Betwinner antaa potkua urheiluvedonlyöntiin

Arvostamme: 82/100
  • Sivuston kustomointimahdollisuus
  • Upea kampanja- ja bonusvalikoima
  • Runsaasti talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja

Varsin asiallisen ja tyylikkään oloinen sivusto Betwinner.com kehuu olevansa yli 400 000 online-vedonlyöjän valinta maailmanlaajuisesti. Monien luottaessa siihen, täytyy sivuston tarjota erinomaiset puitteet vedonlyönnille. Tässä artikkelissa tutustumme näihin tarkemmin. Kansainvälisyyden huomaa heti kielivalikoimaa tarkastellessa; sivusto on tarjolla peräti 51 kielelle optimoituna ja yksi näistä on tietenkin suomi.

Betwinner ei ole ehtinyt olla markkinoilla erityisen kauaa, vaan se on perustettu vuoden 2018 alkupuoliskolla naapurimaassamme Venäjällä. Moderni vedonlyöntisivusto on siis suhteellisen lyhyessä ajassa onnistunut keräämään taakseen huomattavan kannattajamäärän. Betwinner.comin omistaa HARBESINA LTD ja vaikka yhtiö onkin venäläinen, sijaitsee sen rekisteröity osoite Nicosiassa, Kyproksella. Sivustoa operoi PREVAILER B.V. ja se toimii Curaçaon lisenssin alla, joten Betwinnerillä voi huoletta veikata lempikohteissaan pelkäämättä sitä, että rahansa tai henkilötietonsa joutuisivat vääriin käsiin.

Seuraavaksi tutustumme hieman Betwinnerin käytön etuihin ja haasteisiin, sen vedonlyöntimarkkinoihin sekä sivuston tarjoamiin kertoimiin ja bonuksiin. Tarkastelemme lisäksi sivuston luotettavuutta tutustumalla sen lisenssintarjoajaan ja katsomme, kuinka Betwinnerin rahaliikenne sujuu. Nykyisin monet lyövät vetonsa mieluummin mobiilialustalla, joten katsastamme myös, kuinka sopiva Betwinner on mobiilivedonlyöntiin. Emme ole myöskään unohtaneet asiakaspalvelukokemusta. Jatka siis lukemista tutustuaksesi netin kattavimpaan pakettiin Betwinner-vedonlyöntisivustosta!

Säätö
Vedonlyönti Markkinat
+40
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
PalveluLive-Chat, eMail, Hotline
Maksutavatneteller
Erityiset piirteetEnsitalletusbonus
100€
100% Tervetuliaisbonus

Mitkä ovat Betwinnerin käyttämisen hyvät ja huonot puolet?

  • Kampanja- ja bonusvalikoima alan parhaimmistoa
  • Kattava tarjonta
  • Eroaa joukosta
  • Asiakaspalvelua ei suomeksi

Mitä eri vedonlyöntimahdollisuuksia sivusto tarjoaa?

Betwinner kertoo tarjoavansa yli 1 000 urheilukohdetta päivittäin, mikä on jo suhteellisen suuri luku veikkaussivustojen joukossa. Kirjoittamishetkellä sivuston valikoimasta löytyy lähes 50 eri urheilulajia, mikä on sekin varsin hyvä kattaus ja montaa muuta vedonvälittäjää suurempi lukema. Näiden urheilulajien joukkoon mahtuu tietenkin perinteiset jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja amerikkalainen jalkapallo ja kuten odottaa saattaa, löytyy näistä perinteisistä lajeista eniten vetokohteita.

Mikä miellyttävää, pääsevät vedonlyöjät kokeilemaan onneaan (tai taitojaan) myös harvinaisempien lajien kohdalla. Valikoimasta löytyy nimittäin darts, verkkopallo, hurling (irlantilainen nurmipallo) ja futsal. Tai mitäpä jos löisit vetoa esimerkiksi UFC:stä, pokerista tai politiikasta? Politiikan kohteita ovat muun muassa eri maiden seuraavat johtajat, joten Betwinnerillä voit veikata seuraavaa Yhdysvaltain presidenttiä tai Pohjois-Korean seuraavaa johtajaa.

