Betway vedonlyönti kokemuksia ja arvostelu 2021

Arvostamme: 89/100
 • Asiakaslähtöisyys näkyy
 • Monipuolinen bonus- ja etutarjonta
 • Kokonaisuutena erinomainen

Olet varmaankin kuullut Betwaystä, mutta tiedätkö sen historian ja aatteet sivuston takana? Betway on vuonna 2006 perustettu innovatiivinen urheiluvedonlyönti- ja kasinopelisivusto, jonka perustajien tarkoituksena on tarjota asiakkailleen vain parhaita urheiluvedonlyöntimahdollisuuksia. Tärkeää on myös se, että jokainen asiakas pääsee lyömään vetoa omalla tavallaan; oli kyse sitten perinteisistä ennen ottelua tapahtuvista veikkauksista tai live-vedoista. Mikä mahtavaa, on sivusto omistanut oman osionsa myös e-urheilulle! Betway Group luettelee ydinarvoikseen seuraavat: mikä tahansa on mahdollista, jännityksen jakaminen laadukkaalla tavalla sekä autenttisuus ja läpinäkyvyys. Nämä kaikki arvot ovat nähtävissä myös yhtiön toiminnassa.

Säätö
Vedonlyönti Markkinat
20+
Pelissä
Tilastollinen
Vedonlyönti mobiililaitteilla
PalveluE-Mail, Live-Chat, Hotline
Maksutavatneteller
100€
Ensitalletusbonuksena

Betway on tavaramerkki, jota hallinnoi Betway Limited osoitteesta 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta. Yhtiöllä on hallussaan kaksi lisenssiä; Isossa-Britanniassa Gambling Comissionin myöntämä lisenssi (lisenssinumerolla 000-039372-R-319367) ja niin Suomessa kuin muuallakin Ison-Britannian ulkopuolella sitä hallinnoi Malta Gaming Authorityn (MGA) myöntämä lisenssi (lisenssinumerolla MGA/B2C/130/2006).

Mitä salaisuuksia tämä vedonlyöntimahdollisuuksillaan ylpeilevä toimija sitten kätkee sisälleen? Betwayllä on paljon tarjottavaa, joten tutustu seuraavaksi kattavaan arvioomme! Aluksi tarkastelemme hieman Betwayn käytön hyviä ja huonoja puolia, minkä jälkeen käymme tiheällä kammalla läpi sivuston tarjoamia vedonlyöntimahdollisuuksia. Emme ole myöskään unohtaneet kanta-asiakkuusohjelmia tai tietoa tarjouksista. Tutustumme myös omakohtaiseen asiakaspalvelukokemukseen ja käymme läpi sen, miksi Betwayn asiakkaat voivat aina luottaa varojensa olevan turvassa sivustolla asioidessaan. Jatka siis lukemista selvittääksesi nämä seikat ja paljon muuta!

Mitkä ovat Betwayn käyttämisen hyvät ja huonot puolet?

 • Monipuolisuus
  Tämä vedonvälityssivusto ilahduttaa monipuolisuudellaan. Tämä piirre tulee esille niin vetokohteiden valikoimassa kuin erinäisissä bonuksissa ja kampanjoissakin. Tämä on sivusto, joka sisältää jokaiselle jotakin. Erityisen ansioitunut sivusto on e-urheiluvalikoimansa ja -osionsa suhteen.
 • Erinomainen materiaalipankki
  Betway sisältää ennennäkemättömän monipuolisen useimpien kysyttyjen kysymysten osion ja tarjoaa jopa opastusvideoita suomen kielellä, mikä on harvinaista herkkua kansainvälisillä vedonvälityssivustoilla. Myös ohjeet jokaiseen eri lajiin ja ominaisuuteen, kuten esimerkiksi Cash out -mahdollisuuteen, löytyvät helposti. Betway tarjoaa myös suomenkielisen blogin, joskaan sitä ei päivitetä erityisen ahkerasti. Kun tietoa on kaiken kaikkiaan paljon saatavilla, tulee asiakkaalle luottavainen olo.
 • Asiakaslähtöisyys
  Betwayn tekemisestä huokuu se, että se ajattelee asiakkaitaan. Sivustolle rekisteröityminen ja sen käyttäminen on tehty pelaajille helpoksi, mutta sen lisäksi panostaa Betway vastuulliseen pelaamiseen ja pelaajiensa hyvinvointiin. Harvinaista on, että pelaaja pääsee halutessaan asettamaan rajoituksia talletuksille, panostuksille ja tappioille jo rekisteröitymisen yhteydessä – eikä tämä vie kuin hetken!
 • Kaikki materiaalit eivät ole saatavilla suomeksi
  Tämä on varsin yleinen asianlaita kansainvälisillä vedonvälityssivustoilla. Vaikka Betway tarjoaa valtavan määrän materiaalia, on pieni osa sivuston tärkeistäkin materiaaleista yhä englannin kielellä.

