luvassa mukavia tarjouksia ja uusille pelaajille tervetulobonuksia. LeoVegasin palkittu urheiluvedonlyönti tempaa sinutkin vauhdikkaasti mukaansa.

SäätöMGA & UK
Vedonlyönti Markkinat
41
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
PalveluLive-Chat, eMail, Hotline
Vedonlyöntisuhde
92%
Maksutavat
Erityiset piirteetSuuri valikoima markkinoita
100€
100% Tervetuliaisbonus

LeoVegasin hyvät ja huonot puolet (meidän kokemuksemme)

LeoVegas Sport on epäilemättä yksi parhaista urheiluvedonlyönnin välittäjistä, joita Suomen markkinoilta löytyy. Sen kertovat jo laaja kohteiden valikoima ja hyvät kertoimet. Puhtaasti suomenkielinen sivusto lisää pelaajan viihtyvyyttä ja välittää luotettavuuden tuntua. Lisäksi löytyy välittäjältä luotettava Maltan lisenssi, joka takaa verovapaat voitot suomalaisille. Veikata voit missä ikinä haluat, sillä LeoVegasin mobiilisivusto ja sovellukset ovat markkinoiden parhaimmistoa. Vaikka sivuston käytettävyys on huippuluokkaa, on pöytäsivusto ehkä vähän liiankin tylsä. Kyllä, tämä on ainoa miinus, jonka keksimme LeoVegas Sportista!

 • Kohteiden ja lajien runsas valikoima
 • Maltan pelilisenssi
 • Huippuluokan mobiilisivusto ja sovellus
 • Sivuston ulkoasu on tylsähkö

Mitä kohteita LeoVegas Sportin valikoimiin kuuluu?

LeoVegas Sports Mita Tarjoaa

LeoVegas Sports Mita Tarjoaa

LeoVegas Sportin kohteiden luettelu olisi uuvuttavaa, sillä niitä on tarjolla niin suuri määrä. Lajien joukosta löydät tietenkin lajeista suosituimman – jalkapallon. Jalkapallon kohteita on arvokisoista aina eri maiden liigoihin. Pelattavina on useimpien maiden korkeimpien sarjojen lisäksi myös alempia divareita. Toinen laajasti edustetuista lajeista on tennis. Viikoittain kohteiden joukosta löytyy niin suuria ATP- ja WTA-turnauksia kuin pienempiä, Challenger- ja ITF-tason turnauksia. Kaksinpelin lisäksi vetoa voi lyödä myös nelinpelistä. Näiden kahden suurlajin lisäksi on tarjolla lähes 40 lajia, koripallo, golf ja yleisurheilu mukaan lukien.

 • Jalkapallo
 • Tennis
 • Koripallo
 • Golf

Suomalaiset ilahtuvat erityisesti siitä, että LeoVegas Sport mahdollistaa myös miesten ja naisten Superpesiksestä vedonlyömisen. Jääkiekon puolella on tarjolla Suomen Liigaa, mutta jääkiekkofanit kaipaisivat varmasti Mestiksen kohteita valikoimaan. Kohteiden lisäksi myös vetojen määrä LeoVegas Sportilla on suuri. Perinteistä pitävät voivat pelata pitkävetoa eli 1X2-vetoa. Tasoitusvedon avulla taas altavastaaja saa hieman tasoitusta peliin, jolloin suosikkia voi veikata paremmalla kertoimella. Lisäksi on jo etusivulla lueteltuna päivän erikoiset, eli yhdistelmävedot parhailla kertoimilla. Vedonrakentajan avulla on mahdollista koota oma yhdistelmäveto 12 eri kohteesta.

Vedonvälittäjät saattavat asettaa joitain rajoituksia kertoimia varten. Rajoitukset voivat koskea esimerkiksi panoksen maksimisuuruutta tai yhdistelmävetojen suurinta mahdollista kerrointa. LeoVegas Sportin sivuilla ei kuitenkaan ole mainintaa rajoituksista. Rajoitukset eivät ole täysin yksiselitteisiä, vaan ne riippuvat pitkälti siitä missä asut ja mitä kohdetta juuri silloin haluat pelata. Näin paras tapa saada selvyys juuri sinua ja sinun vetoasi koskeviin rajoituksiin on ottaa yhteyttä LeoVegasin asiakaspalveluun. Näin saat selvän vastauksen kysymykseen, etkä joudu arvuuttelemaan mahdollisia kertoimia koskevia rajoituksia tai ehtoja.