Betwinner seuraa erilaisia turnauksia ja liigoja, joten voit olla varma, että tunnetuimmat – sekä jotkin vähemmän tunnetut – löytyvät takuulla vetovalikoimasta. Löydät myös suuren valikoiman erilaisia kansainvälisiä otteluita, mutta myös maajoukkue- ja seuraotteluita.

Betwinner tarjoaa kiitettävän määrän vetovaihtoehtoja kohteisiinsa. Näitä ovat muun muassa kaikkien pidemmän aikaa veikanneiden tuntemat oikea tulos, yli/alle-vedot, ensimmäinen maalintekijä ja eurooppalainen tasoitusveto. Esimerkiksi jalkapallossa voi vetoa lyödä hyvinkin yksityiskohtaisista seikoista, kuten siitä, kuinka monta maalia pelissä tullaan täsmälleen näkemään. Jos vetovaihtoehtoja on paljon, niin kiitettävä määrä löytyy myös erilaisia vetotyyppejä. Valittavana on järjestelmiä sekä yhdistelmä- ja ketjuvetoja.

Yksilölajeissa, kuten hiihdossa, yleisurheilussa tai pyöräilyssä, pääsee voittajan lisäksi lyömään head-to-head-vetoja kahden yksilöurheilijan välillä. Betwinner ei myöskään ole unohtanut hevosurheilua rakastavia, vaan tarjoaa TOTO-15- ja TOTO-tulosvetomahdollisuuden ravikisoista nauttiville.

Millaisia kertoimia Betwinner tarjoaa?

Kertoimet ovat oleellinen osa vedonlyöntiä, sillä ne määrittävät pitkälti sen, kuinka kannattava kukin mahdollinen voittava veto on. Voittosumma voi eri sivustojen välillä siis vaihdella kertoimien mukaan, mihin monikaan aloitteleva veikkaaja ei välttämättä kiinnitä huomiota.

Betwinner kertoo työllistävänsä kokonaista tiimillistä ammattilaisia, jotka auttavat tarjoamaan ajantasaisimmat kertoimet kaikkiin sivuston urheilulajeihin. Sivusto mainostaa kertoimiaan jopa alan parhaina. Tätä väittämää lienee kenties vaikeaa todistaa todeksi, mutta vertaamalla huomaa, että sivusto todella tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet lajissa kuin lajissa. Betwinner kehottaa asiakkaitaan myös itse tutustumaan kertoimiin ja analysoimaan niitä. Eri vedonvälittäjien välinen vertailu onkin nykyisin melko helppoa internetin välityksellä. Lisäksi kannattaa muistaa, että omiin kertoimiinsa voi tavallaan vaikuttaa – nimittäin erilaisten kampanja- ja bonustarjousten avulla, joihin pureudumme tarkemmin myöhemmin.

Vedonvälittäjät osoittavat kertoimensa tyypillisesti desimaaleina, murtolukuina tai amerikkalaisessa muodossa. Betwinner tarjoaa näiden lisäksi myös honkongilaisen/indonesialaisen ja malesialaisen kerrointyypin. Tämän kerroinvalikoiman seasta voi pelaaja itse valita mieleisensä.

Tarjoaako Betwinner vedonlyönnin bonuksia, kampanjoita tai tarjouksia?

Betwinner on kunnostautunut harvinaislaatuisella tavalla erilaisten kampanjoidensa, tarjoustensa ja bonustensa suhteen, mikä varmasti houkuttelee sivustolle asiakkaita nyt ja tulevaisuudessa. Sivuston yläpalkista kampanja-kohtaa klikkaamalla pääsee uudelle sivulle, jota voisi kuvailla kampanjoiden ja bonusten aarreaitaksi. Sivusto on jaoteltu Betwinner- ja kasinobonuksiin, kampanjoihin, käteispalautuksiin ja ensitalletusbonuksiin. Klikkaamalla KAIKKI bonukset-kohtaa pääsee tarkastelemaan niitä kaikkia kerralla.