Mitä eri vedonlyöntimahdollisuuksia sivusto tarjoaa?

Kirjoittamishetkellä tarjoaa Betway miellyttävän, 28 lajin vedonlyöntivalikoiman, joka pitää sisällään kaikki yleisimmät ja suomalaisten suosimat lajit, mutta mukaan mahtuu myös joitain erikoisempia vaihtoehtoja. Lajit löytyvät urheiluvalikon vasemmasta reunasta allekkain listattuna. Sivuston suosituimpia vaikuttaisivat olevan perinteinen jalkapallo ja tennis koripallon ja e-urheilun seuratessa kiinteästi kannoilla. Äkkiseltään emme keksi lajia, jota olisimme jääneet valikoimaan kaipaamaan. Erityisesti Betway hemmottelee e-urheilun seuraajia tarjoamalla heille erinomaisen vedonlyöntialustan ja erillisen alasivunsa. Voit lyödä vetoa niin CS:Gosta, League of Legendistä kuin Dota 2:stakin. Suosituimmat e-urheiluliigat, -turnaukset ja -tapahtumat löytyvät takuulla Betwayn valikoimista.

betway finland

Tavanomaisten lajien ja e-urheilun lisäksi löytyy valikoimasta myös erikoisempia vedonlyöntikohteita, kuten politiikka ja gaelilaiset urheilulajit. Erikoisvetojen alavalikon takaa löydät vedonlyöntikohteita liittyen Britannian kuningasperheen kiemuroihin, uusien pelikonsolien suosioihin ja Oscar-gaalaan. Jos Rahapaja sattuu olemaan yksi suosikkisarjoistasi, voit veikata vaikka sitä, ketkä kaikki selviytyvät uudesta kaudesta hengissä.

Vetokohteiden määrä vaihtelee luonnollisestikin itse lajin suosion mukaan. Esimerkiksi jalkapallo tarjoaa huomattavasti enemmän vedonlyöntivaihtoehtoja kuin vaikkapa kriketti. Esimerkiksi Suomen Veikkausliigan runkosarjassa voi Ilveksen ja RoPSin välisessä pelissä lyödä yli 30 erilaista vetoa. Halutessasi voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kumpi tekee ottelun ensimmäisen maalin tai paljonko maaleja tulee koko pelissä yhteensä. Eräässä Serie A:n ottelussa on vetokohteita vielä huomattavasti enemmän ja veikkaajat voivat lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kuka on pelin ensimmäinen kortin ottava tai maalin tekevä pelaaja.

Pelikuponkiaan pääsee täyttämään klikkaamalla yksinkertaisesti vetokohdetta, jolloin vetokuponki täyttyy monelta muultakin vedonlyöntisivustolta tuttuun kohtaan, eli ruudun oikealle laidalle. Vedonlyöjillä on mahdollisuus rakentaa kuponkinsa yksittäis- tai yhdistelmävedoista. Suosittelemme kokeilemaan myös Betwayn live-vedonlyöntiä. Käymme sitä tarkemmin läpi hieman myöhemmin.

Millaisia kertoimia Betway tarjoaa?

Betway mainostaa sivustollaan tarjoavansa parhaat kertoimet. Betway mainitsee perinteisten ennakkovetojen tai live-vetojen jännittäjien pääsevän nauttimaan aina ”kilpailukykyisimmistä kertoimista”. Mutta onko tämä pelkkää mainospuhetta, vai toteutuuko lupaus todella?

Pikaisen tarkastelun perusteella vaikuttavat kertoimet olevan tosiaankin vähintään keskitasoa. Mikä monia vedonlyöjiä kuitenkin erityisesti miellyttää, ovat Betwayn tarjoamat ”Betwayn boostit” eli tehostetut kertoimet urheilu- ja e-urheiluvedonlyöntiin. Näihin boostattuihin kertoimiin pääsee tutustumaan esimerkiksi urheiluvedonlyöntivalikon Kohokohdat-osiosta tai niille omistetulta välilehdeltä. Tarkasta myös mahdolliset super- ja tuplaboostit, jotka tehostavat kertoimet huippuunsa!