Erikoisvedot

Erikoisvedot tuovat jännitystä peliin niille vedonlyöjille, jotka haluavat lyödä vetoa muusta kuin ottelun lopputuloksesta. LeoVegas Sportin valikoimassa erikoisvetoja on jopa yli 40 kappaletta. Niihin kuuluvat esimerkiksi veto kulmapotkujen ja korttien määrästä yli/alle-vetona. Jos uskot tietyn pelaajan tekevän rikkeen, voit veikata kyseisen pelaajan saavan kortin. Voit myös lyödä vetoa siitä, tuleeko pelissä rangaistuspotku, ja laukaistaanko siitä maali. Jos uskot, että sinulla on ottelun tapahtumat hyvin hallussa jo ennen pelin alkua, kannattaa ehdottomasti lyödä veto ensimmäisen maalin tekijästä tai veikata pelaajien kokonaismaalimäärää.

LeoVegas Sport Kertoimet

LeoVegas Sports Kertoimet

LeoVegas Sports Kertoimet

Kohteiden lisäksi ovat kertoimet olennaisin osa vedonlyöntiä. Ne nimittäin kertovat siitä, millä kertoimella voit saada vedosta rahasi takaisin. Koska LeoVegas Sport on tunnettu toimija, on ilmiselvää, että myös sen kertoimet ovat kilpailukykyiset muiden suurten vedonvälittäjien kanssa. Kertoimien puolesta siitä voikin tulla suuri ja johtava toimija Suomen vedonlyöntimarkkinoilla. Suurimman lajin, eli jalkapallon eri kertoimet vetävät vertojaan Suomessa toimiville alan jättiläisille. Niin tekevät myös tenniksen suosituimpien kohteiden kertoimet. Hyvä merkki on, että hyviä kertoimia riittää pienemmillekin lajeille, kuten e-urheilu.

Boostit, eli tehosteet, tuovat hieman ylimääräistä tehostetta kertoimiin. Niiden avulla voit siis päästä kiinni suurempiin voittoihin, jos veikkauksesi osuu oikeaan. Jatkuvia, samoja kohteita koskevia tehosteita ei LeoVegas Sportilla ole tarjolla. Päivittäin vaihtuvia tehosteita sen sijaan on tarjolla. Niihin pääset käsiksi helposti vedonlyönnin etusivulla. Löydät etusivulta sarakkeen, jossa lukee päivän erikoiset. Sitä klikkaamalla näet kyseisenä päivänä tarjolla olevat boostit. Erikoistarjouksena tarjottavat tehosteet eivät ole yksiselitteisiä. Vedot voivat koskea niin ottelun lopputulosta kuin tiettyjen pelaajien tekemiä maaleja.

Kirjoitushetkellä on tarjolla esimerkiksi seuraavia boosteja jalkapalloon. Veto, jossa sekä Roberto Firmino että Lionel Messi tekevät maalin tietyssä ottelussa. Tuolle vedolle kerroin on mukavat 4.25. Toinen boosti koskee vetoa, jossa sekä Kolumbian, Uruguayn että Saksan tulisi voittaa tuleva ottelunsa. Kyseiselle vedolle kerroin on jopa 8. Tehostettuja kertoimia on päivän erikoisten joukossa vain jalkapalloon. Lisäksi vedot, joihin kertoimien tehosteita on tarjolla, ovat käytännössä yhdistelmävetoja. Jos sinulla on siis mielessä tietty tapahtuma tai turnaus, johon haluaisit hieman boostia, kannatta päivän erikoisia pitää silmällä.