Betwinner -bonukset pitävät sisällään erilaisia mahtavia bonustarjouksia, joista luettelemme seuraavaksi osan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi päivän yhdistelmäveto? Betwinner valitsee päivittäin kiinnostavimmat kohteet ja kokoaa niistä vetoja. Jos pelaajan veto voittaa, nostaa Betwinner voittavan vedon kerrointa 10 prosentilla. Lisäksi Betwinner tarjoaa Advancebet-bonuksen pelaajille, joilla on avoimia vetokohteita tilillään ja erityisen syntymäpäiväbonuksen pelaajan syntymäpäivänä. Kampanjat-osio pitää sisällään vaihtuvia ja hauskoja kampanjoita, jotka lisäävät jännitystä vedonlyöntiin. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi älypuhelinarvontoja, joihin pääsee osallistumaan vetoja tekemällä.

Eikä tässä edes vielä kaikki. Lisäksi Betwinner tarjoaa valtavan jopa 25 %:n käteispalautuksen kerran vuorokaudessa tehtävään talletukseen AstroPayn, Paykasan, Jetonin ja Paparan maksujärjestelmillä talletettaessa. Myös ensitalletusbonus on huomattavan houkutteleva. Betwinner lupaa 100 %:n bonuksen ensitalletukselle, joka voi olla jopa 100 euroa. Bonukseen liittyy kuitenkin kierrätysvaatimus ja bonussumma on kierrätettävä yhdistelmävedossa vähintään viisi kertaa.

Betwinner tarjoaa bonussivullaan mahdollisuuden liittyä kätevästi postituslistalle sähköpostiosoitteensa syöttämällä. Uutiskirjeen avulla pääseekin ensimmäisenä kuulemaan uusimmista kampanjoista ja tarjouksista, joten tilaaminen kannattaa.

Miten pelin aikainen ja live-vedonlyönti sujuvat?

Löitkö jalkapallo-otteluun vetoa Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin peliin jälkimmäisen puolesta? Nyt Bayern München näyttäisi kuitenkin rökittävän suosikkisi jo ensimmäisen puolen tunnin aikana, joten vetoaan on turha enää jännittää. Tällaisiin tilanteisiin tarjoavat live-vedot erinomaisen pelastuksen. Vaikka oman joukkueen häviö harmittaakin, saattaa silti onnistua voittamaan rahaa kesken pelin tehtävillä vedoilla.

Live-vetojen puolesta voisimme sanoa veikkaajien olevan hyvissä käsissä sivustolle löydettyään. Sivuston yläpalkissa olevaa LIVE-kohtaa klikkaamalla pääsee tarkastamaan kulloinkin käynnissä olevat tapahtumat.

Vedot ovat saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa ja useimpiin urheilulajeihin tarjotaan yli 30 kohdetta kuhunkin tapahtumaan. Pääset lyömään vetoa vaikkapa annetuista varoituksista tai vapaapotkuista.

Parasta Betwinnerin pelin aikaisessa vedonlyönnissä lienee kuitenkin sivuston tarjoama livestriimauspalvelu, jolla se erottuu myös edukseen muihin vedonvälittäjiin verrattaessa. Sivusto näyttää pelaajilleen mukavan määrän eri tapahtumia, joten matsin tai ottelun tapahtumia ei tarvitse arvailla, jos ei itse satu pääsemään tv:nsä ääreen. Livestriimit eivät maksa Betwinnerin asiakkaille mitään.

Onko Betwinner tarjolla myös mobiilissa?

betwinner mobileMobiilivedonlyönti on tullut jäädäkseen, eikä sitä sovi jättää huomiotta, jos haluaa pysyä ajan hermoilla. Vuonna 2018 perustettu Betwinner on odotettavastikin moderni vedonvälittäjä. Tämä tarkoittaa sitä, että se mahdollistaa nykyisen älypuhelinsukupolven pelaamisen mobiilissa. Se tarjoaa käyttäjilleen laadukkaan ja helppokäyttöisen mobiiliin räätälöidyn sivuston, jossa vedonlyönti onnistuu työpöytäversiota vastaavalla tavalla. Tämä mobiilikäyttöön optimoitu alusta sopii niin iOS- kuin Android-laitteille.

Betwinner eroaa joukosta vedonvälittäjien keskuudessa, sillä moni operaattori tarjoaa vain mobiiliselaimelle optimoidun version. Betwinner on kuitenkin saatavilla sovelluksena sekä Androidille että iOS:lle. Androidin käyttöjärjestelmä on oltava vähintään 4.1 tai uudempi ja iOS:lla sen on oltava 9 tai uudempi.