Toki kertoimiaan voi tehostaa boostien lisäksi erilaisilla bonuksilla ja kampanjoilla, joita Betway tarjoaa asiakkailleen mukavasti. Tutustumme seuraavaksi näihin.

Millaisia vedonlyönnin bonuksia, kampanjoita ja tarjouksia Betwayllä on tarjottavanaan?

Betwayn asiakkaita hemmotellaan kattavalla valikoimalla erilaisia jatkuvasti vaihtuvia sekä pysyviä bonuksia, kampanjoita ja tarjouksia. Yksi monia uusia asiakkaita houkutteleva tarjous on sivuston rekisteröitymisbonus, joka myönnetään vain uusille asiakkaille.

30 euro betway talletuksellesi

Tarjous on seuraavanlainen: saat 100 %:n talletusbonuksen rekisteröityessäsi jopa 100 euroon saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että jos talletat 100 euroa, saat bonuksen ansiosta käytettäväksesi urheiluvedonlyöntiin yhteensä 200 euroa. Jos sinua puolestaan kiinnostaa enemmän e-urheilun maailma, voit käyttää talletusbonuksestasi saamasi rahat myös siihen. Betway eroaa monista muista vedonvälittäjistä siinä, että se on selkeästi ilmoittanut bonuksen ehdot ja tästä annamme sille kunniamaininnan. Rekisteröitymisbonus on lunastettava 7 päivän sisällä rekisteröitymisestä ja käytettävä 30 päivän sisällä. Bonukseen liittyy kierrätysvaatimuksia.

Vaikka Betway toivottaakin avosylin tervetulleeksi uudet pelaajat, ei se suinkaan ole unohtanut olemassa olevia pelaajiaan. Sivustolla esitellään ilmaisvetoklubi ja esports-klubi. Esimerkiksi urheiluvedonlyönnin puolella tarjotaan pelaajille joka viikko 10 euroa ilmaisvetoina heidän tallettaessa vähintään 25 euroa yhdistelmävetoina mihin tahansa lajiin. Aika mahtavaa!

Näihin eivät Betwayn edut suinkaan pääty, vaan sivusto tarjoaa monia muitakin etuja uskollisille pelaajilleen. Betway kannustaakin tilaamaan uutiskirjeensä, jonka avulla se tiedottaa ajankohtaisista eksklusiivisista tarjouksista, boosteista ja kampanjoista.

Miten pelin aikainen ja live-vedonlyönti sujuvat Betwayllä?

Yksi Betwayn filosofian kulmakivistä on tarjota asiakkailleen juuri pelaajalle itselleen sopivan vedonlyöntikokemuksen. Tähän kuuluu ehdottomasti live-vedonlyönnin tarjoaminen, sillä tämä on juuri se tapa lyödä vetoa, joka on dynaamisuutensa vuoksi monen pelaajan suosikki. Live-vedonlyönti tarkoittaa käytännössä sitä, että pelaaja voi lyödä vetojaan kesken pelin, perinteisen ennen peliä tapahtuvan vedonlyönnin sijaan. Vedonlyöjän kannattaa kuitenkin huomioida se, että kentällä tilanteiden edetessä voivat myös kertoimet muuttua, joten kohteisiinsa kannattaa keskittyä koko ajan. Yleensä live-vetoja voi lyödä rajoituksetta koko pelin ajan.

betway live veto

Betwayllä on live-vedonlyönnille omistettu erillinen osionsa, joka löytyy sivuston yläkulman urheilu-kohtaa klikkaamalla. Tällä hetkellä menossa olevat pelit on nostettu myös urheilusivuston keskiöön, mutta live-vedonlyönnille omistettu kokonainen osio löytyy, kun pelaaja sen jälkeen klikkaa live-veto-välilehteä. Avautuu juuri nyt käynnissä olevien otteluiden luettelo, joka on kategorisoitu lajeittain ja liigoittain. Maininta ottelun etenemisestä (esimerkiksi 1. puoliaika, ottelu alkamassa) löytyy luonnollisesti myös. Live-vedon voi tehdä klikkaamalla valintansa, jolloin vetokuponki ilmestyy perinteisesti sivun oikealle reunalle. Jos pelaaja klikkaa vain yhden valinnan, on kyseessä silloin yksittäisveto. Jos valitsee kuitenkin useampia, täydentyy kuponki sitä mukaa ja kyseessä on silloin yhdistelmäveto.