Tarjoukset / Bonukset / Kampanjat

LeoVegas Sports Bonukset

100% Tervetuliaisbonus jopa 100€

Kun kaipaat hyvää kampanjaa tai bonusta, on LeoVegas Sport ehdottomasti oikea osoite. Tämä vedonvälittäjä nimittäin tietää, miten palkita asiakkaitaan. Tervetulobonus yksin on oiva syy liittyä LeoVegas Sportin jäseneksi. Uusilla vedonlyöjillä on nimittäin mahdollisuus saada ensitalletus tuplana. Se voi tarkoittaa jopa 100 euroa bonusta, jota voi käyttää suurempien voittojen tavoitteluun. Tarjolla on myös vaihtuvia kampanjoita, joiden avulla voit saada lisäboostia tietyn lajin turnaukseen. Kampanjoiden avulla on mahdollista saada korotusta voittoihin tai nimensä Hall of Fame -listalle.

 • Tervetulobonus
 • Hall of Fame -kampanja

Tervetulobonus

LeoVegas Sport tuplaa tekemäsi ensitalletuksen. Talleta vähintään 10 euroa ja saat 10 euron vedonlyöntibonuksen. Kun talletat 50 euroa, saat puolestaan 50 euroa vedonlyöntibonusta. Enimmillään voit tallettaa jopa 100 euroa, jolloin saat maksimibonuksen, eli hurjat 100 euroa. Kun rekisteröimisen jälkeen haluat käyttää tervetuliaistarjouksen, mene sivulle ’Omat tarjoukset’ ja valitse sieltä tarjouskortti, jossa on maininta tervetuliaistarjouksesta.

Hall of Fame

Hall of Fame -listalle pelaajat voivat päästä tekemällä oikeaan osuvia veikkauksia. Nimittäin ne pelaajat, jotka saavuttavat korkeimman nettovoiton, korkeimman voittokertoimen yhdellä voittavalla kupongilla tai korkeimman voiton enimmillä valinnoilla pääsevät osaksi Hall of Famea! Kunnian lisäksi on tarjolla rahaa, sillä joka kun lopussa saa listan ensimmäinen 250 euroa.

Vip Experience

Pelaajat saavat mahdollisuuden kokea todellisen VIP-tason kokemuksen kuulumalla LeoVegas Sportin VIP-ohjelmaan. Siihen kuulut automaattisesti keräämällä pisteitä jokaisesta oikealla rahalla tehdystä vedosta. Pisteitä keräämällä voit nousta tasolta toiselle. Palkintona on kuukausittaisia arvontoja ja muita ainutlaatuisia VIP-tason yllätyksiä.

Talletus veto100€+LeoVegas Sport Bonus100€=Leikkiä200€

LeoVegas Sport Live-vedonlyönti

LeoVegas Sports Live Vedonlyonti

LeoVegas Sports Live Vedonlyonti

Live-vedonlyönti tekee urheilun seuraamisesta jopa jännittävämpää kuin normaalisti, sillä vetoja tehdään tapahtuman ollessa käynnissä. Voit siis seurata ottelua ja sen tilanteita ja samalla tehdä vetoja sen mukaan, miltä peli näyttää. Koska pelin tilanteet kehittyvät jatkuvasti, kehittyvät myös vedon kertoimet. Näin voitkin käyttää hyväksi omaa asiantuntijuuttasi ja taustatietoa veikatessasi. Live-vetoihin on tarjolla LeoVegas Sportin kattavat tilastot, jotka tekevät ottelun ennakoimisesta helpompaa. Eri live-kohteet näet kätevästi vedonlyönnin etusivulla. Voit jaotella ne lajin mukaan, tai katsoa suoraan, mitkä kohteet LeoVegas on määritellyt sen hetken parhaiksi kohteiksi.

LeoVegas Sportin uutuutena on livestriimaus, jonka avulla vedonlyöjä voi seurata peliä livenä. Ehtona on, että olet asettanut vedon kyseiseen peliin ainakin 24 tuntia ennen pelin alkua. Sinulla tulee myös olla tarpeeksi varoja pelitililläsi, jotta voit katsoa ottelua suoraan. Kaikkia lajeja ei LeoVegas valitettavasti tarjoa, mutta kohteita on tarjolla yli 30. Jalkapallon ystävä voi nauttia esimerkiksi Mestareiden liigan ja Eurooppa-liigan karsinoista sekä lukuisista kansainvälisistä sarjoista. Tenniksen ystäville löytyy sekä WTA:n että ATP:n turnauksia. Suomalaiset viihtyvät jääkiekon mestarien liigan eli CHL:n parissa.