Betwinner-sovellusta ei ladata perinteiseen tyyliin Google Playsta tai App Storesta, vaan sivuston omilta nettisivuilta. Käyttäjän tarvitsee vain siirtyä älypuhelimellaan Betwinnerin lataussivulle osoitteeseen www.betwinnerapps.com ja seurata ohjeita kunkin version kohdalla. Asennus vaatii muutaman vaiheen enemmän kuin perinteinen sovelluskaupasta käsin tapahtuva lataus. Tällä hetkellä sovellus ei ole saatavilla Windows Phonelle, Blackberrylle, Symbianille tai muille käyttöjärjestelmille.

Sovelluksella vedonlyönti on hyvin miellyttävää ja valittavana on reilusti yli 40 urheilulajia. Mikä parasta, voi mobiilisovelluksella hyödyntää myös livestriimauspalvelua. Sovelluksen kautta hoituvat myös talletukset ja kotiutukset sekä asiakaspalveluun yhteyden ottaminen.

Miltä eri käyttöalustat näyttävät?

Betwinner on nuorehkona vedonvälittäjänä ulkoasultaan moderni ja kätevä. Sen työpöytäversion värimaailma on miellyttävän vihreä valkoisilla, keltaisilla ja tummanharmailla yksityiskohdillaan. Valikot on aseteltu tyypilliseen tapaan ruudun yläkulmaan. Sieltä löydät muun muassa urheilu-, live-, kampanja-, toto- kuin virtuaaliurheilu-välilehdet, joita klikkaamalla niihin pääsee tutustumaan paremmin. Rekisteröityminen on tehty etusivulla helpoksi. Sivuston keskiössä esitellään tällä hetkellä käynnissä olevat live-pelit ja oikealla puolella sivua komeilee pelaajan oma vetokuponki, jota hän voi halutessaan täyttää.

Betwinnerin mobiiliselaimelle optimoitu versio on työpöytäversiota pelkistetympi, samaa väriteemaa noudattava ja pienelle ruudulle oivallisesti räätälöity paketti, jonka avulla vedonlyönti onnistuu yhtä kätevästi.

Mobiilisovellus noudattaa samaa väriteemaa kuin työpöytäversio, joskin sen ilme on hieman tummempi, johtuen runsaasta tummanharmaan värin käytöstä, mikä miellyttää silmää. Sovellus on huomattavasti yksinkertaistetumpi versio. Urheilu-palkkia painamalla avautuu eteen kätevä lista valittavissa olevista urheilulajeista.

Kuinka helppoa eri käyttöalustojen käyttäminen on?

Betwinnerin sivuston tarjonta on varsin kattavaa. Työpöytäversiota ei ole vaikea käyttää, mutta se tarjoaa niin paljon eri mahdollisuuksia, että kaikkeen tutustuminen voi viedä hetken. Eri osa-alueet on kuitenkin aseteltu niin, ettei niiden löytäminen ole vaikeaa. Yksi esimerkki tästä on chat-palvelu, jota voi tarvittaessa käyttää, kun eteen tulee ongelma, jota ei itse pysty ratkaisemaan. Sivuston oikeaan alakulmaan nimittäin ilmestyy Kysy kysymys -palkki, jota painamalla avautuu online-chatkeskustelu, jossa asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Vedonlyöntitarjonta löytyy painamalla yläpalkin Urheilu- tai Live-palkkia. Käyttäjän oma vetokuponki sijaitsee kätevästi ruudun oikeassa kulmassa täydentyen pelaajan tehdessä valintojaan.

Harvinaislaatuinen asia verkkosivustolla on se, että asetuksia ja ulkonäköä pystyy itse muuttamaan. Sivun oikeassa yläreunassa näkyy nimittäin hammasratas, jonka takaa löytyy asetukset. Voit muun muassa valita kerroinmuodon, sen onko kohdenäkymä täysimittainen vai lyhyt ja haluatko nähdä päivän yhdistelmävedon vai et. Tämä kustomoinnin mahdollistava toiminto tekee käyttämisestä miellyttävää.