Betway tarjoaa live-vedonlyönnin seuraksi myös mahtavan striimauspalvelun, josta pääsee nauttimaan lyömällä vetoa kyseiseen otteluun. Kerromme palvelusta lisää hieman myöhemmin.

Voiko Betwaytä käyttää myös mobiilissa?

betway mobiilissaVastaus otsikon kysymykseen on: kyllä voi – ja erittäin kätevästi! Mobiilikäyttö on viime vuosina yleistynyt ja alan parhaat tekijät ottavat kysynnän tietenkin huomioon. Betwayllä tämä näkyy sekä mobiilikäyttöön räätälöitynä verkkosivustona että sovelluksena.

Mobiiliverkkosivusto on skaalattu pieneen ruutuun sopivaksi siten, että sitä on huomattavastikin yksinkertaistettu ja pelkistetty – tämä siis tarkoittaa sitä, ettei mobiiliverkkosivuversio ole yksinkertaisesti tietokoneversio sovitettuna pikkuruudulle, vaan myös valikkojen asettelu on muutettu. Vedonlyönti tosin onnistuu mobiilissa yhtä kätevästi kuin tietokoneellakin sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmillä.

Monia käyttäjiä ilahduttaa myös kätevä Betway sports -sovellus, joka on saatavilla niin iOsille kuin Androidillekin. Esimerkiksi iOsille löytyy sovellus kirjoittamalla yksinkertaisesti ”Betway” App Storen hakukenttään. Androidille lataamisen ohjeet löytyvät myös Betwayn sivustolta. Suomenkielisen sovellusversion tarkoitus on pyöriä vieläkin selainversiota ketterämmin ja siinä se myös onnistuu. Kun sovellus löytyy puhelimen koti-ikkunasta, on vedonlyönnin pariin aina helppoa ja vaivatonta palata!

Miltä eri käyttöalustat näyttävät?

Heti tietokoneversion verkkosivuston avautuessa ilmestyy eteen tyylitelty, tummataustainen ja asiallisin fontein varusteltu näkymä. Aloitussivu on tumma, mutta urheiluvedonlyönnin värimaailma koostuu myös vihreästä, tummanharmaasta, vaaleanharmaasta ja valkoisesta. E-urheilulle on varattu mukavasti omat värinsä; näin erottaa heti, onko perinteisen urheiluvedonlyönnin vai e-urheilun puolella. Vihreän sijaan e-urheilu on saanut teemavärikseen violetin, sivun sisältäessä myös vaaleanharmaata, tummanharmaata ja valkoista.

Mobiilisivusto muistuttaa paljon tietokoneelle optimoitua ollen kuitenkin huomattavasti yksinkertaistetumpi. Värimaailma ja grafiikat jäljittelevät tietokoneelle optimoitua.

Testasimme myös iOSille suunnitellun mobiilisovelluksen, joka noudattaa samaa kaavaa. Värimaailma on miellyttävä ja grafiikat erinomaiset. Jos sovellus on jo valmiina puhelimelle ladattuna, avautuu se itse asiassa mobiilisivulla urheilu- tai e-urheilu-valikkoa klikkaamalla, mikä on erittäin kätevää.

Vielä muutama sananen Betwayn logosta: vedonlyöntisivusto on onnistunut designissaan harvinaisen hyvin kahdestakin eri syystä. Logo on ensinnäkin siisti ja tyylikäs ollessaan valkoinen mustalla taustalla. Toisekseen, se ei jätä epäselväksi, mistä itse sivustolla on kyse – ”bet” viittaa vedonlyöntiin ja ”way” tiehen tai menetelmään. Aivan kuin logo huutaisi ”Tätä tietä vedonlyöntiin!”

Kuinka helppoa eri käyttöalustojen käyttäminen on?

Betwayn työpöytäversio on montaa muuta vedonvälittäjää selkeämpi, joten sen käyttäminen sujuu vaivatta. Valikot sports, casino, live-casino, esports, vegas, blog ja tarjoukset löytyvät kaikki sivuston yläkulmasta. Urheiluvedonlyöntiosio on koottu tuttuun tyyliin: sivun vasemmasta palkista löytyvät allekain listattuna eri lajit, joita klikkaamalla avautuvat eri sarjat ja tällä hetkellä käynnissä olevat turnaukset. Sivun keskiosasta löytyy tarjouksista ja boosteista tiedottava palkki, nostetut pelit sekä tällä hetkellä käynnissä olevat ottelut. Vedonlyönti onnistuu kohteita klikkaamalla vetokupongin täydentyessä luonnollisesti sivun oikeaan reunaan.