Mobiili

LeoVegas Sports Mobiilipelaaminen

LeoVegas Sports Mobiilipelaaminen

Kiireisessä arjessa on yhä tärkeämpää, että vedonvälittäjän toiminnot ovat käytettävissä pöytäkoneen lisäksi myös mobiilissa. LeoVegas onkin niin kasinon kuin urheiluvedonlyönnin saralla todellinen mobiilisivuston pioneeri. Sen mobiilituote on luotu huipputeknologiaa hyödyntäen ja tuloksena on mobiilisivusto, joka on nopea, saumaton ja kaikin puolin helppo käyttää. Sinun ei tarvitse ladata sovellusta mobiilissa veikataksesi, vaan sivusto on valmiiksi optimoitu mobiililaitteelle. Käytettävissä on kaikki samat toiminnot kuin pöytäversiossakin. Voit käyttää sitä sekä Android että iOS-laitteilla, oli sinulla sitten käytössäsi puhelin tai tabletti.

LeoVegas tarjoaa pelaajilleen myös sovelluksen, jonka avulla pelata. Kasinosovellus on takuulla laadukas, sillä se on saavuttanut Best Native App -palkinnon vuoden 2017 EGR-gaalassa. Näin voidaankin olettaa, että myös LeoVegas Sport -sovellus on huippulaatua. Sovelluksesta on olemassa oma versio sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmän puhelimille. Apple-käyttäjät voivat ladata sovelluksen App storesta, kirjautua sisään sovellukseen ja ruveta oitis lyömään vetoa. Androidin käyttäjät joutuvat puolestaan näkemään hieman enemmän vaivaa. Koska Google Play ei salli vedonlyöntisovelluksien latausta, tulee sinun ladata sovellus suoraan LeoVegasin sivuilta.

Ulkoasu

LeoVegas Sports Ulkoasu

LeoVegas Sports Ulkoasu

Yksinkertaisuus on valttia LeoVegasilla. Sivuston ulkonäkö vie suoraan urheilutunnelmiin, sillä sivuston taustalla on jalkapallostadionin kuva. Muuten värimaailma noudattaa samaa teemaa kuin LeoVegasin kasinokin – väreinä nähdään tuttuun tapaan oranssia, valkoista ja mustaa. Etusivulla voit todella helposti vaihtaa kasinon, livekasinon ja urheiluvedonlyönnin välillä, jos niin haluat. Yksinkertaiset linkit sivun yläreunan valikossa johdattavat sinut joko asiakastukeen, kampanjoiden etusivulle ja palauttamaan unohtunutta salasanaa. Lisäksi yläreunan valikossa on mahdollisuus kirjautua omalle tilillesi. Uudet asiakkaat taas voivat helposti luoda tilin klikkaamalla “Luo tili” -painiketta samaisessa ylävalikossa.

Kuten totesimme jo aikaisemmin, LeoVegas Sportin sivusto toimii saumattomasti mobiililla. Siksi ei varmasti tule yllätyksenä, että mobiiliversio on kuin pienversio pöytäsivustosta. Itse asiassa mobiilissa sivusto näyttää jopa tyylikkäämmältä ja paremmin toimivalta kuin pöytäkoneella! Ulkonäkö noudattaa pitkälti samaa teemaa kuin pöytäsivusto ja sama oranssi väri piristää vedonlyöntiä. Yläreunassa voit helposti valita kasinon, livekasinon ja urheiluvedonlyönnin välillä. Oikeassa yläreunassa voit kirjautua omalle tilillesi ja aloittaa veikkaamisen. Alavalikossa on esimerkiksi hakulomake, kun vasemmanpuolisesta pudotusvalikosta pääset selaamaan lajien ja kohteiden kirjoa.