Myös älypuhelimelle ja tabletille optimoitu versio on varsin toimiva. Se on työpöytäversiota pelkistetympi versio ja pyörii loistavasti. Kohteet ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Jos käytössä on Android- tai iOS-käyttöliittymä, voi mobiilissa valita käytettäväkseen myös Betwinnerin oman sovelluksen, jonka tarkoituksena on tehdä veikkaajan elämä helpoksi. Sovelluksen asettelu onkin kätevä ja pitää sisällään kaiken mitä vedonlyöntiä varten voi tarvita. Sovellus on tosin tarjolla vain englanniksi.

Tarjoaako Betwinner VIP-ohjelmaa?

Betwinner ei varsinaisesti tarjoa VIP-ohjelmaa käyttäjilleen, mutta sitä ei jää kaipaamaan, sillä kaikenlaiset vedonvälittäjän tarjoamat kampanjat, tarjoukset ja bonukset paikkaavat sitä. Näiden lisäksi Betwinner tarjoaa myös erityisen edun, joka palkitsee uskolliset pelaajat. Tämän edun nimi on kampanjakoodikauppa.

Kampanjakoodikaupassa kerätään bonuspisteitä lyömällä vetoa. Kun bonuspisteitä on kertynyt tarpeeksi, voi vedonlyöjä vaihtaa ne kampanjakoodeihin. Nämä koodit voi sitten käyttää haluamiinsa kohteisiin, joita Betwinner tarjoaakin lukuisia. Bonuspisteet voi vaihtaa esimerkiksi jalkapallon yksittäisvetoihin, totoon tai jääkiekon yhdistelmävetoihin. Jos vedonlyönnistä haluaa pitää taukoa, voi pisteensä käyttää myös esimerkiksi kolikkopelien maailmassa. Näin kampanjakoodikauppa palkitsee aktiivisimmat pelaajansa ollen eräänlainen kevytversio VIP-ohjelmasta.

Millainen lisenssi Betwinnerillä on?

Moni – varsinkaan aloitteleva pelaaja – ei tule ajatelleeksi sitä, kuinka merkittävä tekijä vedonlyöntisivuston kantama lisenssi on. Lisenssi hyödyttää pelaajaa monella eri tavalla. Se parantaa pelaajien asemaa valvoen läpinäkyvää ja reilua pelaamista pitäen huolen sekä vedonvälittäjän että asiakkaiden rehellisyydestä. Betwinnerin lisenssi on Curaçaon lisensoijan myöntämä ollen yksi kasino- ja vedonlyöntialan luotetuimmista. Tämä takaa sen, että pelisivusto on luotettava, eikä veikkaajan tarvitse ikinä huolehtia siitä, ovatko hänen tallettamansa varat tai voittamansa rahat turvassa pelitilillä.

Curaçao on pieni, Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva autonominen alue Karibianmeren lämpimissä kuohuissa. Siellä sijaitsee Curaçaon peliviranomainen, joka myöntää lisenssinsä lukuisille eri vedonvälittäjille ja kasinoille ollen yksi tunnetuimmista Euroopan ulkopuolisista lisenssinmyöntäjistä.

Eräs miinuspuoli Curaçaon lisenssillä kuitenkin on, ja se on se fakta, ettei se sijaitse ETA-alueella. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että peleistä saatavat voitot ovat ETA-alueella asuville, kuten suomalaisille veronalaista, eikä verovapaata, toisin kuin esimerkiksi Maltan lisenssiä kantavien veronvälittäjien sivuilta tulevat voitot. Nämä voitot on siis ilmoitettava verottajalle, joka lohkaisee osan voitoista.

Mitkä ovat Betwinnerin parhaat ominaisuudet?

Betwinner on monella tapaa muista eroava vedonvälittäjä. Erityisesti se eroaa erilaisten tarjoamiensa ominaisuuksien kirjolla. Yksi upeimmista ja monia asiakkaita miellyttävistä ominaisuuksista on sivuston tarjoama livestriimimahdollisuus, jossa asiakkaat pääsevät katsomaan otteluita suorana. Tämä tarjoaa uuden ulottuvuuden vedonlyöntiin erityisesti silloin, kun veikkaaja ei muuten syystä tai toisesta pääsisi katsomaan matsia suorana. Se onnistuu rekisteröitymällä sivulle ja etsimällä livestriimikuvakkeen. Mikä tärkeintä, on tämä ominaisuus täysin ilmainen. Livestriimin aikana pääsevät pelaajat asettamaan panoksiaan pelin muuttuvien olosuhteiden mukaan. Tällä hetkellä livestriimiä pääsee katsomaan esimerkiksi jalkapallo-, tennis-, koripallo-, golf- ja krikettiotteluista.