Myös mobiilikäyttöön räätälöity verkkosivusto on varsin toimiva. Kuten mainittua, on se työpöytäversiota pelkistetympi ja käyttö luonnistuu varsin intuitiivisesti. Työpöytäversion lajilista on nyt muutettu vaakatasossa olevaksi kuvakejonoksi urheiluvedonlyöntiosion sivun yläosaan tarjousosion alle. Kuvakkeiden löytyvät tuttuun tapaan kohokohdat ja nyt suorana olevat pelit.

Sovelluksella on täysin sama ulkonäkö kuin mobiiliin räätälöidyllä versiolla. Sen lataaminen mahdollistaa kuitenkin kätevämmän vedonlyönnin, sillä kuvakkeen voi kiinnittää vaikka ensimmäiseen kotinäyttöön, jolloin vetoa lyömään ja tuloksiaan katsomaan pääsee selainversiota vaivattomammin.

Millainen on Betwayn kanta-asiakkuusohjelma?

Kuten kaikki asiakkaitaan arvostavat vedonvälittäjät, tarjoaa myös Betway asiakkailleen mahdollisuuden kerätä erinäisiä pisteitä, jotka hyödyttävät asiakkaita sivustolla pelatessa. Betwayn järjestelmä voi kuulostaa hieman monimutkaisemmalta kuin monen muun vedonvälittäjän, sillä tarjolla on kaksia erilaisia pisteitä, tasopisteitä ja kanta-asiakaspisteitä. Loppujen lopuksi niiden kerääminen ja käyttäminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista.

jalkapallo betway

Tasopisteet ovat avain Betwayn kanta-asiakkuusohjelman, Betway Plussan etuihin. Kanta-asiakkuusohjelmaan liitytään automaattisesti kirjautumisen yhteydessä ja pisteitä kertyy aina pelatessa ja veikatessa. Tasopisteitä keräämällä voi nousta uudelle kanta-asiakkuusohjelman tasolle ja täten päästä nauttimaan paremmista eduista. Tasopisteitä kerätään kalenterikuukausittain. Kun panostat 10 euroa urheiluvedonlyönnissä, saat jopa 2,5 tasopistettä. Kolikkopeleistä kerrytät niitä samalla summalla 5.

Kanta-asiakaspisteet ovat puolestaan pisteitä, joita voi tienata kaikista Betwayn peleistä. Ne ovat eräänlaista Betway-valuuttaa, sillä niitä voi vaihtaa urheiluvedonlyönnin ilmaisvetoihin ja kasinobonuksiin. Tarjolla on myös bonuskanta-asiakaspisteitä, jotka ovat ylimääräisiä pisteitä. Niitä myönnetään asiakkaalle sen mukaan, millä tasolla hän on. Mustalla tasolla hän saa jopa 80 %:n lisäyksen kanta-asiakaspisteisiinsä! Oman kanta-asiakaspistetilanteensa voi nähdä kirjauduttuaan klikkaamalla keltaista plus-kuvaketta tarjoukset-osiossa. Esimerkiksi 5 000 kanta-asiakaspisteellä saa jo yhden ilmaisen 3 euron vedon. Kannattaa pitää mielessä, että pisteet vanhenevat 3 kuukauden päästä niiden myöntämispäivästä.

Millainen lisenssi Betwayllä on?

Kuten alussa mainitsimmekin, on Betwayllä hallussaan kaksi lisenssiä. Ensimmäinen niistä on Iso-Britannian pelaajille varattu Gambling Comissionin myöntämä lisenssi (lisenssinumerolla 000-039372-R-319367). Muita kuin Isossa-Britanniassa sijaitsevia – myös siis suomalaisia pelaajia – koskee Malta Gaming Authorityn eli MGA:n (tunnetaan myös nimellä Maltan peliviranomainen) myöntämä lisenssi lisenssinumerolla MGA/B2C/130/2006. Lisenssin tunnistaa muun muassa sivuston alapalkissa komeilevista kirjaimista mga. Mitä Maltan peliviranomaisen myöntämä lisenssi sitten tarkoittaa meille suomalaisvedonlyöjille?