Kuten arvata saattaa, noudattaa myös erillinen, ladattava mobiilisovellus samaa teema kuin pöytä- ja mobiilisivustot. Niiden tavoin on sovelluskin toimiva, helppokäyttöinen kokonaisuus. Sovelluksen oranssissa ylätunnuksessa komeilee LeoVegasin leijonasymboli. Sen oikealla puolella on jälleen kirjautumisnappi, jonka avulla pääset käsiksi kaikkiin mahtaviin ominaisuuksiin. Sovelluksen vasemmassa reunassa on pudotusvalikko, josta saat kaikki tarvittavat tiedot ja toiminnot. Siellä on kaikki tarjolla olevat kohteet ja pääset myös klikkaamaan itsesi asiakaspalveluun tai usein kysyttyjen kysymyksien pariin, jos vedonlyönnin suhteen herää kysymyksiä. Samasta valikosta näet myös mahdolliset bonukset ja tarjoukset.

Käytettävyys

Käytettävyys LeoVegas Sportin kaltaisella vedonvälittäjällä ei voi olla muuta kuin hyvä. Sivusto toimiikin moitteettomasti ja sitä on vaivaton käyttää. Kun sivusto on ulkonäöltään varsin yksinkertainen, on ilmiselvää, että myös sen käytettävyys on hyvä. Oranssin ja valkoisen yhdistelmä takaa sen, että linkit tunnistaa helposti. Linkkejä ei etusivulla ole liikaa, vaan on helppo päättää, mitä linkkiä missäkin tilanteessa tulisi klikata. Esimerkiksi asiakastuki-linkkiä klikkaamalla pääset selkeästi jaoteltuun UKK-osioon, joka tarjoaa vastauksen kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Johdonmukainen UKK-osio onkin jokaisen vedonlyöjän ystävä.

Sisäänkirjautumisen mahdollisuus tarjotaan selkeänä jo etusivulla, samoin kuin tilin luominen. Ylävalikossa niiden linkkejä on vaikea olla huomaamatta. Kyseisten linkkien vieressä on vastaus myös luultavasti tavallisimpaan ongelmaan nettivedonlyönnissä: salasanan unohtaminen. Näin saat vastauksen kyseiseen ongelmaan helposti. Kohteiden selaaminen ja vetojen tekeminen onnistuu kätevästi. Selatessa kohteita uudet kohteet latautuvat sekunnissa. Sivujen pyöriminen on sulavaa, eikä mikään takkuile. Myös mobiilisivuston ja sovelluksen käytettävyys on korkeaa tasoa. Nopeudellaan mobiilisivusto ei kuitenkaan ole aivan sovelluksen tasolla, joten se alentaa hieman käytettävyyttä. Tämä ei kuitenkaan häiritse vetojen tekemistä.

LeoVegas Sport VIP-ohjelma

LeoVegas Sports VIP Ohjelma

LeoVegas Sports VIP Ohjelma

Kaikki vedonvälittäjät tietävät, että parhaista asiakkaista kannattaa pitää erityisen hyvää huolta. Sen tietää tietenkin myös LeoVegas Sport, jonka VIP Experience -ohjelman avulla voit tuntea itsesi todella tärkeäksi! Tarjolla on esimerkiksi erityisiä palkintoja ja arvontoja. Kirjauduttuasi voit nähdä edistymisesi sivun yläkulman VIP taso -palkista. Se päivittyy automaattisesti jokaisen oikealla rahalla tekemäsi vedon jälkeen. Kannattaa muistaa, että jos haluat osallistua VIP-ohjelmaan, tulee sinun profiilissasi valita, että haluat vastaanottaa LeoVegasilta markkinointia. He kuitenkin lupaavat lähettävänsä sinulle vain parhaita tarjouksia, mihin voinee luottaa.

VIP-taso nousee luonnollisesti sitä myötä, mitä enemmän pelaaja panostaa. VIP-asiakkaat voivat hyötyä esimerkiksi kuukausittaisesta palkintoarvonnasta. Siinä arvotaan uusimpia Applen tuotteita ja ainutlaatuisia VIP-kokemuksia. Esimerkiksi kirjoitushetkellä on arvonnassa tarjolla 250 euron lahjakortti LeoVegasin omaan kauppaan. Palkintoja jaetaan yksi jokaisessa tasoluokassa, mutta arpoja vai ansaita useampia, riippuen tasoluokasta. Lisäksi lupaa LeoVegas parhaille asiakkaille kutsuja ainutlaatuisiin VIP-tapahtumiin ja uniikkeja syntymäpäiväpalkintoja. Parhaat VIP-asiakkaat saavat käyttöönsä myös asialleen omistautuneet Account Managerit sekä henkilökohtaiset maksu- ja nostopalvelut. Vedonlyönnin keskittäminen LeoVegasille kannattaa.