Toinen ominaisuus, jossa Betwinner on selvästi petrannut, on virtuaaliurheilutarjonta. Virtuaaliurheilu on syntynyt fantasiaurheilun pohjalta, jossa käyttäjät kokoavat itselleen mielikuvitusjoukkueita oikean elämän joukkueiden pelaajista. Nämä kuvitteelliset joukkueet saavat sitten pisteitä oikeiden pelaajien suoritusten mukaan. Virtuaaliurheilussa ei kuitenkaan fantasiaurheilun tavoin käytetä oikeita pelaajia, vaan ottelut ja pelaajat ovat tietokoneen luomia. Betwinner tekee yhteistyötä erään huippuvirtuaalipelitarjoajan kanssa ja onnistuukin tarjoamaan parasta virtuaaliurheilua korkealaatuisena. Pääset veikkaamaan virtuaaliurheilussa vetoa esimerkiksi jalkapallosta, moottoriurheilusta ja raveista. Tätä kannattaa kokeilla!

Yksi Betwinnerin tarjoama erityinen ominaisuus on vetovakuutus, jonka veikkaajat voivat ottaa vedoilleen. Vetonsa voi vakuuttaa joko täysin tai osittain. Vakuutus on maksullinen palvelu, ja hinta riippuu vedon senhetkisestä kertoimesta. Jos veto häviää, vakuutettu osa maksetaan takaisin.

Miten maksaminen ja kotiutukset sujuvat?

Monelle asiakkaalle on rahaliikenteen sujuminen yksi vedonlyöntisivuston tärkeimmistä kriteereistä. Rahaliikenteeseen kuuluvat sekä talletukset että mahdollisten voittojen kotiutukset. Seikat, kuten odotteluajat ja palvelumaksut vaihtelevat eri vedonvälittäjien välillä. Katsotaan, kuinka tallettaminen ja kotiuttaminen sujuu Betwinnerillä.

Talletukset

Betwinner on tehnyt talletustavan valinnasta harvinaisen helppoa. Kaikki vaihtoehdot on koottu samalle sivulle ja kunkin yhteydessä on ilmoitettu minimitalletussumma ja aika, joka tyypillisesti täytyy odotella, kunnes rahat ovat talletustapaa käyttäessä pelitilillä. Talletusvaihtoehtoja on harvinaislaatuisen monta, yhteensä 92 kappaletta.

Voit tallettaa esimerkiksi yleisimmillä pankkikorteilla (Visa, Mastercard, Maestro), monilla eri E-lompakoilla (kuten Skrill, QIWI tai FastPay), mobiilitalletuksilla, maksujärjestelmillä (Neteller, ecoPayz), tietyillä verkkopankeilla, kryptovaluutoilla (kuten Bitcoin, Dogecoin ja Ripple) ja lukuisilla itsepalvelupisteillä. Mihinkään talletustapaan ei liity palvelumaksuja ja Betwinner lupaa rahojen siirtyvän pelitilille niitä käyttäessä välittömästi. Minimitalletussummat niihin kuitenkin liittyy ja kaikkien kohdalla se on vähintään yksi euro. Talletusta tehdessä kannattaa pitää mielessä Betwinnerin käteispalautustarjous. Siinä asiakas saa 25 % talletussummasta pelitilillensä AstroPayn, Paykasan, Jetonin ja Paparan maksujärjestelmillä tallettaessa. Tarjouksen voi käyttää kerran vuorokaudessa ja siihen liittyy kierrätysvaatimuksia.