Maltan peliviranomainen on alallaan yksi arvostetuimmista sen toimittua vedonlyönti- ja kasinomaailmassa jo vuodesta 2004 alkaen. Lisenssi takaa sen, että pelaajat voivat luottaa paitsi vedonvälittäjän toimivan reilusti ja läpinäkyvästi, mutta myös siihen, että sen säätelemä toimija käyttää tiettyjä turvallisuutta lisääviä menetelmiä. Nämä menetelmät takaavat asiakkaan rahojen ja henkilötietojen turvallisuuden. Lyhykäisyydessään lisenssin hallussapito tarkoittaa sitä, että vedonvälittäjä on sitoutunut toimimaan pelaajien edun mukaisesti – vilpillisille toimijoille ei lisenssiä myönnetä.

Maltan peliviranomaisen myöntämä lisenssi tarkoittaa suomalaisveikkaajalle myös sitä, että Betwayltä voitetut varat ovat verovapaita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei pelaajien tarvitse huolehtia suurienkaan pottien ilmoittamisesta verovirastoon.

Mitkä ovat Betwayn parhaat ominaisuudet?

Betwayllä on paljon tarjottavaa ja se onnistuu monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta eroamaan muista vedonvälittäjäsivustoista. Ensimmäinen huippuhyvä ominaisuus on sen tarjoama tilastotieto. Tilastoja pääsee näkemään suuntaamalla ottelun sivulle ja painamalla sen jälkeen ottelun osallistujien nimien alta löytyviä tilastokuvakkeita. Niiden avulla saa selville muun muassa jalkapallojoukkueiden kentälliset ja pelipaikkaa klikkaamalla pääsee lukemaan yksilön tilastotietoja. Lisäksi tarjolla saattaa olla muutakin nippelitietoa, kuten vaikka se, miten joukkueella on viimeisten otteluiden osalta mennyt. Nämä tiedot auttavat tekemään valistuneempia veikkauksia.

Toinen mukava ja vedonlyöntiin vaihtelua tuova toiminto on Cash out. Se on reaaliajassa toimiva vedonkäsittelytoiminto, joka mahdollistaa voittojen nostamisen ja häviöiden minimoimisen jo ennen ottelun päättymistä. Toiminto on saatavilla useisiin eri lajeihin ja otteluihin ja sen tunnistaa aina vihreästä CO-kuvakkeesta. Tarkemmat tiedot toiminnosta kannattaa tarkastaa sivuston kattavasta Cash out –tietopaketista.

Kolmas ominaisuus, joka saa monet vedonlyöjät valitsemaan Betwayn, on sen tarjoama live-striimauspalvelu. Se on tarjolla vain Betway-tilin omistajille ja toimii niin sanotun yksittäisen kisan periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kutakin ottelua striimatakseen täytyy kyseiseen otteluun tehdä vähintään 2 euron arvoinen yksittäinen veto tai 1 euron arvoinen each way -veto, jonka yhteenlaskettu panos on vähintään 2 euroa. Panostusvaatimus tuskin vedonlyöjiä haittaa, sillä onhan ottelua huomattavasti mukavampi katsella, kun siinä on kiinni omaa rahaa.

Miten maksaminen ja kotiutukset luonnistuvat Betwayllä?

Betway on tehnyt sekä tallettamisen että kotiuttamisen helpoksi. Valittavana on monta eri vaihtoehtoa ja suomenkieliset opastusvideot toimivat erinomaisina oppaina myös ensikertalaiselle. Katsotaanpa hieman tarkemmin, kuinka tallettamiset ja nostot Betwayllä käytännössä sujuvat.

Talletukset

Tallettamaan pääsee sekä tietokoneen selainversiolla, mobiiliverkkosivulla että mobiilisovelluksella helposti painamalla Pankki-painiketta. Sen takaa avautuvat lukuisat eri talletusvaihtoehdot. Betway suosittelee Trustly-palvelua, eli tallettamista oman verkkopankin kautta. Vaihtoehtoisesti voit valita maksukortin, Eutellerin, Netellerin, Skrillin, Skrillin 1-Tap -palvelun, Rapid Transferin, Zimplerin, Paysafecardin, välittömän talletuksen tai ecoPayz-palvelun, joten jokaiselle löytyy takuulla oma vaihtoehtonsa.