Lisenssi

LeoVegas Sports Pelilisenssi

LeoVegas Sports Pelilisenssi

Lisenssi on tärkeässä asemassa sekä kaikille vedonvälittäjille että pelaajille. Se nimittäin takaa sivuston turvallisuuden lisäksi sen, että joku valvoo sen toimintaa. Toimijalle myönnetty lisenssi kertoo myös paljon sen toiminnan luotettavuudesta. LeoVegas Sport on jo tunnettu toimija nettivedonlyönnin maailmassa. Yrityksenä se on rekisteröity Maltalle, joten sillä on Maltan rahapeliviranomaisen (MGA) myöntämä lisenssi. Kyseinen lisenssi on yksi alan halutuimpia ja arvostetuimpia. Lisenssi tarkoittaa, että vedonvälittäjän toimintaa valvoo Maltan valtio. Näin MGA:n lisenssi on tarjolla olevista lisensseistä yksi läpinäkyvimmistä.

Koska Malta sijaitsee EU:ssa, takaa MGA:n lisenssi myös sen, että kaikki suomalaisten LeoVegas Sportilla saavuttamat voitot ovat verovapaita. Tämä saa varmasti hymyn paatuneemmankin pelaajan huulille, sillä verottaja ei koske LeoVegasilla voitettuihin rahoihin. MGA:n lisenssin lisäksi valvoo muutamien maiden omat rahapeliviranomaiset LeoVegas Sportin toimintaa. Iso-Britanniassa näin tekee paikallinen peliviranomainen (Gambling Commission), Tanskassa toimintaa valvoo niin ikään paikallinen rahapeliviranomainen (Spillemyndigheden). Vaikka suomalaisille pelaajille Maltan lisenssi on aivan riittävä, herättää se kuitenkin luottamusta ja turvallisuudentunnetta, että toimijalla on useampi lisenssi.

Ominaisuudet

 • Livestriimaus
 • Tervetulobonus ja vaihtuvat kampanjat
 • Laaja valikoima kohteita

MAKSUTAVAT

LeoVegas Sports Maksutavat

LeoVegas Sports Maksutavat

Talletukset

Jotta pääset nauttimaan LeoVegasin Sportin lukuisista vetokohteista, tulee sinun tietenkin ensin tallettaa pelitilillesi rahaa. Siihen on onneksi tarjolla useita vaihtoehtoja ja talletukset ovat aina maksuttomia. Talletustapoja ei ole tarjolla loputonta määrää, mutta tässä tapauksessa laatu todellakin korvaa määrän. Talletuksia voit tehdä suosittujen luotto- ja debit-korttien, kuten Visan ja Mastercardin, avulla. Lisäksi on mahdollista käyttää verkkolompakkoja, joita ovat Skrill ja Neteller. Zimpler taas tarjoaa yksinkertaisemman vaihtoehdon tehdä talletuksia suoraan puhelimen kautta. Zimpler voidaan joko yhdistää luottokorttiin, mutta vaihtoehtoisesti voit maksaa myös laskulla.

Suomalaisille kätevän tavan tehdä talletuksia tarjoaa Trustly-palvelu. Sen avulla voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi omalle tilillesi ja tehdä talletuksen suoraan omasta verkkopankista. LeoVegas Sport hyväksyy talletustavaksi myös Paysafecardin. Se tarjoaa mahdollisuuden maksaa kortilla, johon on ennakkoon talletettu rahaa. Se voi tuntua turvallisemmalta vaihtoehdolta, jos sinulla ei ole luottokorttia tai et jostain syystä halua käyttää sitä. Kaikkia talletustapoja käyttäen näkyvät rahat pelitililläsi erittäin nopeasti, korkeintaan 10 minuutissa. Minimitalletus on 10 euroa, mutta voit tallettaa rahaa niin usein kuin haluat.