Kotiutukset

Myös kotiutustavat on koottu talletustapojen tapaan samalle sivulle, jolta niitä voi kätevästi vertailla. Myös kotiutusvaihtoehtoja on runsaasti, joskaan ei yhtä paljon kuin talletusvaihtoehtoja. Kotiuttaa varansa voi 68 tavalla. Valittavana on yleisimmät pankkikortit (Visa, Mastercard, Maestro), monet eri E-lompakot (kuten Skrill, QIWI tai FastPay), mobiilitalletukset, maksujärjestelmät (Neteller, ecoPayz) sekä tietyt  verkkopankit ja kryptovaluutat (kuten Bitcoin, Dogecoin ja Ripple). Eron talletusten ja kotiutusten määrään tekee varsinkin se, että kotiuttaa voi vain yhdellä itsepalvelupisteellä, joka on PBCreditos.

Myöskään kotiutusten kohdalla ei palvelumaksuista tarvitse huolehtia, sillä niitä ei ole. Miniminostosumma on kaikilla kotiutustavoilla 1,5 euroa. Kotiutuksen siirtyminen pelitililtä maksupalveluntarjoajalle kestää maksutavasta riippuen eri aikoja. Esimerkiksi pankkikorttien kohdalla on kotiutusajaksi ilmoitettu minuutista seitsemään päivään. E-lompakoille, mobiilitalletuksille, maksujärjestelmille, bitcoineille, verkkopankeille ja prepaid-korteille luvataan 15 minuutin kotiutusaika, kun taas jotkin pankkisiirrot voivat viedä kauemmin.

Onko Betwinnerin käyttäminen turvallista?

Betwinnerin käyttäminen on turvallista. Vaikka kyseessä on nuori vedonvälittäjä, on sen henkilötietojen ja maksuliikenteen turvaaminen jo alusta alkaen ollut erinomaisella tolalla. Sivusto suojaa rahaliikenteensä ja sen toimintaa säätelee aiemmin esitelty Curaçaon pelilisenssi. Sivuston suojauksen tunnistaa osoiterivillä osoitteen edessä löytyvästä lukon kuvasta. Betwinner-sivuston suojauksen todentaja on Let’s Encrypt. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjän sivustolle syöttämät tiedot pidetään salassa.

Betwinner pitää huolta siitä, että sen asiakkaat toimivat rehellisesti ja ovat keitä sanovatkin olevansa. Alaikäisten pelaaminen on laitonta, joten Betwinner tarkastaa asiakkaidensa iän pelitilin varmistusprosessissa, joka vaaditaan erityisesti silloin, kun asiakas haluaa nostaa varoja pelitililtään. Varmennukseen kuuluu henkilöllisyyden varmentaminen (henkilökortin tai passin avulla) ja osoitteen varmentaminen (esimerkiksi matkapuhelin- tai yleishyödykelaskun avulla). Tämän lisäksi Betwinner ehkäisee myös sitä, etteivät muut käyttäjät pääse väärinkäyttämään asiakkaidensa henkilö- tai luottokorttitietoja, saati pelitilin varoja.

Kuinka asiakaspalvelu toimii?

Betwinner tarjoaa asiakkailleen palvelua monin eri tavoin. Sivuston Ota yhteyttä -osiosta löytyvät eri sähköpostiosoitteet muun muassa turvallisuusasioille, asiakaspalautteelle ja yleisille tiedusteluille, jotta asiakas voi tarvittaessa kohdistaa kysymyksensä asiantuntijalle. Yleiset tiedustelut voi osoittaa osoitteeseen [email protected] Sen lisäksi on mahdollista lähettää kysymyksensä sivuston lomaketta käyttäen, jolloin vastaus lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Betwinner lupaa vastata siihen niin pian kuin mahdollista ja viimeistään 24 tunnin kuluessa. Kokeilimme, pitääkö Betwinner lupauksensa ja lähetimmekin kysymyksen online-lomakkeen kautta. Saimme vastauksen noin puolessa tunnissa, mikä on sähköpostiasiakaspalveluksi erittäin hyvä aika.

Sivusto tarjoaa myös puhelinpalvelua tai online-neuvojan apua heille, jotka hoitavat mieluummin asiansa puhelimitse tai joiden asia on erityisen kiireellinen. Kokeilimme myös sivuston chat-palvelua puoli yhdeksän aikaan illalla ja odottelimme vastausta noin kaksikymmentä minuuttia. Betwinner ei toistaiseksi tarjoa suomenkielistä asiakaspalvelua, mutta palvelu sujui myös englanniksi, joten moitteelle ei ole tämän suhteen sijaa.