Maksutavan valinnan jälkeen tulee valita talletussumma. Pienin talletettava summa on 10 euroa. Betway ei peri maksua talletuksista ja varat siirretään pelaajan tilille mahdollisuuksien mukaan välittömästi. Jotkin talletustavat saattavat kuitenkin kestää kauemmin.

Kotiutukset

Myös kotiutukset hoidetaan Betwayllä Pankki-kuvakkeen alla. Kotiutukset pyritään aina suorittamaan takaisin sille maksutavalle, jolla talletuskin tehtiin. Pankkisivulla pääsee asiakas näkemään senhetkisen saldonsa yhteenvedon ja tiedot esimerkiksi bonuksen kierrätysvaatimuksen edistymisestä.

Asiakas voi itse valita haluamansa summan, jonka jälkeen seuraa lyhyt odotusaika. Tänä aikana Betway käsittelee nostopyynnön. Odotusaika määräytyy maksutavan mukaan ja esimerkiksi nettilompakoiden maksunkäsittelyaika on 2–24 tuntia. Pankki- tai luottokortille ja pankkitilille tehty nosto kestää 1–2 arkipäivää. Pienin summa, jonka voi kotiuttaa on jälleen 10 euroa.

Onko Betwayn käyttäminen turvallista?

Betway takaa asiakkaidensa turvallisuuden monesta eri näkökulmasta katsottuna. Ensinnäkin se on sitoutunut turvaamaan asiakkaiden henkilötietojen ja maksutapahtumien turvallisuuden yksityisyydensuojansa mukaisesti käyttämällä sivustolla SSL-salausta, jonka voimassaolon voi jokainen pelaaja tarkistaa halutessaan sivuston osoitteen edessä näkyvästä lukkokuvakkeesta. Betway kertoo asiakkaidensa yksityisyyden tulevan heille aina etusijalla. Myös maksutapahtumat ovat aina turvattuja ja Betway suosittelee käyttämään erityisen turvallista Trusly-palvelua rahansiirtoihin sivustollaan.

betway kohokohdat

Betway on sitoutunut ehkäisemään rikollista toimintaa ja voikin henkilöllisyyspetosten (ja alaikäisten pelaamisen) estämiseksi vaatia asiakkaitaan varmentamaan henkilöllisyytensä. Henkilöllisyytensä voi todistaa esimerkiksi lähettämällä kopion voimassa olevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestaan.

Betway toimii jo itsessään asiakkaidensa parhaan edun mukaisesti, mutta sen lisäksi sitä säätelevät myös lisenssinhaltijat ja suomalaisten osalta on lisenssinhaltijana Maltan peliviranomainen. Se vaatii säätelemiltään vedonvälittäjiltä korkean turvallisuustason toimintaa. Lisenssi takaa paitsi sen, että vedonvälittäjä suojelee pelaajiaan, mutta myös sen, että itse vedonvälittäjä on rehellinen ja läpinäkyvä.

Kuinka Betwayn asiakaspalvelu toimii?

Betwayllä on tarjolla suomenkielinen asiakaspalveu live-chatin muodossa. Chatin pääsee aloittamaan painamalla esimerkiksi sivun alakulmassa olevaa Ota yhteyttä -painiketta. Tällä kertaa ei Betway tarjoa asiakkailleen muita yhteydenottomenetelmiä, kuten sähköpostia tai puhelinpalvelua.

Tätä hienoista puutetta paikkaa kuitenkin kenties kaikkien vierailemiemme vedonvälittäjien laajin Usein kysytyt kysymykset -osio, joka sisältää erilliset kategoriansa muun muassa talletuksiin, urheilutarjouksiin, vastuulliseen pelaamiseen ja tekniseen tukeen liittyen. Tarjolla on myös suomenkielisiä UKK-opastusvideoita, joista asiakkaat löytävät ratkaisuun moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Päätimme ottaa yhteyttä asiakaspalveluun perjantai-iltapäivänä. Pyrimme aloittamaan chatin, mutta aluksi sivusto tarjosi UKK-osiota, josta varmasti löytyykin vastaus monen pelaajan ongelmaan. Me halusimme kuitenkin keskustella asiakaspalvelijan kanssa. Sivustolla kerrottiin suomenkielisen asiakaspalvelun olevan tällä hetkellä hitaampaa ja nyt tarjolla oli ainoastaan englanninkielinen asiakaspalvelija. Moitteen sijaa ei tästä asiakaspalvelukokemuksesta kuitenkaan löytynyt, sillä ystävällinen asiakaspalvelija vastasi saman minuutin aikana avustaen asiantuntevasti ongelmassamme.

