Vedonlyöntikertoimet – Miksi kerroinvertailu on tärkeää vedonlyöjälle?

Saattaisi helposti luulla, että nykyään kun lähes kaikki informaatio on saatavilla Internetin kautta lähes milloin tahansa, olisivat myös vedonlyöntisivustojen vedonlyöntikertoimet joko täysin samoja tai lähellä toisiaan. Näin ei kuitenkaan ole, vaan missä tahansa tapahtumassa yksittäisten vedonlyöntisivustojen kerrointarjonta voi poiketa toisistaan huomattavastikin.

Siksi onkin tärkeää, että ennen vedon asettamista vedonlyöjä tarkistaa vähintään muutaman eri tarjoajan kertoimet ja lyö vetoa sen tarjoajan kautta, joka tarjoaa kyseiselle vedolle parhaan kertoimen.

Betting24.fi kerroinvertailu

Betting24.fi tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan vertailla kertoimia parhaiden Suomeen vetoja tarjoavien vedonvälittäjien kesken. Betting24.fi kerroinvertailusivulla voit nähdä kullakin hetkellä parhaan tarjolla olevan kertoimen haluamaasi otteluun, ja voit halutessasi filtteröidä näkyviin vain tiettyjen sarjojen ottelut. Klikkaamalla ottelun kertoimia, saat esiin kokonaisvertailun josta näet mitä kertoimia kukakin vedonvälittäjä otteluun sillä hetkellä tarjoaa.


 Top 10 Vedonlyöntisivustot

Valitse parhaat Vedonlyöntikertoimet

Käyttämällä Betting24.fi tarjoamaa kerroinvertailua on pelaajan todella helppoa valita markkinoiden parhaat Vedonlyöntikertoimet ilman työlästä kertoimien läpikäyntiä. Ei tarvitse kuin avata  jkerroinvertailusivu a katsoa kuka tarjoaa parasta kerrointa juuri sinun haluamaasi otteluun. Näin voit pelata jokaiseen otteluun parhaan kertoimen.

Odds selection

Kannattaako minun vertailla kertoimia vaikka olen tyytyväinen nykyiseen vedonvälittäjääni?

Todellakin kannattaa, tässä muutamia esimerkkejä miksi.

Et kieltäytyisi ilmaisesta rahasta

Kerroinvertailun käyttäminen ja parempien kertoimien löytäminen on täysin sama asia, kuin jos löytäisit maasta rahaa. Oletetaan vaikka, että olet pelannut nykyisellä vedonvälittäjälläsi jo pidemmän aikaa, ja he tarjoavat Suomen ja Ruotsin väliseen jääkiekko-otteluun kertoimia 2 – 2,5 – 1,7, olet päättänyt että tässä pelissä kannattaa panostaa Suomen voitolle, ja toinen vedonvälittäjä tarjoaisikin vastaavasti kertoimia 2,2 – 2,2 – 1,8. Tässä tapauksessa vaihtamalla parempaa kerrointa tarjoavaan vedonvälittäjään voittaisit 10% enemmän mikäli Suomi voittaisi ottelun, 100€ panoksella tämä tarkoittaa 220€ voittoa 200€ sijaan.

Enemmän pelikelpoisia kohteita

Vertailemalla kertoimia voit löytää enemmän kohteita joita pelata. Mikäli nykyinen vedonvälittäjäsi tarjoaa mielestäsi hieman liian matalia kertoimia johonkin otteluun, voi joku toinen yhtiö tarjota juuri sen verran korkeampia kertoimia, että kyseinen ottelu muuttuukin mielestäsi pelikelpoiseksi.

LIVE SCORE ENGLISH EU. LEAGUE

LIVE SCORE: LIVETULOKSET

Kerroinvertailu on hyvä tapa tutustua uusiin vedonvälittäjiin

Vertailemalla kertoimia, etenkin sinulle hieman tuntemattomissa lajeissa, voit löytää uusia vedonvälittäjiä joista et ollut ennen kuullutkaan. Tätä kautta voi avautua paljon uutta pelattavaa ja hyviä pelikohteita. Jos olet esimerkiksi pelannut pitkään lähinnä jääkiekkokohteita, voit löytää jääkiekkosarjojen tauolla uutta pelattavaa tutkimalla, kuka vedonvälittäjä tarjoaa parhaita kertoimia esimerkiksi jalkapallokohteisiin.

Tarjoaako Betting24.fi kerroinvertailuja kaikille Suomessa saatavilla oleville vedonlyöntisivustoille?

Betting24.fi tarjoaa kerroinvertailun kaikille niille Suomessa tarjolla oleville vedonlyöntisivustoille, jotka täyttävät tiukat kriteerimme. Kun vedonvälittäjä täyttää vaatimuksemme, voivat vedonlyöjät olla varmoja siitä, että kyseinen sivusto lisätään kerroinvertailuumme.

122€
100% Tervetuliaisbonus jopa 122€
50€
200% starter-bonus 50€ asti
100€
100% tervetulobonus aina 100 euroon
100€
100% talletusbonus jopa 100 € asti