Kotiutukset

Ennen kuin haluat nostaa rahaa pelitililtäsi, saattaa LeoVegas Sport pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Se onnistuu vaivattomasti lisäämällä profiiliin kopion kuvallisesta henkilötodistuksestasi, kuten ajokortista tai passista. Tilin varmentaminen tehdään mahdollisimman nopeasti. Nostot tehdään ensisijaisesti samalle maksutavalle, jolla myös talletus on tehty. Jos siis haluat nostot tietylle tilille tai kortille, kannattaa se varmistaa käyttämällä kyseistä tapaa myös talletuksessa. Nostoa käsitellään ensin LeoVegasin puolesta korkeintaan 24 tuntia, minkä jälkeen se lähtee kotiutukseen. Se, miten nopeasti rahat näkyvät tililläsi, riippuu pitkälti kotiutustavasta, eikä LeoVegas voi vaikuttaa siihen.

Verkkolompakot tunnetaan nopeista kotiutuksista. Niissä siirtoaika on korkeintaan 24 tuntia, mutta perillä ne voivat olla jo saman päivän aikana. Pisimmillään joudut odottamaan rahoja viisi arkipäivää, jos kotiutat rahoja luottokortille. Sekä kyseisillä kotiutustavoilla että Zimplerillä ja Paysafecardilla kotiutus kestää keskimäärin 2-5 arkipäivää. Trustlyn kautta nostoja tehdessä näkyvät rahat pankkitililläsi yleensä vuorokauden aikana, usein välittömästi. Nostoja voi tehdä kuukaudessa kolme ilman erillistä lisämaksua. Jos haluat nostaa rahaa useammin, peritään niistä 3 euron maksu/kerta. Minimikotiutus kerralla on 20 euroa, kun maksimi taas on 20 000 euroa.

Turvallisuus

LeoVegas Sports Turvallisuus

LeoVegas Sports Turvallisuus

Laadukkaana vedonvälittäjänä huolehtii LeoVegas Sport myös turvallisuudestasi. Näin se tekee, oli kyseessä sitten vedonlyönnin turvallisuus ja oikeudenmukaisuus tai henkilötietojen salassapito. Vedonlyönnin turvallisuuden ja onnistumisen takaa jopa kolme EU:n alueen sisällä myönnettyä rahapelilisenssiä. Lisäksi kunnioittaa LeoVegas tietosuojaasi ja sitoutuu henkilötietojesi suojaamiseen kaikissa tilanteissa. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Maltan tietosuojalakia sekä Euroopan parlamentin ja neuvoston asettamaa GDPR-asetusta. Täyttääkseen GDPR-asetuksen vaatimukset huolehditaan LeoVegasilla turvallisuudestasi monilla teknisillä valvontakeinoilla. Koko järjestelmässä käytetään aina standardin mukaisia salaustekniikoita. Tietoja kerätään vain tarkoituksena tarjota sinulle palveluita.

Pääsyn henkilötietoihin, jotka sinusta on kerätty, saavat vain työntekijät, edustajat, alihankkijat ja muut kolmannet osapuolet, joilla on liiketoiminnan vuoksi tarve käyttää tietoja. Kannattaa muistaa, että vedonvälittäjiä koskevat tietyt juridiset velvollisuudet koskien esimerkiksi rahanpesun torjuntaan ja petoksien tunnistamiseen ja estämiseen. Juuri siksi tietyt toimet, kuten henkilöllisyyden varmistaminen henkilötodistuksella, ovat välttämättömiä. Se tehdään oman turvallisuutesi vuoksi, että varat päätyvät varmasti sinulle, eikä henkilöllisyyttä ole anastettu. Vetoa lyödessä tulee myös muistaa käyttää maalaisjärkeä. Valitse turvallinen salasana, jota et anna kenellekään muulle.