Mitä muita palveluita Betway tarjoaa vedonlyönnin lisäksi?

Betwayn voi huomata todella panostavan urheiluvedonlyöntiin, mutta sen lisäksi se tarjoaa myös monia muita vaihtoehtoja viihtymiselle. Kuten jo aiemmin olemme maininneet, löytyy Betwayltä harvinaisen hyvä e-urheiluosio ja mahdollisuudet e-uheiluvedonlyöntiin perinteisen vedonlyönnin lisäksi. E-urheilua seuraaville on tarjolla myös erilaisia bonuksia ja boosteja!

Vedonlyönnin lisäksi pääsee Betwayllä pelaamaan valtavaa valikoimaa muita pelejä. Urheiluvedonlyönnin lisäksi löytyy sivustolta nimittäin erilliset osiot kasinolle, live-kasinolle ja Vegasille. Kasino sisältää arvatenkin upean aulan erilaisia kolikko- ja korttipelejä. Live-kasinolla pääsee pelaamaan pelejä suorana upeiden HD-videostriimien välityksellä. Vegas-puoli on puolestaan keskittynyt tarjoamaan vierailijoilleen kokonaisvaltaisen kasinokokemuksen progressiivisine jättipotteineen ja kirkkaine valoineen ja glamoureineen. Valittavanasi on myös retroslotteja, videopokeria ja erikoisempiakin vaihtoehtoja, kuten keno tai erilaiset raaputusarpapelit. Joten jos joskus kaipaat vedonlyöntiin vaihtelua, klikkaa vain jotakin sivuston yläosion otsikoista ja tutustu mahtavaan Betway-valikoimaan!

Millainen oli meidän kokemuksemme Betwayllä?

Betway-kokemuksestamme huokui asiakaslähtöisyys: kävi selväksi, että Betway todellakin haluaa palvella asiakkaitaan turvallisesti ja läpinäkyvästi tarkoituksenaan tarjota jokaiselle juuri omaan makuun sopivaa vedonlyöntiä.

Vedonvälittäjälle rekisteröityminen voi joskus tuntua liiankin suurelta tehtävältä: se vie aikaa ja sitä varten tarvitsee luovuttaa omat tietonsa ties minkä kolmansien osapuolien haltuun. Toista se on kuitenkin Betwayllä. Meidän rekisteröitymisprosessiimme meni alusta loppuun kirjaimellisesti minuutti! Tämä lienee uusi ennätyksemme muiden kuin rekisteröitymisvapaiden vedonvälittäjien joukossa. Myöskään henkilötietojen luovuttamisesta ei tarvitse huolehtia, sillä Betway on sitoutunut pitämään niistä huolta. Rekisteröitymisen aikana huomasimme myös erikseen seikan, joka ilahdutti: prosessin aikana pystyi kätevästi valitsemaan erilaisia talletus- ja tappiorajoja, jotka tuovat omaan pelaamiseen turvaa.

Rekisteröitymiskokemuksen lisäksi oli myös vedonlyöntikokemus miellyttävä, sillä sivusto oli varsin selkeä ja helppokäyttöinen soveltuen niin konkarille kuin ensikertalaisellekin. Asettelu oli muiltakin vedonvälittäjiltä tuttu eli vetokuponki löytyi ruudun oikeasta reunasta, lajit vasemmalla sijaitsevasta palkista ja keskellä tarjoiltiin tämän hetken tarjouksia tai suoria pelejä. Vedonlyönti sujui myös mobiilin selainversiolla ja sovelluksella yhtä kätevästi kuin tietokoneenkin ruudulta.

Kokemukseemme vaikutti olennaisesti myös yhteydenottomme asiakaspalveluun; onhan asiakaspalvelija usein ainoa ”oikea” vedonvälittäjää edustava henkilö, joka vuorovaikuttaa asiakkaan kanssa. Saimme välitöntä ja ystävällistä sekä asiantuntevaa palvelua, joskin tällä kertaa vain englanniksi. Suurimpaan osaan kysymyksiämme löysimme vastauksen suomenkielisiä UKK-videoita katselemalla. Yhteenvetona voisimme sanoa, että suosittelemme Betwaytä lämpimästi jokaiselle vedonlyönnistä kiinnostuneelle!