Mitä muita palveluita Betwinner tarjoaa vedonlyönnin lisäksi?

Betwinnerin vedonlyöntiosio on harvinaisen kattava, mutta perinteisen veikkaamisen lisäksi tarjolla on myös paljon muuta tekemistä, mikä saa asiakkaat viihtymään sivustolla tovin jos toisenkin. Vetoa voi lyödä perinteisesti ennakkoon, mutta Betwinnerillä sitä pääsee tekemään myös livenä ja vrituaalisista peleistä. Tämän lisäksi sivusto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kasino- ja muita pelejä. Pelit on lajiteltu kategorioittain ja niitä on lukuisia.

Valikoima pitää sisällään lukemattomia kolikkopelejä, joiden seurassa ei jännitettävä lopu kesken. Myöskään klassisten pöytäpelien ystäviä ei olla unohdettu, vaan pelata voi vaikkapa pokeria tai baccaratia. Näiden pelaaminen onnistuu muuten live-kasinollakin, jossa voi panostaa oikean jakajan avustuksella. Halutessaan Win games -välilehden alta pääsee kokeilemaan harvinaisempiakin vaihtoehtoja, kuten erilaisia lautapelejä, eloonjäämisteemaisia pelejä tai noppapelejä.

Sivustolla on vielä muutama eri palvelu, joita emme ole käyneet läpi. Nämä ovat monen tuntema toto ja erikoisempi tuttavuus, eli TV-pelit. Suomessa totoa eli totalisaattorivetoja pelataan yleensä ravikilpailuissa hevosten sijoittumisia veikaten, mutta Betwinnerillä totoa voi pelata vaikka jääkiekosta tai koripallosta. TV-pelit puolestaan ovat suorana näytettäviä live-pelejä, joihin voi asettaa panoksia. Esimerkiksi TVBET-pelissä lottokoneen edessä arvontaa suorittaa ihka elävä juontaja.

Millainen oli meidän kokemuksemme Betwinnerillä?

Kokemuksemme Betwinnerillä oli miellyttävä ja mukaansatempaava. Rekisteröityminen ja rahan tallettaminen sujuivat helposti ja vedonlyönnin valikoima oli suorastaan valtava. Kätevyys korostui erityisesti sovelluksella vetoa lyödessä. Kokemusta voisi luonnehtia myös miellyttäväksi. Sivustoa sai nimittäin – harvinaista kyllä – muun muassa kustomoitua haluamansa laiseksi asetuksia muuttamalla.

Vedonlyönnin kohdevalikoima ja bonus- sekä kampanjavaihtoehtojen suuri määrä yllättivät. Betwinner on ehdottomasti yksi veikkausmaailman parhaista, mitä erilaisiin kampanjoihin tulee, sillä niitä on tarjolla valtavasti. Myös erilaiset ekstrat, kuten vetovakuutukset ja kampanjakoodikauppa saavat asiakkaat palaamaan sivustolle yhä uudelleen. Myös kolikko- ja pöytäpelivalikoima miellyttää ja Betwinnerillä voisikin sanoa olevan kaikkea, mitä nettirahapelaaja voi toivoa.

Myös asiakaspalvelukokemuksemme oli positiivinen, vaikkakaan palvelua ei tällä hetkellä ole saatavilla suomeksi. Otimme kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluun englanniksi niin nettilomakkeen kuin online-neuvonnankin kautta, joista molemmista vastattiin kysymyksiimme pikaisesti. Sivusto vaikuttaa myös kaikin puolin turvalliselta, kiitos lisensointinsa ja turvatoimenpiteiden, joiden vuoksi pelaaja voi turvallisin mielin tallettaa rahaa Betwinnerillä pelatakseen.

Arvostamme: 82/100
  • Sivuston kustomointimahdollisuus
  • Upea kampanja- ja bonusvalikoima
  • Runsaasti talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja

Viimeisimmät Vedonlyöntivinkit

Viimeisimmät bonusuutiset

 Top 5 Tervetuliaistarjous

Vastaa