Asiakaspalvelu

LeoVegas Sports Asiakaspalvelu

LeoVegas Sports Asiakaspalvelu

Jos vetoja asettaessa herää kysymyksiä, kannattaa suosiolla kääntyä LeoVegas Sportin asiakaspalvelun puoleen. Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee päivittäin klo 10:00-03:00 Suomen aikaa. Etusivun alareunassa oranssi, kysymysmerkillä varustettu Apua-painike yhdistää sinut asiakaspalvelijalle. Chatin avautuessa ilmoittaa se, että kysymyksiin vastataan aina 24 tunnin kuluessa, mutta meidän kokemuksemme mukaan toimii asiakaspalvelu todellisuudessa paljon ripeämmin. Jos kuitenkaan vastausta ei kuulu ja sinulla on tarve saada kiireellistä apua, voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse. LeoVegasiin saat yhteyden käyttämällä ilmaista puhelinnumeroa ja soittamalla +358 8000 43 33.

Jos asiasi on niin pitkä, että chatin sijasta haluat lähettää sähköpostia, onnistuu se myös. Sähköpostiosoite, johon voit kirjoittaa suomeksi, on [email protected] Lisäksi, jos hätä iskee vaikka keskellä yötä, voit sivuston kautta myös ottaa yhteyttä ruotsinkieliseen tai englanninkieliseen tukeen, sillä ne ovat auki 24/7, eli vuorokauden ympäri. Jos sinulla herää kysymyksiä, on hyvä idea myös ensin kääntyä sivuston asiakastuki-valikon puoleen. Sinne on koottu kattavasti useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, ja on suuri todennäköisyys, että myös vastaus juuri sinun kysymyksesi löytyy.

Lisäpalvelut

Jos pidät urheiluvedonlyönnin lisäksi myös kasino- ja kolikkoepelistä, olet todellakin oikeassa paikassa. LeoVegas tarjoaa vedonlyönnin lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia pelejä. Mikä parasta, ne ovat kaikki tarjolla samalla sivustolla ja voit käyttää pelaamiseen samaa tiliä. Jos haluat vaihtaa urheiluvedonlyönnistä kasinon tai live casinon puolelle, onnistuu se helposti etusivulla olevien linkkien kautta. Kuten LeoVegas Sport, on kasinokin taattua laatua, ja löydät sieltä parhaat kolikko-, pöytä- ja live casino -pelit. Monet pelit on tehty yksinoikeudella LeoVegasille, eli niitä ei ole pelattavana missään muualla.

Kokemuksemme LeoVegasilla

Kokemuksemme LeoVegasilla Sportilla on positiivinen, ja on helppo ymmärtää, miksi siitä on kasinon lisäksi tulossa varteenotettava toimija myös urheiluvedonlyönnin saralla. Laaja valikoima kohteita ja kilpailukykyiset kertoimet houkuttelevat pelaamaan. LeoVegas Sportin uutuus on sen livestriimaus-palvelu, jossa voit katsella pelejä suorana samalla, kun teet veikkauksia. Tämä kuulostaa lyömättömältä yhdistelmältä! Myös mobiilisivusto ja sovellus ovat huippuluokkaa, mikä tarkoittaa, että voit ottaa urheiluvedonlyönnin mukaasi minne ikinä menet. Erityisesti mobiilisivustoa kannattaa kokeilla, jotta ymmärtää itse, miten hyvin toimiva se todellisuudessa on.

Selkeä sivusto, jossa kaikki tieto on helposti tarjottavissa, helpottaa vedonlyöntiä suuresti. Meidän on kuitenkin pakko huomauttaa, että selvyydestään huolimatta saattaa sivusto vaikuttaa hieman yksinkertaiselta. Se kaipaisikin selvästi ripauksen moderniutta tai innovaatiota ollakseen täyden kympin sivusto. Kuitenkin, pieni innovatiivisuuden puute ei meitä haittaa. LeoVegas Sportilla on kuitenkin Maltan myöntämä pelilisenssi, jolloin kaikki suomalaisten voitot ovat verovapaita, mikä tekee pelaamisesta huomattavasti mukavampaa. Jos et ole sitä jo tehnyt, kannattaa LeoVegas Sport ottaa kokeiluun heti. Siihen motivoivat myös tervetulobonus, jonka avulla saat jopa 100 euroa pelirahaa.

Vastaa